Dulkių siurblių Priedai atsarginės Dalys, Rinkinys, skirtas Dulkių siurblių Priedai atsarginės Dalys, Rinkinys, skirtas Dulkių siurblių Priedai atsarginės Dalys, Rinkinys, skirtas Dulkių siurblių Priedai atsarginės Dalys, Rinkinys, skirtas Dulkių siurblių Priedai atsarginės Dalys, Rinkinys, skirtas Dulkių siurblių Priedai atsarginės Dalys, Rinkinys, skirtas

Dulkių siurblių Priedai atsarginės Dalys, Rinkinys, skirtas " Eufy RoboVac L70 Hibridas Robotas Dulkių siurblys

€20.38 €17.32
Yra sandėlyje
w166965

Kilmės: KN(Kilmės)

  • Atsarginių dalių rinkinys yra suderinama su Eufy L70 Hibridas RoboVac.Ne tinka Eufy RoboVac 11S, 11S Max, 12, 15C, 15C Max, 15T, 30, 30C, Max 30C, 35C Robotų Dulkių siurblys.Patikrinkite, ar modelis jums robotas dulkių siurblys prieš užsakymą.

    Šios atsarginės dalys yra pagamintas iš patvaraus nailono šepečiai + aukšto tikslumo filtras gali pašalinti purvo, dulkių ir šiukšlių kampus ir kraštus, lengvai išvalyti namų ruoša išlaikyti grindis švarias.Jei šoniniai šepečiai išlenktas dėl transporto, tiesiog mirkymas jį karšto vandens, o ir tai neturės įtakos produkto.

    Mūsų atsarginių Dalių Rinkinys gali pratęsti gyvenimą savo dulkių, darbo pat, kaip ir s.Išlaikyti savo RoboVac veikia ne piko efektyvumą keičiant į suvartojamuosius papildymo rinkinys kas 2~3 mėnesius, priklausomai nuo naudojimo dažnumo.

    Spalva:Juoda + pilka

    Medžiaga:ABS + Poliesteris

    Pakuotės Turinys:

    1* pagrindinis šepetys

    8* šoniniai šepetėliai

    4* filtras

    2* pv pad

    1* atsuktuvas

    1* valymo šepetys

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: eufy 35c, jimmy jv85 pro baterry, deebot dm81, valymo robotas cleaner, robovac, xiaomi mi robotas dulkių mop medžiaga, eufy robovac l70 hibridas, krepšys karcher dulkių siurblys, robotas eufi robovac 25c, eufy.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai