Xiaomi Mi Jaunimo Versija Galva Belaidžio Blue tooth 4.1 Xiomi Ausies telefono Galva su Mic Micro telefonu, Telefonams, MP3, MP4, PC Xiaomi Mi Jaunimo Versija Galva Belaidžio Blue tooth 4.1 Xiomi Ausies telefono Galva su Mic Micro telefonu, Telefonams, MP3, MP4, PC Xiaomi Mi Jaunimo Versija Galva Belaidžio Blue tooth 4.1 Xiomi Ausies telefono Galva su Mic Micro telefonu, Telefonams, MP3, MP4, PC Xiaomi Mi Jaunimo Versija Galva Belaidžio Blue tooth 4.1 Xiomi Ausies telefono Galva su Mic Micro telefonu, Telefonams, MP3, MP4, PC Xiaomi Mi Jaunimo Versija Galva Belaidžio Blue tooth 4.1 Xiomi Ausies telefono Galva su Mic Micro telefonu, Telefonams, MP3, MP4, PC Xiaomi Mi Jaunimo Versija Galva Belaidžio Blue tooth 4.1 Xiomi Ausies telefono Galva su Mic Micro telefonu, Telefonams, MP3, MP4, PC

Xiaomi Mi Jaunimo Versija Galva Belaidžio Blue tooth 4.1 Xiomi Ausies telefono Galva su Mic Micro telefonu, Telefonams, MP3, MP4, PC

€14.56 €11.65
Yra sandėlyje
w173075

Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
Maksimalus Greitis: Soros stūmoklio
Kištuko Tipas: JAV Plug
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: Xiaomi
Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
Modelio Numeris: Soros stūmoklio
Sertifikavimo: NĖRA
Masto: Kita
Gyro: Soros stūmoklio

  • Savybės: Xiaomi " Bluetooth V4.1. laisvų rankų ausinės Laimėjo "Oskaro" geriausias IF design award 2015 m. Vokietija Priima išplėstinė ĮSA 8610 chipset 6.5 g ultra lengvos Naftos atsparios, dangos technologijos Optimizavimas žmogaus balso silicio, kviečių ear stiliaus, labai patogus važiuojant ir daro sporto, Vienas apačioje kontrolės pasiekti, atmesti skambučius ar dailing atgal Tinka visiems "Bluetooth" įrenginiai, Suderinamo "iPhone" 6 / 6 plus / 5S / 5C / 5 / 4S / 4, ipod, "Samsung" Galaxy Pastaba 3 / 2 Pastaba / S5 / S4 / S3 / S2 dauguma Android išmaniųjų telefonų ir kitų "Bluetooth" funkcija,tablečių, paramos autoatsakiklio Ten turės garso eilutę iš "connected", kai sėkmingai prijunkite ausines su savo sumanaus telefono

    DUK Originalus Xiaomi " Bluetooth V4.1 laisvų Rankų Ausinės CSR8610 Lustas išmaniųjų telefonų Tablet PC

    Kodėl mano ausines neima?

    Prašome įsitikinkite, kad abu galai USB kabelis yra tvirtai sujungta.Jei naudojate elektros lizdą, įsitikinkite, kad maitinimo šaltinis yra prijungtas saugiai ir išleidimo darbų.Jei naudojate kompiuterį, įsitikinkite, kad jis yra prijungtas ir USB prievado, yra maitinami.Įjunkite ausinę-mikrofoną ir tada juos išjungti.Atjunkite ir vėl prijunkite USB krovimo kabelis.Kodėl mano ausinių atjunkite su mobiliuoju telefonu per 10 metrų?

    Prašome patikrinti, ar ten yra metalo arba kokia nors kita medžiaga per palyginti arti, kad gali susidurti su "Bluetooth" ryšiu."Bluetooth" yra radijo technologija, kuri yra jautri objektų dedama tarp ausinių ir prijungto įrenginio.Nėra garso signalas, ką aš galiu padaryti?

    Patikrinkite, ar galvos telefonai yra išjungti.Patikrinkite, ar ausinių yra suporuoti.Jei reikia, pora ausines su garso šaltinis dar kartą.Patikrinkite, ar prijungti jūsų garso šaltinis.Jei šis kiekis yra per mažas, pagarsinkite.Kodėl aš negaliu naudoti savo ausines norėdami reguliuoti garsumą, arba pasirinkite takelį į APP savo mobilųjį telefoną?

    App Programinės įrangos nustatymai gali skirtis, pasak kai kurių funkcijos savaime ne, priklausomai nuo telefono.Kodėl mano ausines negali sujungti su mano mobilųjį telefoną?

    1. Prašome patikrinti, ar jūsų ausinių yra poravimo režimu arba prisijungti režimą ir patikrinkite, ar jūsų mobiliajame telefone, Bluetooth paieškos funkcija yra atidarytos;

    2. Patikrinkite, ar jūsų mobiliojo prietaiso "Bluetooth" meniu ir ištrinti / pamiršti, ausines, tada iš naujo prijunkite ausines po instrukcijos, vartotojo vadovas.

    Atminkite, kad kulka vaizdo įskaitant metu jūs išpakuoti siuntinį ir išbandyti produktą pirmą kartą, kai jūs jį gauti, jei yra problema produktas , kuris yra naudingas apsaugoti jūsų pirkinių teises.

    Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, oficialus xiaomi, mi xiomi, 32gb muzika, 3 xaomi, berger, earphon, micky xiaomi mi 9t, mp3 kilmės, mobil telefono.

  • Atsiliepimai (2)

    • Kurvahod

      Very Long went to Zaporozhye

    • I And Pc

      Can charge the earphone, the charging socket is not good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai