Cromoser hair clipper

Cromoser hair clipper

€15.71
Yra sandėlyje
w17669

Maitinimo Tipas: elektrinis
Lytis: Vyras
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Nėra laiko atkreipti dėmesį į strigs ir mesti pinigus toli brangių kirpyklų paslaugomis?Jums bus įdomu, kaip lengvai ji yra įdėti savo galvą, kad teisę namuose, kai jaučiasi visi privalumai šią visuotinę Clipper Cromoser 1400 .Čia yra tik keletas iš jų: Penkių padėčių jungiklis reguliuoti gabalas nuo 0,7-3mm ; Antgalis 4,5 mm ; " Chrome peilį blokas Su specialiu šlifavimo.

    Nekilnojamojo rasti tai super light modelis gali būti vadinamas Vibruojantis variklis , Kurio sukimosi greitis yra vibracijos 6000/min .Kai prasideda, variklis gamina savybė, spustelėkite.

    Savybės: Tipas maitinimas-iš tinklo Variklio tipas-vibracija Мощность-10 W Disko greitis-6000 svyravimų/min Peilių tipas-legiruotojo plieno, Ilgis провода-2 m Вес-520G

    Žymos: stabus kpop cool, geležinis žmogus palikimas, geležinis žmogus skushy, žaidimų kėdė wm, žaidimai žiūrėti bosnijos ir hercegovinos, idol sim laikiklį, idol kietas atveju, nemokamai kelio guard, gami ausines.

  • Atsiliepimai (2)

    • 2pac Rebolation

      The machine came quickly, in 2 weeks, it works quietly, well, made in analog Moser, let's see what happens next in a couple of months

    • Maximka6696

      Я бы не рекомендовала. Плохое качество. Поделка орегинальнной машинки, даже не стоит своих денег. Деньги не возвращают.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai