8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm 8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm 8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm 8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm 8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm 8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm

8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm

€17.64 €14.46
Yra sandėlyje
w176656

type9: roller blade ratų
Kilmės: KN(Kilmės)
Type12: Rollerblade
type10: geležtės volai
type4: ritininių ratukų
type7: Rollerblade Ratų
type1: Rollerblade Ratų
Modelio Numeris: Pačiūžos Ratų
Type13: riedučiai peiliukai
Type3: Rato
type8: Ratų volai
Tipas: Rato
Type11: rollerski
type5: skate ratų
Type2: Dirbtinė Oda Riedučiai
Įtampa: None
type6: Rollerblade Varantys Powerslide Roller

  • 8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm

    Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

    Dydis - Skersmuo: 70mm, plotis: 24mm, skersmuo guolis yra 8mm.Puikus dauguma riedučiais, casterboards, riedlentė.Prašome įsitikinkite, kad jie yra suderinami su jūsų riedučiais prieš perkant.

    Aukštos kokybės Medžiaga - Šių inline skate ratai yra pagaminti iš aukštos elastinga ir dėvėti, atsparus PU, kuris gali absorbuoti vibracijos ir poveikis geresnis, ir yra mažiau tikėtina, kad kreko.Ji taip pat gali suteikti puikų sukibimą, todėl jūs galite pačiuožinėti saugiai be nerimaudamas dėl slydimo.

    Programos - Puikiai tinka pradedantiesiems, šie riedučiai ratų užtikrinti sklandžią lengva važiuoti patalpoje ar lauke.Tinka kasdienės praktikos, pramogos, čiuožimo competion, meninę čiuožimo

    Pakete Su aštuonių pakeitimo ratų, tiesiog pagal poreikius, viena pora roller batai, labai atitinka jūsų poreikius.

    Aukštųjų technologijų elastinga medžiaga daro judesius, lengvas ir tylus.Puikiai tinka patalpų kasdieninė, pramoginis čiuožimas, labai patogu ir praktiška.

    Spalva: Juoda

    Medžiaga: PU + Metalas

    Pakuotės Turinys:8*Riedučiais Ratų

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Mus

    Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

    1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

    2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

    Apie Mokėjimą

    Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.eatin.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

    Apie Siuntas

    1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

    2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

    3. Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

    Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.eatin.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

    Apie Atsiliepimą

    1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

    2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

    3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

    Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

    Žymos: ritinio skate dirželis, roller blade, stabdžių volas, ritinio skate ratų, skate ratų, stabdžių skate, inline skate varantys 125mm, riedučiai skaidrių, volo peiliai ratų, slalomo 76mm ratų.

  • Atsiliepimai (1)

    • Horvat Stjepan

      Excellent. Took not for rollers, K. Good wheels for rollers for such a price is unlikely to buy, and for household needs. Great fit. I recommend the goods and the seller!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai