Mini automobilių mikrofonas, FM belaidžio Mini automobilių mikrofonas, FM belaidžio Mini automobilių mikrofonas, FM belaidžio Mini automobilių mikrofonas, FM belaidžio Mini automobilių mikrofonas, FM belaidžio Mini automobilių mikrofonas, FM belaidžio

Mini automobilių mikrofonas, FM belaidžio "Bluetooth" mobiliojo telefono universalus karaoke mikrofonas Namų Studijoje Nešiojamą mikrofonas

€30.88 €22.54
Yra sandėlyje
w175809

Rele: Kita
Kanalas: 2.1
Įkrovimo maitinimo šaltinis: DC-5V
Ilgis: 165MM
Baterijos talpa: 3.7 V, 1000mAh
Kilmės: KN(Kilmės)
FM dažnis: 105.5 HMz 106.5 HMz HMz 107.5
Polar Modeliai: Hypercardioid
Stilius: Kita
Komunikacijos: Laidiniu
Sertifikavimo: NĖRA
Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
Modelio Numeris: DZ01948
Prekės Pavadinimas: centechia
Naudoti: Kita
spalva: Rožinė Aukso, Juoda

  • QAF

    (1)Klausimas: ar tai suderinama su "Android" telefonus?

    Atsakymas: Taip, šis mikrofonas yra suderinama su "Android" telefonus.

    (2)Klausimas: ar Gali du mikrofono dirbti kartu?

    Atsakymas: Sveiki, vienas prietaisas gali susijungti tik su vienu mikrofonu.

    (3)Klausimas: ar tai suderinama su mano "ipad" ir "iphone"?

    Atsakymas: Taip!Jums tiesiog reikia įjungti "Bluetooth", kad jį naudoti.Aš myliu šį nuostabų magijos mikrofono, kad daug įdomus su savo vaikais,šeima ir draugais.

    Pardavimo taškas:

    1.Daugiafunkcis: mikrofonas suteikia šiltą, sklandžiai garso ir pjauna nepageidaujamo išorinio triukšmo.Ji fiksuoja aiškius trapumą garso, kad atneš kiekvieną aspektą savo įrašą.

    2.Aukštos Kokybės: Šis mikrofonas yra integruotas aukštos kokybės mikrofonas, garso sistema, kuri sujungia triukšmo mažinimo technologiją, kad mikrofonas garso kokybę, aiškiau ir daugiau gryno.Tai gali užkirsti kelią garso ir triukšmo nutraukimas ir užtikrinti žaisti poveikį žmogaus balso ir muzikos.

    3.Kokybiškos Konstrukcijos: pagrindiniai mygtukai ir lizdai yra tolygiai paskirstytas į tinkamas pozicijas.Jis gali laisvai reguliuoti garsą dydis aukštyn ir žemyn.

    4.Lengva Prijungti: Šis Bluetooth mikrofonas yra suderinama su beveik visais "Bluetooth" prietaisų rinkoje.Tiesiog atidarykite savo "Bluetooth" prietaiso, galite ieškoti ryšius, atidarykite muzikos programinę įrangą į savo mobilųjį telefoną, ir žaisti tūkstančius mėgstamų dainų.Jis palaiko "Android", "iPhone" ir visų smartphonach.

    5.Geriausios Dovanos: Puikus dovanos visoms amžiaus asmuo, dėl savo vaikų, artimųjų ir giminaičių.Jie taip pat gali būti naudojamas kaip Kalėdų dovanas, Naujųjų Metų dovanos, Valentino Dienos dovanos, Gimtadienio dovanos.Jie labai tinka KTV šalys, gimtadienio, šeimos šalys.Jie taip pat gali būti naudojamas kaip kasdienis žaidėjai, automobilių muzikiniai centrai, priemonės įrašai ir kt.

    Aprašymas

    Savybės:

    1.Dizaino nešiojamas delninis belaidžių mikrofonų,ilga,lengva valdyti ir poros.Tai nėra bendras mikrofoną, gali dainuoti ir įrašinėti ne bet kur ir bet kada.

    2.Tinka KTV dainuoti, susitikti, dainuoti, šeimai Šalis, dainavimas, kelionės, dainavimas, automagnetolos, muzikos instrumentų įrašymas,ebs.

    3.Multi-funkciniai mygtukai galėtų reguliuoti Muzikos.Jums tiesiog reikia prijungti prie savo telefono "Bluetooth", ir tada atidaryti dainavimo PROGRAMĄ savo telefone,Pradėti mėgautis ROKO Muzikos Grupė su savo draugais.

    Specifikacija:

    Maitinimo įmontuota ličio polimero baterija

    Baterijos talpa: 3.7 V, 1000MAH

    Įkrovimo Galios Tiekimas: DC-5V

    FM dažnis:105.5 HMz 106.5 HMz HMz 107.5

    Ilgis:165MM

    Spalva:rožinė,juoda,juoda

    Komplektą sudaro:

    1.*Mikrofonas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

    Pastaba:

    Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

    Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

    Žymos: išorinis mikrofonas radijo automobilių, boom mic, mic mokytojas, garso dslr, bluedio bluetooth mikrofonas, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, išorinis mikrofonas bluetooth, "bluetooth" microphon, choro suknelė, microphon.

  • Atsiliepimai (2)

    • Wenera 2011

      Good way to karaoke in the car while caught in a jam.

    • Gladun99

      The microphone has a transmission FM horrible, is just noise

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai