13.3 13.3 13.3 13.3

13.3" Nešiojamas Lcd Ekrano Panelė B133EW04 B133EW07 LTN133AT09 WXGA 1280*800

€16.54
Yra sandėlyje
w169436

Rezoliucija: HD
Modelio Numeris: B133EW04
Prekės Pavadinimas: KLEMP
Kilmės: KN(Kilmės)
Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
Suderinamos Prekės: Lenovo

  • berfore galite užsisakyti :

    Prašome patikrinti, ar jūsų modelis ir ekrano dydis ir dalis numerį dar kartą.Jei nesate tikri, apie suderinamumą šis straipsnis, prašome siųsti mums konkretaus modelio numeris ir nuotraukas savo pradinį ekraną; Paprastai led panel, mes atsiųsime bus suderinama modelio numeris gali ne visai tas pats, kaip modelį savo pradinį ekraną .Bet ir mes galime įsitikinti, kad jis bus tinkamas modelis 100%.Visos prekės bus patikrintas prieš vežimą, lipnia juosta nėra įtrauktas.Jei jums reikia vieno, prašome palikti pranešimą per " tvarka; Dėl visų problemų, prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčą prieš kreipdamiesi į mus, atsiųskite žinutę per www.eatin.lt, ir mes galėsime išspręsti problemą jums nedelsiant.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!

    Produkto Aprašymas:

    ize: 13.3 Modelis: B133EW04 Sąsaja: EDP 30PIN Paviršius: Matinis/gloosy Raiška: 1280×800 Suderinama modelis: B133EW07 LTN133AT09 Būklė : Klasės Garantija: 6 mėnesiai

    Pristatymas Išsamiai:

    1: Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Mes atsiųsime jums produktų iš karto po apmokėjimo gavimo. 2: Prekės vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu;pasiekti daugelio šalių, per 15-30 darbo dienų. 3: Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti produktų 45 dienų.Ir prašome pateikti mums 3 darbo dienų, tikrinti negavusieji paketo apiplėšti priežasties.Jei tai yra mūsų problema,mes grąžinsime pinigus jums.

    Apmokėjimas:

    1: priimame Alipay, PayPal, Western Union, TT čia 2: Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO 3: Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant

    Grąžinimas:

    1: visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės. 2: Prekes kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

    Kitas Politikos Kryptis:

    1: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. 2: Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Jei jūs don' t gauti mūsų atsakymą,prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums .

    Žymos: nešiojamas kompiuteris ekrano skydelis, a1502 ekranas, leidinys notbook, Nešiojamas LCD Ekranas, prekės nešiojamas ekranas, dell lcd vieta, nešiojamas ekranas, acer aspire lcd, lg skydelis, ekranas led panel.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai