Šiaurės rožinės ir aukso linija, drobė, tapyba abstrakčiai sienos menas, plakatų ir grafikos šiuolaikinio gyvenimo kambario, namo dekoravimas, tapyba Šiaurės rožinės ir aukso linija, drobė, tapyba abstrakčiai sienos menas, plakatų ir grafikos šiuolaikinio gyvenimo kambario, namo dekoravimas, tapyba Šiaurės rožinės ir aukso linija, drobė, tapyba abstrakčiai sienos menas, plakatų ir grafikos šiuolaikinio gyvenimo kambario, namo dekoravimas, tapyba Šiaurės rožinės ir aukso linija, drobė, tapyba abstrakčiai sienos menas, plakatų ir grafikos šiuolaikinio gyvenimo kambario, namo dekoravimas, tapyba Šiaurės rožinės ir aukso linija, drobė, tapyba abstrakčiai sienos menas, plakatų ir grafikos šiuolaikinio gyvenimo kambario, namo dekoravimas, tapyba Šiaurės rožinės ir aukso linija, drobė, tapyba abstrakčiai sienos menas, plakatų ir grafikos šiuolaikinio gyvenimo kambario, namo dekoravimas, tapyba

Šiaurės rožinės ir aukso linija, drobė, tapyba abstrakčiai sienos menas, plakatų ir grafikos šiuolaikinio gyvenimo kambario, namo dekoravimas, tapyba

€5.77 €3.29
Yra sandėlyje
w168374

Drobė, Tapyba: plakatas
Rėmas: No
Pakuotė: PVC vamzdžių
Tipas: Drobė Spaudiniai
Nestandartinių dydžių ir Nuotraukas: Taip
Kilmės: KN(Kilmės)
Paramos Bazės: Drobė
Modernių namų apdaila: Nuotraukos
Didmeninė: Taip
Vidutinis: Aliejus
Yra Protingas Prietaisas: No
Medžiaga: Drobė
Stilius: abstraktus
Originalus: No
Modelio Numeris: YC-31
Dalykai: abstraktus
Tapyba Ant Sienos: Sienos Menas
Formos: Vertikalus Stačiakampis
Technics: Purškiamojo Dažymo
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Forma: Butas
Drop laivyba: Taip
Naudoti: Namų apdaila, sienų apdaila, apdailos juosta

  • 1. Kainos yra už vieną sklypą, kiekvienas dydis atitinka įvairių kainų ir skirtingos nuotraukos, prašome atkreipti dėmesį, kad pasirinkti dydžių ir nuotraukas.

    2. Visi produktai nėra jokių rėmų ar papildomų sienų, nuotraukos santykis bus reguliuojamas pagal dydį pirkote (šiek tiek suspaustas arba apkarpytos).

    3. VISI produktai yra profesionaliai išspausdintas su priemoka dažai aukštos kokybės vandeniui matinis drobės, dažai, mes pasirinkti yra aukštos kokybės ekologišką pigmento rašalu, bet tai yra normalu, visos spausdintos produkcijos turi šiek tiek rašalo, kvapą.

    4. Spalvos matote savo monitoriuje gali būti arti, kas spausdinama, tačiau dėl skirtingų monitorių spalvų kalibravimo, puikiai tinka negali būti garantuotas.

    5. Kiekvienas plakatas rankomis skintos ir matavimo, gali būti klaida apie ±2 mm), kuri neturi įtakos montavimo poveikį.

    Žymos: jewelri, kambarį papuošti, tuščią dangtelį sąsiuvinis, plakatas sienos, dažai, Šiaurės, 3d spausdintuvas, sienos dokumentų namų dekoro šalį, dekoro šiaurės, dekoro namai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai