Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere

Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere

€53.27 €31.43
Yra sandėlyje
w171322

ritės sėdynės: Kietojo apdirbtas aliuminio ritės sėdynės funkcijų twin fiksavimo žiedai
linijos svoris: 3wt-10wt
Ilgis: 8'4'';8'6'';9';9'6'';10'
gabalas: 4pcs
Kietumas: SUNKIAI
Medžiaga: 100% IM6 / 24T Anglies pluošto
Pozicija: EŽERAS
Viršaus Skersmuo: 2.2 mm
Kategorijos: Fly Fishing Rod
Modelio Numeris: Ekstremalių plaukioti lazdele
Rankena: AA klasė kamštienos rankena
Strypo Svoris(oz): 3.5 oz-4.2 oz
Kilmės: KN(Kilmės)
Vadovai: Du nuėmiklių, sunku chrome " gyvatės ir tip-top
Prekės Pavadinimas: MAXIMUMCATCH

  • Maximumcatch Ekstremalių 8.4 ft/8.6 ft/9ft/9.6 ft/10ft Fly Fishing Rod 3-10wt su Anglies Pluošto Skristi Lazdele Vidutinio Greitai meškere

    SUKURTA aukščiausios kokybės ĮRAŠO LYGIO, išskirtinis PATRAUKLUS KAINOS ir aukštos kokybės tuščias, naudojant geriausias prieinamas komponentų už šią kainą, strypas tiesiog jaučiasi labiausiai strypai du kartus arba trivietis kainą.Geriausias pasirinkimas, jauni vaikinai, norėdami patekti į musė, o taip pat patikimai veikia patyręs žvejys už nugaros-iki lazdele.Mes tik norime, kad musė paprastas ir prieinamas.

    IŠSKIRTINIS MAXLINQ TUŠČIĄ TECHNOLOGIJA – Grynas IM7 24T plius 30T anglies pluošto.Mišrios 5 sluoksnių anglies įskaitant Sustiprinti Raumenų anglies sluoksnis, ne mažiau kaip 20 proc. padidinti jėgą.aukštos kokybės tuščią, bus įrodyti, kad kokybė yra ne tik susieti su aukštos dolerio, kainų žymekliai, aukščiausio veiksmingumo ir kainos santykis

    ATSTUMAS ir PRISTATYMAS – greitą veiksmą, kad dizainas lazdele tuščią excel atstumas ir pateikimas.Pakrovimo lengvai ilgą verčia į vėjo.Plonas siaurėjantys inžinerijos būti sklandus ir galingas, visi lengvai tolimojo liejimas.Lengviau naujų vaikinų gauti musė tapti aukšto dažnai skristi fisher.

    AUKŠTO lygio SKLANDŽIAI VADOVUS – MaxSelect Išpardavimas Vadovus ir Itin lengvas Sunku Chromuotas nerūdijančio plieno gyvatė vadovus ir Per didelio dydžio patarimas kilpą sklandžiausiai ilgiau liejimas.

    GRYNAS KAMŠTIENOS HANDL ir RITĖS SĖDYNĖS – Pure A+ Kontūrinis Kamštienos Rankena, kad būtų patogiau paimti ir taip pat padeda, liejimo.Didelio Tankio apdirbtas aliuminio ritės sėdynės su dviejų iki-fiksavimo žiedais patikimai nustatyti ritės kojos.Ir pakenčia jūrinės aplinkos.

    Vienų METŲ GARANTIJA ir Eksploatacinio Remonto Garantija - MAXCATCH kaip 15 metų skristi lazdele gamyklos,siūlome "Jokių Rūpesčių" garantija visiems mūsų strypų vienerius metus.Jei nesate 100% patenkintas mūsų lazdele, jūs galite jį grąžinti bet kuriuo metu.Ir mes taip pat siūlome gyvenime remontas Visų Maxcatch juostos.

    Žymos: žvejybos replės pesca, žvejybos įrankių dėžės, praktikos plaukioti lazdele, musė linijos, žuvų lazdele, legalis 4000, johncoo suvilioti, fuji ritės sėdynės, valtis žvejybos laivas, nekilnojamojo liejimo ritės.

  • Atsiliepimai (3)

    • Mats De Waal

      great quality for lowest price!

    • Nm Feldman

      Very nice finish perfect to see in use

    • Diegoribeirod2

      This maxcatch extreme 3wt rod is very good.nice for any level of fly fisher.Great action.Lots of fun with 1 to 2 lb. rainbow..Broke my first 3wt. Thanks Andrew for quick shipping.Still some fall fly fishing left. Yahoo.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai