Nemokamas Pristatymas,S6 plokštė atrakinta Samsung Galaxy S6 Krašto G925F plokštė 32gb drožlių plokštės G925F kortelę

Nemokamas Pristatymas,S6 plokštė atrakinta Samsung Galaxy S6 Krašto G925F plokštė 32gb drožlių plokštės G925F kortelę "Android"

€26.38
Yra sandėlyje
w170007

Versija: Europos Versija
Suderinama Modelis: Samsung Galaxy S6 Krašto G925F
Produkto Padėtis: Sandėlyje
Suderinamos Prekės: "Samsung"
Sertifikavimo: NĖRA
Originalus Vieta: Shenzhen Guangdong, Kinija(žemyninė)
Prekės Pavadinimas: PLTDP
QC: Visą QC Išbandyti
Talpa: 32GB
Modelio Numeris: Samsung Galaxy S6 Krašto G925F
Statusas: Ardyti ir naudojami
Tipas: Vidaus
Kilmės: KN(Kilmės)
Dažnio Diapazonas: mobiliųjų plokštė
Kokybė: Originalus & atrakinta

  • Nemokamas Pristatymas,S6 plokštė atrakinta Samsung Galaxy S6 Krašto G925F plokštė 32gb drožlių plokštės G925F kortelę "Android" OS Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų svarbūs patarimai :

    1.Kai jūs nusprendėte, kad mums užsakymą, prašome Perskaityti viskas yra įvesta,jeigu turite klausimų, galite susisiekti su mumis.Kitaip Mes kaip jums skaityti visą įvestas,ir suprasti informaciją apie produktą.

    2. Jei norite, kad didelis kiekis, prašome susisiekti su mumis, bus suteikti jums geriausia pardavimo kaina.

    Pirkimo Pastabos :

    Skirkite keletą minučių perskaityti prieš perkant, pristatyti gaminį pagal nutylėjimą sutinkate, kad šį susitarimą :

    1 .Plokštė visi išmontuoti ir naudojami, ir nėra naujas.

    2. Plokštė visi atrakinta,be ID " paskyrą.u galite nustatyti naują ID sąskaitą, kai įdiegta.

    3. Plokštė kiekvienas išbandyta dar gerokai prieš pristatymas.jei jokių problemų, u, galite susisiekti su mumis tiesiogiai.

    4. Normalus , mes išsiųsti MUMS versija plokštę,ir dalinę kitų šalių versija.

    5. Jei jūs nežinote, kaip įdiegti valdyba,pls paprašyti padėti įdiegti profesinės asmuo, ačiū!

    Diegimo klausimais: 1. Baterijos efektyvumas yra mažesnis nei 90%.Ji yra paprasta, kad automatiškai iš naujo paleisti/automatinis išjungimas/kalorijų. 2.7/7P/8/8P/8X reikia suderinti vibracijos.Jei nėra vibracijos pirštų atspaudų, nėra jokių touch.Ne kokybės problema yra vibracijos nesutapimų. 3.7 P/8P turi atitikti ekrano.Jei nėra jokių rungtynių nebus, palieskite arba ne touch. 4. Diegiant, prašome įdiegti pagrindinėje plokštėje ir kiti priedai, pirma , tada uždėkite bateriją, kitaip jis bus lengvai sukelti deginimas plokštė arba ekraną. 5. Instaliuojant X plokštė, nelieskite dot matrix refraktoriumi (veido atpažinimas) po power-on, kitaip jis negalės atpažinti veidą. 6. Kai diegimas,Pls naudoti teisingą varžtai, diegimo, dėl varžtai turi ilgą ir trumpą kitokie, jei, kad negerai, tai bus juodas ekranas ir pirštų atspaudų nėra darbo .

    Produktų Ekranas:

    apmokėjimas ir pristatymas :

    Dėl kiekvienos šalies mokesčių politika yra kitokia .Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Jei paketas negali būti pristatytas, nes pirkėjai priežasties (įskaitant atsisako pasirašyti), pirkėjas turi sau leisti visų papildomų išlaidų !

    1.Mes priimame mokėjimus per www.eatin.lt sąlyginio DEPONAVIMO 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo. 3.Jei galite,t kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 4.100% visų pristatomi produktai bus tikrinami prieš išsiuntimą ir garantuojame, kad visi mūsų produktai jums bus darbo viskas gerai. 5.Šiuo metu mes laivas visame pasaulyje countried.Išskyrus GOA/FPO naudojant patikimų trečiųjų šalių kurjerių paslaugos. 6.Kaip ilgai jis pasakos man reveive užsakymus. 7.Laiko reikia priimti jūsų užsakymą priklauso nuo 2 faktorių:pristatymo būdą pasirinkti ir užsakymų įvykdymo laiką.Atkreipkite dėmesį, kad mes darome viską, kad įsitikinkite, kad jums gauti savo užsakymą laiku.Žemiau yra numatoma

    Pristatymo būdas:

    Žemiau yra mūsų bendradarbiauja logistikos kompanijų ir apskaičiuotas laikas, kadrai.Kartą tranzito skiriasi, priklausomai nuo to, kur jūs,iš naujo surasti.

    Pristatymo Būdas Įvertinti Laikas

    DHL 3~7days

    "FEDEX" 3~7days

    UPS, 3~7days

    EMS 8~12days

    Supersaver (iki 2kg)Kinija po 20~30 dienų

    Supersaver (iki 2kg)HKpost 20~30 dienų

    Mes nesame atsakingi už vėlavimą ar kitas problemas, kurios yra atsakingos laivybos paslaugos.Bet mes, kurie padės jums stebėti paketą, tol, kol gausite.

    Apie Garantija:

    1.Produktai yra aukščiausios kokybės,todėl, jei esate ne laimingas su elementą, kurį įsigijote,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Komanda .Kuo greičiau.Mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento.

    2.Jei prekes gavote ne taip, kaip aprašyta.Prašome mus informuoti ir atsiųsti mums atgal per 7 dienas grąžinti.Mes grąžinsime per savaitę nuo gavimo dienos grąžinti prekes.

    3.Mes siūlome 3 mėnesių garantija visiems mūsų produktams.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę

    Atkreipkite dėmesį, kad taip prekės nėra garantija :

    1).Daiktų be mūsų lipdukas arba originalios pakuotės (Mūsų plokštę kiekvienas turi įmonės antspaudą ant jo ).

    2).Daiktai nėra siunčiama iš jav

    3).Plokštė yra dirbtinai sugadinta, pvz.: rudenį skaldytų / pagirdyti / missing / privataus sektoriaus priežiūra, ir kt.

    Pastaba:Klientas turėtų apmokėti siuntimo išlaidas prekės grąžinimo,mes mokės už pristatymas siuntimas iš naujo.

    4).garantija plokštę, ji turi būti panaikintas ID sąskaitą iki grįžimo atgal。

    Žymos: "samsung" galaxy s6 pagrindinės plokštės lustas, už "huawei" plokštė, plokštė redmi 8, "samsung" sm 5 plokštė, mainboard samsung s6 krašto, baterija g925f, galaxy s7 plokštė, lphon 7 mainboard, plokštė, skirta "android", "samsung" amd pagrindinė plokštė.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai