MD14 Mini Kamera Magnetinis 1080P HD Vizija Judesio Aptikimo Mikro Kamera DV Mažų Mikro Kamera MD14 Mini Kamera Magnetinis 1080P HD Vizija Judesio Aptikimo Mikro Kamera DV Mažų Mikro Kamera MD14 Mini Kamera Magnetinis 1080P HD Vizija Judesio Aptikimo Mikro Kamera DV Mažų Mikro Kamera MD14 Mini Kamera Magnetinis 1080P HD Vizija Judesio Aptikimo Mikro Kamera DV Mažų Mikro Kamera MD14 Mini Kamera Magnetinis 1080P HD Vizija Judesio Aptikimo Mikro Kamera DV Mažų Mikro Kamera MD14 Mini Kamera Magnetinis 1080P HD Vizija Judesio Aptikimo Mikro Kamera DV Mažų Mikro Kamera

MD14 Mini Kamera Magnetinis 1080P HD Vizija Judesio Aptikimo Mikro Kamera DV Mažų Mikro Kamera

€7.66 €5.36
Yra sandėlyje
w170011

Aukštos Raiškos Palaikymo: 1080P (Full-HD)
Įmontuotas Atminties Dydis: Ne
Prekės Pavadinimas: QLCXFDX
Sertifikavimo: CE
Atminties Kortelės Tipas: MicroSD / TF
Kilmės: KN(Kilmės)
Jutiklių Technologijos: CMOS
Pakuotė: Taip

  • Savybės:

    1. Judesio aptikimo, vaizdo įrašo šviesa išjungta, ciklo apimtis, pusės įkrovos įrašas, pakeitimo laiko

    2. Žibintuvėlio funkcija / Magnetai įtraukti, siekiant palengvinti adsorbcijos / 180 laipsnių sukimosi objektyvas

    3. Objektyvas: 99142

    4. Įrašymo rezoliucija: 1920*1080P Frame rate: 30 fps

    5. Baterijos talpa: 900mah Mokestis 5-7 valandų Vaizdo įrašų ilgis 5 valandas

    Standartiniai Priedai:

    1 x Mini DV

    1 x Vartotojo Instrukcija

    1 x USB Duomenų Kabelis

    Atkreipkite dėmesį: Šis produktas yra be atminties kortelės.Pastaba: Mes bus paskelbti "Mini kamera" (Jūs galite palikti paskelbti kitų).

    1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą,todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu,galite pasikeisti elementus vieną savaitę ir prašome susisiekti su mumis per 3days gavęs jūsų pirkimo 2.Laivybos ir perduoti mokestis nėra grąžinamas,prašome būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping 3.Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę,įskaitant dėžutė ir priedai,Vyrai defektų nėra garantuotas,pvz., skaldytų,subraižytas ir greičiau. 4.Forany elementus,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai siunčiate atgal,pls susisiekti usin iš anksto patvirtinti būdų, kurį siunčiate atgal ( 1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. (2) Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Jei jūsų šalies nėra nemokamas pristatymas sąraše, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą. 1. Mes galime sutikti, TT ir "Western Union" ir "MoneyGram".ir taip pat, kuri gali choosein Dhgate,jei norite, kad kiti mokėjimo sąlygas ar turi klausimų apie mokėjimo,jūs galite susisiekti su mumis laisvai, bet kuriuo metu. 2.Fullpayment turi būti pateiktas per 7days po pateikiant užsakymą,kitaip užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema 3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informacija 1. Visi produktai buvo išbandyti mūsų Specialusis Kokybės Tikrinimas Komanda ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Net ir taip, ten vis dar gali būti kai kurių nenuspėjamas problemas, kai ją gavote.taigi, susisiekite su mumis laisvai, jei turite bet kurį klausimą 2.Visi produktai turi 1 metų garantiją.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po gimdymo, jei jūs turite negerai ar su defektais elementus.Mes siūlome grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinta problemų.

    Jei nesate patenkintas su šio pirkimo, pls susisiekti usfreely bet kuriuo metu Mes stengiamės išspręsti bet kokį klausimą ar problemą už jus, Prašome Pateikti Mums 5 Žvaigždučių Atsiliepimus,Ačiū!Daiktas kaip Aprašyta 5 žvaigždžių Ryšių 5 žvaigždžių Siuntimo Greitis 5 žvaigždės

    Žymos: mini kamera, magnetinio kamera įrašo, mg mini kamera, mažų planą fotoaparatas, mini kūno cam 4k, kamera laipsnis, kamera rašiklis, slaptas magnetinio cam, ultra mini cam, SJ6.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai