"Cessna 182 Skylane Medinis Sieninis Laikrodis Karinės Piper Orlaivių Dekoratyvinis Silent Sienos Žiūrėti Kaimiškas Medienos Laikrodis Aviatorius Pilotas Dovana

€28.95 €23.16
Yra sandėlyje
w175497

Forma: Vieno Veido
Medžiaga: Bambuko & Mediniai
Tipas: Sieniniai Laikrodžiai
modelis: abstraktus
Modelio Numeris: MZGZ-0153
Skersmuo: 30cm
Ekrano Tipas: Adata
Plotis: 30cm
Funkcija: Antikos Stilius
Derinys: Atskiria
Ilgis: 300mm
Prekės Pavadinimas: Vinilo Laikrodis
Stilius: Modernus
Korpuso Medžiaga: Mediena
Motivity Tipas: KVARCAS
Taikoma Rodymas: Gyvenamasis Kambarys
Sieninis Laikrodis Tipas: -
Formos: diskiniai

  • "Cessna 182 Skylane Medinis Sieninis Laikrodis

    Į "Cessna 182 Skylane yra keturių sėdynės, vieno variklio lengvasis lėktuvas, pastatytas pagal" Cessna iš Wichita, Kansas.Įvesta 1956 m., 182 buvo pagaminta keletas variantų, įskaitant versiją su ištraukiama važiuoklė, ir yra antra labiausiai populiarus " Cessna modelis vis dar gamybos, po 172.

    Rankų Darbo Karinės Sieninis Laikrodis

    Dažnai sakoma, kad laikas skrenda, ir su vienu iš mūsų nuostabiu aviacijos laikrodžiai jis tikrai bus.Šis laikrodis yra pjovimas lazeriu iš kelių sluoksnių medienos, siūlanti unikalų open fretwork dizaino ir išsamios graviravimas.

    Savybės:

    Galima 30 x 30 cm (12inch) skersmens, šis laikrodis bus puikiai tinka jūsų namuose ar biure.Kiekvieną parą reikia viena AA baterija (Nėra komplekte) leidžia jums pakabinti laikrodį ant bet kurios sienos, nenaudojant elektros lizdo arba negraži virvės.

    Pastaba:

    Dėl pobūdis medienos grūdų, kas medinis laikrodis medienos grūdų bus šiek tiek skirtis nuo produkto, parodyta nuotraukose.

    Tylus Judėjimas Laikrodžio Mechanizmas

    Aukštos kokybės kvarco judėjimas mechanizmas garantuoja tikslų laiką, ramioje valyti antra vertus, suteikia gerą miego ir darbo aplinkoje.

    Puikus Patalpų Apdaila

    Ši namų dekoro aksesuaras tarnauja tikslui dekoravimo sienos jūsų namuose ar biure; Tinka visų tipų kambarius, viešbučio kambariai su tipiška kambarių.Puiki dovana pilotai ar aviacijos mėgėjams

    Sveiki Užsakymą Užsakymo

    PATINKA IDĖJA, BET NEPATINKA DIZAINAS?KURKIME NAUJĄ DRAUGE! – Tiesiog leiskite mums žinoti, ką jūs norėtumėte matyti savo ypatingą laikrodį ir mes parengsime naujas dizainas jums.Mūsų dizaino komanda bus eskizas jūsų laikrodis dažniausiai per 24 valandos.Jūs galėsite jį peržiūrėti, komentuoti ir paprašyti patikslinimo (jei reikia), kol jūs esate visiškai patenkinti dizainas.

    Žymos: daug medienos sieninis laikrodis, kaimiškas wed, jūra kirai sidabrinė, orlaivių žiūrėti, naras žiūrėti loreo, airplan, vyrai pilotas žiūrėti, "cessna 182 skylane, medienos sieniniai laikrodžiai švytuoklės, sieninis laikrodis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai