3in 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas skirtas iPhone 12 11 X XR 8 3in 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas skirtas iPhone 12 11 X XR 8 3in 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas skirtas iPhone 12 11 X XR 8 3in 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas skirtas iPhone 12 11 X XR 8 3in 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas skirtas iPhone 12 11 X XR 8 3in 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas skirtas iPhone 12 11 X XR 8

3in 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas skirtas iPhone 12 11 X XR 8 "Apple" Žiūrėti 6 5 4 3 Airpods Pro "Samsung" S20 10W Greitas Įkroviklis Doko Stotis

€27.75 €14.99
Yra sandėlyje
w177228

Maks. Išėjimo Galia: 10W
2 funkcija: 3 1. Belaidis Kroviklis, Skirtas "iPhone"
Dydis: 150*70*22mm
Kokybės Sertifikavimo 1: FCC
Prekės Pavadinimas: Suntaiho
Svoris: 220g
4 funkcija: Įkroviklio Airpods Pro "Apple" Žiūrėti Įkroviklis Stotis
Jungties Tipas: C Tipo
Kokybės Sertifikavimo 3: ROHS
Kilmės: KN(Kilmės)
3 funkcija: Greito Įkrovimo Telefono Stovas
Medžiaga: Plastikiniai
Funkcija 1: Belaidžio Įkrovimo Dokas Stotis
Kokybės Sertifikavimo 2: CE
Rinkinys Tipas: Su USB Laidu
Savybės: Su Laidu

  • [Laikyti atokiau nuo daug kabeliai]: belaidis kroviklis dizainas yra geriausias būdas tvarkyti savo duomenis, kabeliai.Belaidžio įkrovimo stovas gali saugiai įkrauti mobiliuosius telefonus, Apple Watch " ir AirPods.

    Tam, kad galėtumėte išvengti problemų įvairias įkrovimo kabeliai gyvenime, kad yra sunku naudotis, ir išlaikyti savo darbalaukį ir staliukas tvarkingas ir švarus.

    [Wide suderinamumo] Belaidį mobiliųjų telefonų krovikliai ir žiūrėti turėtojai yra suderinama: AirPods Pro/2, iWatch 1/2/3/4/5/6/SE, iPhone 11/11 Pro/SE/X/XS/XR/Xs Max /8/8 Plius", "Samsung" Galaxy ""Samsung" Galaxy Pastaba 9/8/7/5, S20 /S10 / S10 Plius / P9 / S9 Plus / S8 / S8 Plius / S7 / S7 edge / S6 /edge plius ir kitų, kad paramos Qi įranga.

    [Reguliuojamos ir sulankstomos konstrukcijos]: sukūrėme naują sulankstoma konstrukcija su reguliuojamu magnetinės metalo plokštė.Galite padėkite telefoną horizontaliai ir vertikaliai pagal jūsų reikalavimus.Jūs galite mėgautis vaizdo įrašus, klausytis muzikos ar pokalbių, o mokesčių, nesirūpindami nutraukia įkrovimo procesą.

    Sulankstomas, sutaupyti vietos, gali būti naudojamas namuose, biure ar keliaujant, mažas dydis, jūs galite lengvai įdėti jį į savo maišą ir nešiotis jį su savimi

    [Tinka mobiliojo telefono dėklas]: belaidžio įkrovimo bazės palaiko belaidį krovimą ir korpuso storis yra mažesnis nei 0,3 colių (apie 0,8 cm).

    Prieš įkraunant, prašome atkreipti dėmesį, metalo atveju, magnetiniai priedai, monetas ar kredito kortelę atgal į telefoną.

    [Fast belaidžio įkrovimo]: 10W greitas belaidis kroviklis numatyta, USB-C duomenų kabelį, kad įkrovimo stabilesnis ir greitesnis.

    Mes įrengtos greitai, belaidis kroviklis, kad gali įkrauti visus mobiliuosius telefonus su visas funkcijas.

    Belaidžio įkrovimo bazė apima pažangias temperatūros kontrolės, nuo srovės apsaugos ir viršįtampių apsauga pateikti saugos, apsaugos jūsų įrangą.

    Aštuonių apsauga: metalo užsienio kūno apsauga, perkrovos apsauga, undervoltage protection, viršįtampių apsauga, apsaugos nuo viršsrovių, overtemperature apsaugos, trumpo jungimo apsauga, magnetinio lauko apsauga.

    Saugos ir aplinkos apsaugos :ABS aplinką tausojančių antipirenas medžiagų, komponentų atitinka RohS standartus

    Žymos: airpods pro appl, telefonas iphone laido, etuit, airpod "bluetooth", "apple" žiūrėti 6case, kabelio appl žiūrėti, charg stotis, "apple" iwatch docking station, airpod appl, kabelio suntaiho.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai