Custom Sienų Tapetai Medinės Lentos Ranka Pieštas Kepyklų Fone Sienų Tapyba Custom Sienų Tapetai Medinės Lentos Ranka Pieštas Kepyklų Fone Sienų Tapyba Custom Sienų Tapetai Medinės Lentos Ranka Pieštas Kepyklų Fone Sienų Tapyba Custom Sienų Tapetai Medinės Lentos Ranka Pieštas Kepyklų Fone Sienų Tapyba

Custom Sienų Tapetai Medinės Lentos Ranka Pieštas Kepyklų Fone Sienų Tapyba

€11.41 €6.16
Yra sandėlyje
w172155

Tipas: Tekstilės Tapetai
Stilius: Modernus
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: xuesu
Funkcija: Šilumos Izoliacija
Paviršiaus Apdorojimas: SPAUSDINTI
Mokestis Vienetas: Usd/Roll
Medžiaga: Šilko tapetai
Tekstilės Tapetai Medžiaga: Neaustinis
Naudojimas: Prekyba
Naudoti: Vestuvių Namas

  • Sveiki atvykę į XueSu Tapetai Gamyklos Parduotuvė Dear klientas: Sveiki atvykę į XueSu Tapetai Gamyklos Parduotuvėje!Siekiant užtikrinti, kad jūsų geriau pirkinių patirties, aš siūlau jums perskaityti šį turinį.Jei tai yra jūsų pirmą kartą pirkti pagal užsakymą sienos freskos, aš būsiu laimingas, siekiant padėti jums per šį procesą: 1 Žingsnis. Prašome nurodyti matmenys (plotis ir aukštis) savo skirtos sienos.2 žingsnis. Prašome apskaičiuoti, koks kiekis, turėtumėte įsigyti numatytam sienos.3 žingsnis. Čia yra, kaip jums apskaičiuoti užsakymo kiekis (vieneto dydis yra skaitiklis): pavyzdžiui, jei jūsų skirti siena yra 3.2 metro pločio ir 2 metrų aukščio, užsakymo kiekis bus 7 (3.2x2=6.4).Jei nesate tikri, apie reikiamą kiekį, galite pateikti mums sienos matavimai, ir mes padarysime skaičiavimus už jus.DĖMESIO!Jei jūs padarėte mokėjimo nepaliekant dydis informaciją, Mes bus parengti ir pristatyti jį į numatytąjį dydžių. (Numatytasis dydis yra parodyta paveikslėlyje žemiau.) Taip pat atkreipkite dėmesį: 1. Klijai nėra įtrauktas į paketą.Jums reikės pirkti atskirai. 2. Siekiant patenkinti tarptautinės laivybos standartų, taip pat lengva naudotis, mes sumažinti freskos į gabalus. 3. Tai jūsų pačių atsakomybė mokėti už douanes.Mes ne lokys muitų ir pridėtinės vertės mokesčio. 4. Jei nenorite gauti jūsų užsakymą per 60 dienų, nedelsdami susisiekite su mumis. 5. Tikslas ir teigiamų atsiliepimų padės daugiau žmonių rasti šioje parduotuvėje.Prašome palikite mums geri atsiliepimai, jei jūs esate laimingas dėl produktų gamybos ir prekybos patirtimi.Turintys visas šias žinias ir atsargumo priemonės omenyje, dabar atėjo laikas padaryti savo erdvę gražesnė.Jei turite kitų klausimų ar reikia kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami palikite mums žinutę ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo galime.Linkiu jums laimingų pirkinių patirties!XueSu Tapetai Gamyklos Parduotuvė.

    Nuotraukos Rodymas Daugiau Pasirinkimų, Spustelėkite ant nuotraukos norėdami peržiūrėti XueSu tapetai gaminio brošiūroje.

    Šilko Audinio↓

    Drobė/Matinis Medžiaga ↓

    Reljefinis Popierius ↓

    Besiūliai Medžiaga ↓

    Siūlėmis Metodas:

    Sutampa, apie 1-2 cm.Ji negali būti padėtas šalia.Prašome padengti juos pagal ženklus mums paliko, todėl nėra jokio skirtumo, susiuvimo ir ji atrodo puikiai.Prašome sumažinti fono viduryje su liniuote ir peiliu.Strip off kitą dengiančių dalių.Ačiū.

    Kad Montavimas 1. Parengti reikiamus įrankius: Klijai,Teptukas,Volelis,Grandiklis,Valdovas,Peilis,rankšluosčių/Kempinės Švarios sienos ir įsitikinkite, kad jūsų sienos švarus ir lygus.Ir teptukų, klijų ant sienos pirmiausia. 2. Patikrinkite dydį, fono paveikslėlį ir rungtynės modelis.Pagal plotis kiekvienos grupės, tapetų,pažymėkite vertikalią liniją ant sienos.Teptuku klijais ant nugaros, iš kiekvienos grupės, tapetų ir ženklas, kad į juos.Įklijuokite jį ant sienos ir naudoti peiliu išpjauti perteklius dalis ir naudoti rankšluostį išvalyti klijus perkrautas. 3. Kai įklijuodami antrosios grupės, būti atsargūs, kad atitiktų modelio tapetai.Ir dėl artimųjų sutapimo dalis, naudoti liniuote ir peiliu sumažinti perteklių dalis ir nulupkite juos išjungti.Naudoti peiliu išpjauti perteklius dalis aplink lizdą.Naudoti grandiklis, kad tapetai butas.Tada naudokite rankšluosčiu ar kempine nuvalykite klijų perkrautas. ( Uždaryti durų ir lango neleiskite jam sudrėkti natūraliai. )

    Kokybės Logistikos

    Žymos: 3d kavos tapetai, duonos freskos, 3d maisto tapetai, desertas tapetai, pyragas tapetai, arbata tapetai, kepyklos siena, pica tapetai, duona tapetai, kavos foto tapetai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai