100vnt Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės Pėdų Odos Priežiūros Lipdukai Kojų Kukurūzų ir Kaliaus Šalinimas 100vnt Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės Pėdų Odos Priežiūros Lipdukai Kojų Kukurūzų ir Kaliaus Šalinimas 100vnt Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės Pėdų Odos Priežiūros Lipdukai Kojų Kukurūzų ir Kaliaus Šalinimas 100vnt Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės Pėdų Odos Priežiūros Lipdukai Kojų Kukurūzų ir Kaliaus Šalinimas 100vnt Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės Pėdų Odos Priežiūros Lipdukai Kojų Kukurūzų ir Kaliaus Šalinimas 100vnt Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės Pėdų Odos Priežiūros Lipdukai Kojų Kukurūzų ir Kaliaus Šalinimas

100vnt Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės Pėdų Odos Priežiūros Lipdukai Kojų Kukurūzų ir Kaliaus Šalinimas

€14.03 €7.15
Yra sandėlyje
w176904

Modelio Numeris: Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės
Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
Prekės Pavadinimas: PASTSKY
Tipas: pėdų pleistras
Dydis: 10pcs
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė
Medžiaga: pleistras

  • Savybės

    1.Priima pažangias technologijas, siekiant padėti pašalinti kukurūzų ir sumažinti kojų skausmą, taip pat gali atsispirti bakterijoms ir dezinfekuojančios medžiagos stimuliavimas, kol suminkštėja, lengvai atkurti savo lygi oda. 2.Priimti saugių ir veiksmingų ingredientų giliai skverbiasi į odą raumenų bazę pašalinti audinio hiperplazija, ir pašalinti corns per porą dienų, prasidėjus naudoti. 3.Lengva valdyti, pagalvėlės formos kukurūzų tinkas su skyle padengti kukurūzų arba kaliaus, tiesiog prilimpa prie audinio hiperplazija ant odos ilgą laiką, vieną-žingsnis į procesą. 4.Ateiti su minkšta kukurūzų pagalvėlių ramu visą dieną jūsų kojines ar batus, be pagalvėlės, grupavimas, stumdomas, ar nukristi.

    Specifikacijos

    Sudedamoji medžiaga: neaustinis Audinys, Lipnios Juostos, Polietileno Plėvelė, Slėgiui jautriu Adhezyvu (Salicilo Rūgštis, Dygminų, Brucea Javanica, Ištvermės, Borneol) Padas Dydis(Už Vienetą): Approx. 2*7cm Raudona Dalis, Skersmuo: 1cm Kiekis: 10vnt Tinkamumo Laikas: 2 Metai

    Kaip Naudoti

    1.Pamirkykite įtakos zonos karšto vandens dešimt minučių prieš vartojimą. 2.Nuvalykite savo kojas sausas ir naudoti pedikiūro pašalinti grūdintas įjungimo. 3.Nuplėšti kukurūzų pasta padengti plėvele, ir taikyti jį į corns 24 valandas. 4.Jei paveiktoje zonoje, minkština ir balina ir jaučiasi šiek tiek skausmo, galite pakeisti jį vieną kartą(patartina remontuoti balta sušvelnino sluoksnis pirmą kartą). 5.Jei aukščiau reiškinys yra ne rasti, klijuoti laikas gali būti pratęstas.

    Įspėjimas

    1.TIK išoriniam naudojimui. 2.Šiais atvejais yra DRAUDŽIAMA naudoti: A. pažeistos odos; B. alergiškas šis produktas; C. nėščioms moterims ir žindančioms moterims; 3.Laikykite ma¾iems vaikams. 4.Šis produktas negali atstoti vaistų; 5.Prašome nenaudoti šio produkto, jei turite odos raudonis, bėrimas, pūslių, ir kt.

    Pakuotė

    10* Kukurūzų Valiklis Pagalvėlės

    Žymos: krioterapija veido, jett plazmos liftas medicinos, ems veido masažas, dermapen, lazerio odos, galvos skausmas, couperose, led masažas, veido įranga, veido įranga.

  • Atsiliepimai (1)

    • Elsa Kola85

      The seller wrote under the picture ten pieces and arrived ten pieces only I was disappointed

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai