20cm 30cm 50cm Lauko Meteoras Dušas Lietaus 8 Vamzdžiai LED String Žibintai Vandeniui Kalėdų, Naujųjų Metų Vestuves Apdaila 20cm 30cm 50cm Lauko Meteoras Dušas Lietaus 8 Vamzdžiai LED String Žibintai Vandeniui Kalėdų, Naujųjų Metų Vestuves Apdaila 20cm 30cm 50cm Lauko Meteoras Dušas Lietaus 8 Vamzdžiai LED String Žibintai Vandeniui Kalėdų, Naujųjų Metų Vestuves Apdaila 20cm 30cm 50cm Lauko Meteoras Dušas Lietaus 8 Vamzdžiai LED String Žibintai Vandeniui Kalėdų, Naujųjų Metų Vestuves Apdaila 20cm 30cm 50cm Lauko Meteoras Dušas Lietaus 8 Vamzdžiai LED String Žibintai Vandeniui Kalėdų, Naujųjų Metų Vestuves Apdaila 20cm 30cm 50cm Lauko Meteoras Dušas Lietaus 8 Vamzdžiai LED String Žibintai Vandeniui Kalėdų, Naujųjų Metų Vestuves Apdaila

20cm 30cm 50cm Lauko Meteoras Dušas Lietaus 8 Vamzdžiai LED String Žibintai Vandeniui Kalėdų, Naujųjų Metų Vestuves Apdaila

€9.76 €7.03
Yra sandėlyje
w174101

Yra Lemputės Įtraukti: Taip
Apšvietimo Atstumas: 1-5m
Yra Pritemdomi: No
Įtampa: 220V
Maitinimo Šaltinis: AC
Vadovo Numeris: 51-100 vadovas
Baterijos Tipas: A
Ilgis: 350cm
Proga: Aikštė
Modelio Numeris: 20cm/30cm/50cmMeteor Dušas, Lietaus Vamzdžių
Kištuko Uodegos: Taip
Naudojimas: Atostogų
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
Nuotolinio Valdymo Pultas: No
Prekės Pavadinimas: Laimanice
Muzika: NĖRA
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Pagrindo Tipas: Pleišto
Savybės: 3colors vandeniui
Garantija: 2 Metai
spalva: Multi
Sertifikavimo: ROHS
Šventės Pavadinimas: Kalėdų

  • Atsparus vandeniui 8 Vamzdžių 20cm 30cm 50cm Meteoras Dušas Lietaus LED String Žibintai Patalpų Lauko Kalėdų Sodai Šaliai Dekoro

    Dydis: Apytiksl. 20/30/50 * 1 * 1 cm/ 20 * 0.4 * 0.4 colių (L*W*H).Šviesos Srautas: 6(LM).Vandeniui lygis: IP 65. Tarnavimo laikas: 100.000 valandų.Įtampa: 220V.Šviesos Spalva: Balta/Mėlyna/Daugiaspalvis Už : Aukštos kokybės patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Lengvas nešiojamų kabinti.Energijos taupymo didelės šilumos sklaidos sparta.Meteoras dušas dizainas su waterpoof funkcija.Puikus apšvietimas, apdaila Valentino Dieną, Įsitraukimo ir kitų šalių, ar festivalių.Vestuvių fone, Viešbučių ir Restoranų, Prekybos, buitinės, vitrina, klubai, koncertai, karaoke, madų šou, šokių salė, scenoje ir pan.

    Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie bus išvežti. 2 metų Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome susisiekti su mumis .Ačiū!!Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

    Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, pls susisiekti su mumis per www.eatin.lt Trademanager ar el. Paštu.Mes stengiamės jums padėti ir atsakyti jums į 24 valandos daugumoje atveju.

    Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonią su mumis.Pls prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 DSR su mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ir tai yra labai svarbu mums.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

    Pls rašykite mums arba susisiekite su mumis prieš paliekant 1 arba 2 reitingas arba neigiamas neutralus atsiliepimus, ar darbo ginčą.Mes suprantame jūsų rūpesčius ir nusivylimų, jums gali turėti, Mes padarysime viską, kad problemoms spręsti.Pls, suteikia mums galimybę išspręsti problemas .Dėkojame už jūsų pastangas padaryti tai pardavimo ir pirkimo patirtį laimingos.

    Žymos: legbag, led užuolaidų remore lauko, meteoras dušas, dekoro ramadanas, iluminatorstwem kalėdų apšvietimas, led meteoras dušas lietaus žibintai atostogų, šventinė vestuvių papuošalai, boho lempos, atsparus vandeniui meteoras dušas lietaus vamzdis, kalėdinė girlianda led.

  • Atsiliepimai (2)

    • Docuong02

      Excelent ! No problem,very good product !!! Good seller. Recommend super ! Fast delivery. Perfekt. Thank you.

    • Vankinegor

      Excelent ! No problem,very good product !!! Good seller. Recommend super ! Fast delivery. Perfekt. Thank you.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai