Silikono formos apvalios 8 taškus, Kang Silikono formos apvalios 8 taškus, Kang Silikono formos apvalios 8 taškus, Kang Silikono formos apvalios 8 taškus, Kang Silikono formos apvalios 8 taškus, Kang

Silikono formos apvalios 8 taškus, Kang "PASIDARYK pats" torto formą, kepimo formą, silikono torto formą, 8 skylės orange formos pica plokštė

€4.13
Yra sandėlyje
w175843

Medžiaga: Silikagelis
Nepadori Nuotrauka: No
Sertifikavimo: SGS
Pakuotės Specifikacijos: OPP
Seksualinio Pobūdžio: No
Formos: "The beatles" SaPan
Modelio Numeris: XG212
Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
Tipas: Pyragas Įrankiai
Funkcija: Eco-Friendly
Straipsnio numeris: XG212

  • Pavadinimas: silikoninė forma apvali 8 taškus, Kang "PASIDARYK pats" torto formą, kepimo formą, silikono torto formą, 8 skylės orange formos pica plokštelės Medžiaga: maisto klasės silicio dioksido gelio Dydis: 27,5*4.5 CM Svoris: 190G/ Įpakavimas: OPP pakavimo Spalva: atsitiktinis

    Valymas ir priežiūra silikagelio pelėsių

    1., prieš pirmą kartą naudojant, jūs galite valyti su vandeniu ar plovikliu pašalinti paviršiaus dulkės.Pelėsiai gali būti taikomas pelėsių su nedideliu kiekiu sviesto iki kepimo.Naudojant mirti, jei yra tuščias lizdas, įpilkite vandens į tuščią vietą, ir uždrausti tuščias deginimas.

    2., po kiekvieno naudojimo, gali būti mirkomi praskiestų ploviklis 10-30 minučių, nuplauti minkšta šluoste, valymas, ne naudoti, grubaus valymo kamuolys ir kitų daiktų valymas, taip, kad nesubraižytumėte žalą pelėsių.Po valymo, prašome sausa, dedama į saugojimo dėžutę, silikono lengva statinio reakcijos, sugers mažų dalelių iš oro ir dulkių, ilgalaikio naudojimo neturėtų būti tiesiogiai veikiami oro.

    3. už krosnelė, orkaitė, turi būti pateikiami per vidurį ir šildymo vamzdžiai yra laikomi apie 10cm atstumu, 5cm atstumas ir nuolat krosnies sienos, taip, kad nesugadintumėte pelėsių temperatūra.

    4. dalis pelėsių turi crack, tai yra gamyklos laikas jau prapjoviau, tai yra patogu pirkėjams spaudai.Jei jis yra ne sumažinti, jis negali būti paleistas.Naudodamiesi vieta plastiko plėvele gerai supjaustyti arba padengti gumine juosta ir supilkite jį į skystį.

    Silikono formos produkto savybės:

    1. pagrindinė sudedamoji silikagelio Silikonas yra silicio dioksido gelis, natūralus komponentas randamas smėlio, akmenų ir kristalų.Tai ne guma Gumos nei plastiko Plastiko!Silicio gelis yra akmuo, ant paplūdimio, mažai anglies dioksido į aplinkos apsaugą.

    2. silicio gelis yra didelio lankstumo, atsparumo korozijai ir temperatūros poveikiui.Ji tinka virti ir kepti.Tai yra geriausias žaliavas tiesiogiai liestis su maistu, ir ji yra paprasta ir praktiška.

    3., per aptikimo, sveikatos, gamtos antibakterinių, gali panaikinti bakterijų ir grybų auginimą.Todėl kūdikiams ir mažiems vaikams, medicinos produktų, yra daug silikono produktų.Pvz.: spenelių, silikono, plastiko ir t.t.

    4. gali būti perdirbamos, patvarus, mažas energijos suvartojimas.

    5., su stabilus struktūrinės mechaninės savybes, ir todėl turi ekstremalus atsparumas temperatūrai, platus temperatūros poveikiui.Žemiausia temperatūra yra 40 laipsnių žemiau nulio, aukščiausia temperatūra 230 laipsnių, ir šildymo šaldytų tolygiai.

    6. atsparumą korozijai, ploviklių ir kitų rūšių ėsdinančios medžiagos ir lengva valyti.

    7. po naudojimo, bet žaliava bus ne klijuoti pelėsių.

    8., įvairių stilių, novatoriškas, nauja, sveiki atvykę į mėginio nustatymų.

    Žymos: pelėsis žvakė silikono, visos pica, silikono torto kepimo formą mafin, silikono forma plytelių, kupolo formos silikoninės formos, kepkite formos tortas, duonos pelėsių, pelėsių silikon, dėl pelėsių putėsiai, pelėsiai.

  • Atsiliepimai (5)

    • S2afogel

      Not a big smell. like from all shapes

    • Euvgen 17

      Got fast, thanks

    • Ddmartin13

      super moule hate de l l'essayer

    • Tallon66

      Received, top

    • Sonce Jasne

      Good.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai