2.4 G ir 5G Dual-Band tinklo plokštė Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę 2.4 G ir 5G Dual-Band tinklo plokštė Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę 2.4 G ir 5G Dual-Band tinklo plokštė Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę 2.4 G ir 5G Dual-Band tinklo plokštė Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę 2.4 G ir 5G Dual-Band tinklo plokštė Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę 2.4 G ir 5G Dual-Band tinklo plokštė Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę

2.4 G ir 5G Dual-Band tinklo plokštė Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę " Intel WiMax 6250 už DELL, Asus, Toshiba, Acer tinklo korteles

€6.18 €4.33
Yra sandėlyje
w167119

Taikoma Tinklo Tipas: Ethernet
Belaidžio Ryšio Protokolas: 802.11 ac
Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
"Wi-Fi" Palaikomas Dažnis: 2.4 G & 5G
Tipas: Belaidžio
Sąsajos Tipas: Mini PCI-Express
Kilmės: KN(Kilmės)
Lan Perdavimo Sparta: Ethernet
Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE
Modelio Numeris: Mini PCI-E WIFI Kortelės
Pakuotė: Taip
Adapterio Lizdas: Mini PCI-E
Rūšis: Vidaus
Sertifikavimo: NĖRA
Perdavimo Sparta: 300Mbps

  • 2.4 G + 5G Dual-Band "Mini PCI-E WIFI Bevielio ryšio Kortelę" Intel WiMax 6250 už DELL/ Asus/ Toshiba

    Aprašymas:

    Tai yra aukštos klasės bevielio tinklo adapteris.Parama 2.4 G + 5G dual-band wireless technologija, iki 300 Mb / s perdavimo sparta, suteikia jums neįtikėtinai patirtį, žaisti internetinius žaidimus, ir mėgautis HD vaizdo įrašus.

    Savybės: Plačiai suderinamas su dauguma KOMPIUTERĮ/ nešiojamąjį kompiuterį su HM5/ GM45/ PM45/ HM57 chipset, ar KOMPIUTERIS/nešiojamas mini PCI-E lizdą, tokių, kaip DELL/ Asus/ Toshiba / Acer.Profesinės Intel WiMax 6250 WIFI Kortelę, efektyvų energijos taupymą. 2.4 GHz + 5 ghz dual-band wireless technologija užtikrina stabilų ir greitą signalo perdavimas, perdavimo sparta gali būti iki 300Mbps.Belaidžio ryšio protokolą palaiko 802.11 A/ B/ H/ G/ N.

    Techniniai duomenys:

    Suderinamumas: dauguma KOMPIUTERIO/ nešiojamas su HM5/ GM45/ PM45/ HM57 chipset, ar KOMPIUTERIS/nešiojamas mini PCI-E lizdą, tokių, kaip DELL/ Asus/ Toshiba / Acer ir kt.

    Belaidžio: 2.4 G/ 5G Dual-Band, Paramos 802.11 A/ B/ H/ G/ N

    Sąsaja: Mini PCI-E

    Perdavimo Greitis: 300 Mbps Maks.

    Svoris: 4g

    Paketų Sąrašo:

    1 * Mini PCI-E WIFI Kortelės

    Garantija Ir Grąžinimas

    1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

    2.Jei yra keletas darbų ar medžiagų defektų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma , mes keisis, tai ar pasiūlyti kitų sprendimų jums padaryti pasirinkimą.

    3.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą!

    Pristatymas:

    1. Mes atsiųsime sklypus, per 2 darbo dienas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį), po pirkėjo mokėjimo tikrina www.eatin.lt pagal pristatymo būdą, kurį pasirinkote, ar patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.Mes palikti pranešimą pasakyti sekimo numerį, kai mes išsiųsti prekes jums.

    2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

    Atsiliepimai

    1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome neskubėti palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

    2. Jei esate nepatenkintas prekės buvo užsakytos, nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą jums laiku.Manau, mes galime išspręsti bet kokį ginčą, per draugiškas derybas.

    Žymos: pritaikyti wifi, "samsung nešiojamas lcd galinį dangtelį, tinklo plokštė nešiojamas, 5g telefono, sd pci e, "intel" ax200 m2, baterija md 6250, cabl ethernet, mini pcie, "intel centrino wireless.

  • Atsiliepimai (3)

    • Zhirova Olga

      Came quickly, installed itself, testing

    • Dimon2040

      Fast order processing (1 day) and delivery (11 days). The card works at 100%. Competent and responsive seller. Recommend!

    • Joshuawilk

      The card works correctly. I updated my Lenovo B560.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai