Beddowell Koralų Vilnos Antklodė Mėlyną Poliesteris Pledas Drobulė Vieną Doube Lova Queen ' King Size Dirbtiniais Kailiais Antklodės Ant Lovos Beddowell Koralų Vilnos Antklodė Mėlyną Poliesteris Pledas Drobulė Vieną Doube Lova Queen ' King Size Dirbtiniais Kailiais Antklodės Ant Lovos Beddowell Koralų Vilnos Antklodė Mėlyną Poliesteris Pledas Drobulė Vieną Doube Lova Queen ' King Size Dirbtiniais Kailiais Antklodės Ant Lovos Beddowell Koralų Vilnos Antklodė Mėlyną Poliesteris Pledas Drobulė Vieną Doube Lova Queen ' King Size Dirbtiniais Kailiais Antklodės Ant Lovos Beddowell Koralų Vilnos Antklodė Mėlyną Poliesteris Pledas Drobulė Vieną Doube Lova Queen ' King Size Dirbtiniais Kailiais Antklodės Ant Lovos

Beddowell Koralų Vilnos Antklodė Mėlyną Poliesteris Pledas Drobulė Vieną Doube Lova Queen ' King Size Dirbtiniais Kailiais Antklodės Ant Lovos

€19.23 €19.04
Yra sandėlyje
w17704

Medžiaga: 100% Poliesteris
spalva: Grynas Kietas,Paprastas
Plauti Stilius: Automatinė Plovykla
Funkcija: Nešiojami
Technics: Megzti
Amžiaus Grupė: Suaugusieji
Usage1: Vasaros/pavasario Metu Naudoti Kaip Antklodę
Stilius: Paprastas
Prekės Pavadinimas: beddowell
Tipas: Koralų Vilnos Audinys
Svoris: 1kg
Savybės: Minkštas Sklandžiai,Šiltas,Anti-pilling,paklode
Reitingas: Kvalifikuotas
Kilmės: KN(Kilmės)
modelis: Verpalai Dažyti
Naudojimas 2: Žiemos paklode,Lovatiesės,Lovų sijonas
Modelio Numeris: WX
Spalvos Atsparumas (Grynas): 4
Modelio Tipas: Gryna Spalva
Formos: Stačiakampis
Sezonas: Pavasario/Rudens
Dydis: Visa,Karalienė,Karalius
Naudoti: TV ANTKLODĖ,SOFOS ANTKLODĖ,ORO KONDICIONAVIMAS ANTKLODĖ

  • vientisos spalvos antklodė koralų vilnos mesti flanelė antklodės paprasto oro kondicionavimas, antklodė, 150x200 180x200 200x230 230X250CM visą karalienė king size

    Medžiaga:100% FLANELĖ KORALŲ VILNOS

    Dydžio Pasirinkimas: 150X200CM (59.05X78.74") 180X200CM (70.87X78.74") 200X230CM (78.74X90.55") 230X250CM(90.55X98.43")

    Dydis +-2%, Turėtų būti priimtina ir Daugiau antklodė pasirinkimas, prašome spauskite žemiau nuorodos

    Apmokėjimas:

    Mes priimame Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminais, prašome mums pranešimą detalių, prieš pateikdami užsakymą.

    •Apmokėjimas turi būti gautas per 20 darbo dienų po to pateikti savo užsakymą, ar įsakymas bus atšauktas www.eatin.lt sistema.

    •Jei turite nusipirkau kelis elementus iš mūsų parduotuvės, jūs galite siųsti vieną mokėjimą už visus elementus, o ne mokėti už juos atskirai.Kai paspausite Mokėti Dabar " mygtuką, sistema automatiškai nustato, ar yra kitų daiktų, kuriuos įsigijote iš mūsų, ir bus sujungti juos savo komentarą.

    •Jeigu jūs esate Didmenininkas ,pls susisiekti su mumis dėl didelio kiekio pirkimo,turėsime nuolaida didmeninei prekybai.

    PRISTATYMAS:

    •Mes Laivas visame Pasaulyje.Ir mes laivas alipay patvirtino adresu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas alipay yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

    •Prekės bus siunčiamas Oro paštu(JAV Klientai gali rinktis E-pakelis) per 2-3 darbo dienas po išvalytas mokėjimą (išskyrus savaitgalį ir švenčių).

    Atvykimo laikas (apytikslis):

    * Jav/Jungtinė Karalystė/Australija/Kanada:14-21 darbo dienos(18-29 dienomis).

    * Vokietija/Prancūzija/Ispanija/Rytų Europa:18-25 darbo dienomis (24-35 dienų).

    * Kitos šalys:25-35 darbo dienomis(35-49 dienų).

    •Laivybos laikas yra tik numatomos ir nėra garantuotas.Jei nėra gauti elementą po 60 dienų, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

    GRĮŽTI:

    •Jeigu produktai gavote yra sugedęs ar sugadintas ilgai laivybos būdas, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą artimiausiu metu.

    •Jei kitos priežasties, norite siųsti elementą atgal į mus, jūs būsite atsakingas grąžinimo laivybos mokesčius ir mes išsiųsime pakeitimo gavusi grąžinama preke arba grąžinti už visą mokėjimo gavus atgal daiktų.

    •Paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ jums po užsakymo baigtas.Mes nuoširdžiai vertiname, kad visi klientai gali patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų,ir palikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,tai tikrai labai svarbu mums.Prašome būtinai susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

    •Jei esate nepatenkinti dėl kitų priežasčių, prašome neturi būti greitai palikti ŽEMAS (MAŽIAU nei PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ) arba Neutralią/Neigiamą Grįžtamąjį ryšį.Tiesiog susisiekite su mumis dėl išspręsti bet kuriuo metu.Mes bandysime viską, kad suteikti jums geriausias sprendimas artimiausiu metu.Prašome būti tikri, kad ir su mumis.

    •Rimtas Pirkėjas Tik!Prašome užsakymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

    INDĄ SU MUMIS:

    •El. paštas/www.eatin.lt pranešimų/Trademanager yra prioritetas mūsų klientų aptarnavimo.

    •Jei jums nereikia gauti atsakymą per 1-2 darbo dienas, prašome patikrinkite savo "Mano Pranešimai" tuo atveju, jei jūsų el. pašto paslaugos teikėjas yra pernelyg agresyvus spam filtras blokuoja www.eatin.lt laiškus.Prašome parašyti mums dar KARTĄ arba susisiekite su mumis Trademanager.Arba galite kreiptis į numerį 008618752288242

    Žymos: tikrai kailį antklodė, pledas ant sofos, paklode, pledas sofa, antklodė elk, antklodė mesti, dirbtiniais kailiais verpalai, antklodė dygsnio, harajuku pledas, oro sofa kambarys.

  • Atsiliepimai (3)

    • New York Ru

      It came quickly. All as in the description

    • Voevoda1989

      Came with a hole.

    • Mareejacques

      Just in time toegekomen

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai