3.0 3.0 3.0 3.0 3.0 3.0

3.0"colių Aukštos Šviesos IPS LCD Ekrano Rinkiniai GBA su juostelės kabelis ips lcd ekrano rinkiniai GameBoy Advance su 5 lygių šviesos

€42.99 €31.82
Yra sandėlyje
w166419

Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
2. Prekės Pavadinimas: Gameboy gba LCD Ekranas rinkiniai
Su USB: No
4. Savybės: Parama 5 lygių ryškumo
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: YiYimerci
Modelio Numeris: Originalo Dydis IPS LCD Ekrano Rinkiniai GBA
3. Medžiaga: Plastikiniai + Stiklas
Nintendo Modelis: GameBoy Advance
1. Tinka: gba

  • 3.0"colių Aukštos Šviesos IPS LCD Ekrano Rinkiniai GBA su juostelės kabelis ips lcd ekrano rinkiniai GameBoy Advance su 5 lygių šviesos #FS

    Produkto Aprašymas:

    1. IPS LCD.Nereikia shell pjovimo ir suvirinimo.Lengva įdiegti.

    2. Parama 5 Lygių ryškumo.

    3. Palaiko tiek 32 pin ir 40 pin kabeliai, nesvarbu, kokia versija jums yra.

    4. Naudokite įprastą AA baterijos, ištvermės yra apie 10 valandų.Naudojant skirtingus rašalo kasetės, energijos suvartojimas, bus kitoks.

    5. 4 taškų 1 taškas.

    6. Dydis LCD ekranas 3,0 colių, tik šiek tiek didesnis nei originalus LCD ekranas.Todėl jūs galite naudoti originalų objektyvą.

    Patarimai:

    - Produktų sąrašą pardavimas yra tik skirtingų ekrano lęšių, ir kitos sudėtys yra tokios pačios.Originalus ekranas objektyvas gali būti naudojamas.Medžiaga ekrano objektyvas yra pagamintas iš stiklo.

    - Kiekvienas rinkinys LCD buvo išbandytas prieš pristatymas.Galite išbandyti ją dar kartą, kaip tai prieš įdiegiant.Bandymas prieš montavimas.Tai yra naudinga išsiaiškinti problemų priežastis vėliau montavimas.Ir bet kokių klausimų ,galite susisiekti su mumis, mes stengiamės padėti jums netrukus ~

    Pakuotė:

    1 x LCD Ekranas rinkiniai (rinkinys)

    Žiūrėkite diegimo atsargumo priemonių pirmas.Diegimo pamoka yra apačioje.

    - Negalima įsprausti į LCD ekraną.Nereikia nuvalyti LCD ekranas su šlapiuose rankšluosčiu.Spaudimas LCD rėmą ir galinį dangtelį bus netolygus apšvietimas ekranas, šviesos vietoje ir tamsioje vietoje.

    Įrengimas pamoka

    - Kaip parodyta paveikslėlyje žemiau, suvirinimo dviejų kojų Q2, kurie gali gerokai padidinti ryškumą LCD ekrano.Ji taip pat gali būti naudojami be suvirinimo, bet ryškumas yra santykinai mažas.

    - GBA konsolės plokštė LCD kabelis parama yra skirstoma į 32 pin ir 40 pin.Yra modelis ženklas pagal kabelio pagalba.Pasirinkti tinkamą kabelį, sau.

    - Padėtis dizainas pirmoji partija touch tamsos kabeliai yra šiek tiek kreivas.Taip, naudoti žirklės cut off dalis, kuri neturi įtakos vartojimui.

    - Montavimo metodas yra toks, žr. nuotrauką.

    - Įdėti dvipuses lipnios juostos ir LCD sustabdyti bloką vietoje.LCD riba blokas dedamas ant dugno ir dvi kriauklės.

    - Tada įdiegti LCD ir LCD adapteris valdyba.LCD ekranas turėtų būti kuo labiau į dešinę, ir sienos turėtų paliesti dviejų mažų mazgelių dešinėje korpuso.

    - Dėl ne originalus shell nėra vienodi, jei LCD ekranas gali ne viršuje, dešinėje, galite lenkijos apvalkalas šiek tiek.

    Žymos: gta gba, gameboy spalva, gameboy advance plokštė, gbm, gba sp, gameboy pocket, gameboy advance sp jungiklis, gba ip, gameboy pocket shell, žėručio gameboy.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai