Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G

Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G

€26.60 €20.21
Yra sandėlyje
w173795

Medžiaga: 40D nailono TPU
Kilmės: KN(Kilmės)
Dampproof Kilimėlio Tipas: Automatiškai Pripučiamas
Pagal Pripučiamos Režimas: Built-in Pripūtimo Siurblys
Modelio Numeris: Pripučiamos pagalvėlės
Lauko Veikla: Iškylą Grilis

  • Pripučiamųjų Kilimėlis Camping Pripučiamas Čiužinys Roll Kilimėlis Kompaktiškas ir Drėgmei Žygiai, Turistinius, Hamakas,Telšių G LENGVA PRIPŪSTI IR DEFLATE: Šis kempingas miega kilimėlis yra pripūstos tik su 10-20 visą kvėpuoti ir tuščia tik kelias sekundes.

    LENGVAS & KOMPAKTIŠKAS: susilanksto į kompaktiškas ir nešiojamas packsack, pasiimkite su savimi bet kur camping & kelionės ir žygiai

    PATOGUS: Labai patogu naudoti kaip pripučiami žemės motina.Aikštėje oro ląstelių statybai remti savo kūno toli nuo šaltos žemės.

    Skiriasi nuo tradicinės pripučiamas kilimėlis camping, tai ultralight miega mygtukai, be abejo, tapo jaukus ir paguodos kompanionas jūsų kelionės.

    Sumažinti savo kuprinę ir maksimaliai atsipalaiduoti laiko su mūsų pripučiami geležinkelių motina.Mūsų žygiai miega kilimėlis yra itin lengvas ir kompaktiškas.

    Dėka kruopštaus dizaino, mūsų stovyklaviečių kilimėlis yra labai tinkamas žygiai, alpinizmas, kempingas, savarankiškai vairuotojo kelionė, žvejybos ir kitų veiklos lauke.

    Ultralight: be pagalvę Tik 0.95 lbs(0.43 kg), daug lengvesnis nei kitų produktų

    Naujų technologijų projekto "square oro ląstelių statyba": Oro paramos skyrių, siekiant padidinti komfortą

    spalva: Žalia

    Medžiaga: 40D nailono TPU

    dydis: Susprogdinti kempingas kilimėlio dydis: 9.8 colių x 3.9 coliai(25*10cm),

    pripūstos dydis 75 colių x 23.2 colių x 2.3 colių(190*59*6cm)

    Pakuotės Turinys:

    1*Pripučiamos pagalvėlės

    1*atlikti maišelis su dirželiais

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: žygis čiužinys, oro lova, stovykla čiužinys, kėdė čiužinys, burbulas dome, honda cbr400 nc29 lauktuvės, išpūsti burbulą palapinė, stovykla kilimėlis, namų pripučiami ponaitis, stovykla palapinė kelionės.

  • Atsiliepimai (4)

    • Cmorgan781

      It's a rectangle

    • Muslim 093

      nice really good for tall people

    • Maoviedo

      weigh 560g!!

    • Jasica Online

      Wow ~~~ Days only! Shipping incredibly fast four key ^^ Still use the larger but quality also believe'll look! Thank you very much ~

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai