Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimas Patalpų Ar Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimas Patalpų Ar Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimas Patalpų Ar Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimas Patalpų Ar Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimas Patalpų Ar Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimas Patalpų Ar Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys

Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimas Patalpų Ar Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys

€11.80 €8.26
Yra sandėlyje
w174053

Tipas 1: Pripučiamas krepšinio lankas
Modelio Numeris: Vaikai Arcade Krepšinio Lankai Žaidimo Lauko Krepšinio Arcade Rinkinys
Pavadinimas: Krepšinio Arcade Rinkinys
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Vaikų didelis krepšinio lankai
Medžiaga: ABS

  • Savybės:

    1. Smagiai: Su šiuo krepšinio arcade rinkinys, jūs galite mėgautis pramogų laiką su vaikais, draugais ir šeima.Tai arkadinis krepšinio žaidimas ais, didelis rūsys, poilsio kambarys, žaidimų kambaryje ar garaže.

    2. Lengva Surinkti: lengva laikytis, žingsnis po žingsnio instrukcija yra įtraukti į padaryti surenkant tai greitai ir lengvai, be įrankių reikia, ir jūs galite lengvai laikyti jį po naudojimo.

    3. Tvirtas ir Patvarus: sunkiųjų rėmeliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti tvirtumo ir patvarumo.Šis rinkinys atneš jums ir jūsų šeimai daug džiaugsmo.

    4. Gera Praktika: Su mūsų krepšinio arcade nustatyti, jūsų vaikas gali net praktikos metimų ir šuolis strzałów patalpoje!Jūsų vaikas taps krepšinio sirgalių dėka šio rinkinio.

    5. Ideali Dovana: Tai krepšinio arcade nustatyti, bus pasakų dovana vaikinams ir merginoms.Jie galės atlikti praktiką ir šaudyti nuolat, ir taip pagerinti savo šaudymo mechanika.Šis komplektas leis jūsų vaikui pramogauti.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Krepšinio Arcade Rinkinys

    Medžiaga: ABS

    Taikoma amžius: virš 6 metų

    Pakavimo sąrašas:

    1 x Krepšinio Arcade Rinkinys

    Žymos: krepšinio hoopas mini, krepšinio hoopas patalpų, krepšelis krepšinis, asmens krepšinio mokymo, fotosesiją stendas, krepšinio kamuolys, krepšinio vienodas, arcad, krepšinio hoopas, krepšinio ju.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai