QJH Rinkinys su Rankena Vėlimo Adatos Priemonė su Rankų darbo Sagė Vilnos Veltinio Įrankio Medžiaga Vielos Siuvinėjimo QJH Rinkinys su Rankena Vėlimo Adatos Priemonė su Rankų darbo Sagė Vilnos Veltinio Įrankio Medžiaga Vielos Siuvinėjimo QJH Rinkinys su Rankena Vėlimo Adatos Priemonė su Rankų darbo Sagė Vilnos Veltinio Įrankio Medžiaga Vielos Siuvinėjimo QJH Rinkinys su Rankena Vėlimo Adatos Priemonė su Rankų darbo Sagė Vilnos Veltinio Įrankio Medžiaga Vielos Siuvinėjimo QJH Rinkinys su Rankena Vėlimo Adatos Priemonė su Rankų darbo Sagė Vilnos Veltinio Įrankio Medžiaga Vielos Siuvinėjimo

QJH Rinkinys su Rankena Vėlimo Adatos Priemonė su Rankų darbo Sagė Vilnos Veltinio Įrankio Medžiaga Vielos Siuvinėjimo "PASIDARYK pats" Mezgimo Amatų Accessor

€8.86 €4.70
Yra sandėlyje
w171850

spalva: kaip nuotraukoje
Dydis: Length about 9.5cm
Pavadinimas: Vata, veltinys adata grupė
Pakuotė: 1PCS
Tipas: vata, veltinys įrankis
Prekės Pavadinimas: QJH
Medžiaga: Plastikiniai
Naudoti: Pajuto adata
Numeracija: RX078
Svoris: About 55g

  • savybės:

    1. Pridedamas 7 kišti adatos, veltiniai greitai ir vienodai.

    2. Šiek tiek pasukite aišku, vamzdžių praeiti lengvai.

    3. Kairę ranką, dešinę ranką, yra taikoma.

    4. Pagal žmogaus kūno dizaino apvalus su rankena patogiai ir sklandžiai.

    5. Kišenėje yra dedami į permatomas vamzdelis su pavasario prietaisas, saugi ir patikima.kišenėje nekiltų, jei jums naudoti patogiau.

    6. Per kišenę bus dviejų sluoksnių pluošto audinio išskirstytų pasiekti poveikį, uždengti ir įdėti.

    7. Tinka vilna, neaustiniai, vilnos ir visų rūšių minkštos tekstūros audinio naudojimo.

    8. Paprasta ir saugi, yra įkvėpti vaikus sukurti geriausią įvesties įrankis.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Žymos: emalio adata minders, siuvinėjimo siūlus, veltinio sagė, threader, vilnos vėlimo įrankių rinkinys, Kilimų adata, balandžių kraujo raudona rubino, didelis mezgimo adatos, mezgimo needls rinkinys, lokys pin.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai