Mielas Dreni Ausinės Atveju Airpods pro Lokys Belaidžio Mielas Dreni Ausinės Atveju Airpods pro Lokys Belaidžio Mielas Dreni Ausinės Atveju Airpods pro Lokys Belaidžio Mielas Dreni Ausinės Atveju Airpods pro Lokys Belaidžio Mielas Dreni Ausinės Atveju Airpods pro Lokys Belaidžio Mielas Dreni Ausinės Atveju Airpods pro Lokys Belaidžio

Mielas Dreni Ausinės Atveju Airpods pro Lokys Belaidžio "Bluetooth" Kieto Plastiko Apsauginis Dangtelis Airpods 2 Priedai

€11.79 €8.25
Yra sandėlyje
w167538

Modelio Numeris: už airpods atveju
Dydis: For Airpods pro
6 tipas: ausinės atveju airpods 2 atvejis
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas 12: už airpods atveju
Elemento Tipas: Ausinės Atvejais
Prekės Pavadinimas: tugokugo
Pakuotė: Taip
7 tipas: mielas Rankų įrangą padengti airpod pro dangtelį
Savybės: Kawaii Mielas Mielas Animacinių Filmų
Tipas 2: Ausinės padengti airpods 3
Tipo 10: Mielas rankų įrangą padengti airpods 1/2
Tipas 1: Už AirPods Padengti
Medžiaga: Silikono
Tipas 4: prabanga atveju, bevielės ausinės
9 tipą: Atsparus smūgiams apsauginis gaubtas
Tipas 8: Animacinių filmų ausinės atveju airpods pro atveju
Tipas 11: už airpods pro priedai
Tipas 5: Sandėlyje
3 tipas: Apsauginis Dangtelis AirPods Atveju

  • Renginiai

    100% Brand new ir aukštos kokybės Medžiaga:Kieto plastiko savybės: 1. Specialiai sukurta AirPods ausinės, apsaugoti savo ausines nuo smūgių, lašų ir šoko nepridedant birių jūsų apmokestinimo atveju, suteikia pilną apsaugą jūsų ausinės apmokestinimo atveju. 2. Protingas dizainas leidžia lengvai prieiti prie uosto. 3. Tiksliai suformuoti dizainas puikiai dera,todėl niekada nereikia jaudintis dėl prietaiso slydimo out.Pastabos: - Paketas apima tik apsaugos atveju NĖRA kitų elementų. - Spalvos nuokrypis gali būti dėl skirtingų monitoriaus parametrų,tikimės jūsų supratimo. - Mes jums pateiksime geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes stengiamės ją išspręsti artimiausiu metu.Ačiū!

    Pakuotės Turinys

    1 x Apsauginė atveju Airpods (Ne įeina ausinės)

    Prekės Informacija

    Pranešimai

    1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Jūs galite patalpinti užsakymai, kiek jums reikia, ir mes stengiamės, kad laivas produktų, kad jums kuo greičiau. 2. Kaip ir muitų mokesčių, pirkėjas turėtų už tai mokėti.mes ne remti bet kuris muitinės mokestį. 3. Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo.Rusijos klientų, reikia teikti mums savo vardą ir pavardę.

    Klientų Aptarnavimas

    1. Visi mūsų produktai bus kruopščiai patikrinta ir bus supakuotas geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

    Žymos: airpod pro atvejais, airpod pro atveju mielas budle, airpods atveju mielas qoutes, airpods atveju blogai, airpod ankščių atvejais, airpod atveju pro, spalva pod, atveju airpods plastiko atveju, airpod 3 pro, airpod atveju snoopy.

  • Atsiliepimai (2)

    • M Nurthoriqah

      Not exactly like the picture but still cute :)

    • Darktehom

      Its cute, I really like it lol

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai