2VNT Originalus ER3V 3.6 V, 1000mAh JZSP-BA01 PLC Pramonės Ličio Baterija, su Juoda Kištukas TOSHIBA ER3V/3,6 V Baterija JZSPBA01

2VNT Originalus ER3V 3.6 V, 1000mAh JZSP-BA01 PLC Pramonės Ličio Baterija, su Juoda Kištukas TOSHIBA ER3V/3,6 V Baterija JZSPBA01

€5.24
Yra sandėlyje
w166627

Kilmės: KN(Kilmės)
Įtampa: 3.6V
Modelio Numeris: JZSP-BA01
Prekės Pavadinimas: Banggood
Svoris: 0.02g
Dydis: 14*25mm
Nominalus Galingumas: 1000mAh
Tipas: Li-ion

  • Prekės išsami informacija: Baterijos tipas: ER3V Akumuliatoriaus įtampa: 3,6 V, ne įkraunama ličio baterija Baterija dydis: 14*25mm Baterijos talpa: 1000mAh Baterijos svoris: 10g/ su kortele lauke 14.6 g Produkto privalumai: Li-SOCl2 baterija yra faktiškai naudojant baterijos energiją baterija yra didžiausia (500 wh/kg, 1000wh/dm3) 1. Išleidimo kreivė yra labai plokščia, kai srovės tankis yra didelis. 90% talpos diapazonas išlieka nepakitęs; 2, baterija gali veikti normaliai diapazonas -40 LAIPSNIŲ C~+85 C. talpa iki -40 C), apie 50% kambario temperatūroje, kurie rodo puikų aukštos ir žemos temperatūros efektyvumą; 3, savaiminio išsikrovimo lygis Pagrindinis naudojimas: įvairių OMRON prietaisai, vandens skaitikliai, dujų skaitikliai, automatinė santechnikos įranga, PLC mašina atsarginio maitinimo, CNC staklių ir automatikos įrangos saugyklos duomenis.Dalykai, kuriems reikia dėmesio: 1, akumuliatorius nėra įkraunamas baterijas, pavyzdžiui, nustatyti baterijos yra geras ar blogas, tik suma, įtampos, suma trumpojo jungimo srovės. 2, turi būti įdiegta su originalia baterija, prieš ir po teigiamos ir neigiamos kontrolės.Pakuotė: 2 x JZSP-BA01 PLC Pramoninės Baterijos, su juoda kištuko (kaip foto parodyti) Laivybos Laikas Patarimai:

    Visas paketas siunčiamas E-pakelis arba POSTNL Registruota pašto laivas metodas.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 15--45 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

    Atsiliepimai:

    Palikti neigiamas grįžtamasis ryšys yra vienas negali išspręsti problemų.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per www.eatin.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

    Apie Mokesčius:

    Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

    Žymos: poverbank, 21v baterija atsuktuvas, ul hoverboard baterija, 12v akumuliatorius ličio, lifepo4 automobilio akumuliatorius 100ah, ličio baterijos, rinkinys ebike baterija, nikon lithum jonų baterija, niūrus, ts ličio baterija.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai