2 metrų ir 4 eilutės 4,2 mm x 2,8 mm UV Tirpiklis Dažai Vamzdelis, Vamzdis, vamzdžiai infinity Plataus Formato Spausdintuvo rašalo žarna 4line 2 metrų ir 4 eilutės 4,2 mm x 2,8 mm UV Tirpiklis Dažai Vamzdelis, Vamzdis, vamzdžiai infinity Plataus Formato Spausdintuvo rašalo žarna 4line 2 metrų ir 4 eilutės 4,2 mm x 2,8 mm UV Tirpiklis Dažai Vamzdelis, Vamzdis, vamzdžiai infinity Plataus Formato Spausdintuvo rašalo žarna 4line

2 metrų ir 4 eilutės 4,2 mm x 2,8 mm UV Tirpiklis Dažai Vamzdelis, Vamzdis, vamzdžiai infinity Plataus Formato Spausdintuvo rašalo žarna 4line

€8.19
Yra sandėlyje
w176741

Modelio Numeris: 4 line 4.2 mm x 2,8 mm Tirpiklis Dažai Vamzdis, vamzdžiai, žarnos
Įtampa: 220V
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Prašome pasirinko spalvą, kai jūsų užsakymą .Ačiū .

    Įpakavimas : 2 m /daug

    4-line 4.2 mm x 2,8 mm Tirpiklis Rašalo Vamzdis Plataus Formato Spausdintuvas

    Vamzdis (ID mm2.8, OT mm4.2) tinka visų tirpiklio plataus formato spausdintuvai.

    rašalo vamzdis vamzdis nuotraukos :

    Shippment :

    Gerbiamas kliente , mes išsiųsti elementai per 3 - 7 workingdays kai mokėjimas yra baigtas .Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl tif konferencijų muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis , kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami .Atkreipkite dėmesį, kad :

    Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius ,tarpininkavimo mokesčius ,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį .Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu .mes grąžinsime nėra shiping mokesčiai atsisakė siuntas .

    Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių ,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus .Ačiū už jūsų geranorišką supratimą iš anksto !

    Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias siekimas.

    Aukštos kokybės garantijas mūsų išlikimui .

    Patikimumas yra mūsų principas .

    Laimėti-laimėti yra mūsų tikslas .

    Visų mūsų Produktų Puikios Kokybės !

    Žymos: dx5, allwin, ciss rašalo vamzdis, xuli, žarna rašalo, dx5 tirpiklis, rašalo vamzdis, epson rašalo vamzdis, ciss, ciss vamzdis.

  • Atsiliepimai (2)

    • Elen 456

      Good quality tubes. Delivery was fast. Thanks to seller!/The tubes are of good quality. The delivery was fast. Thank you to the seller!

    • Bigdickrichard2003

      To Anapa 27 days, packed norms, everything is fine.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai