Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5 Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5 Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5 Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5 Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5 Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5

Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5" LED Žibintai H7, H4, H1 9005 9006 Auto Automobilių Optikos Reikmenys, Mokymai "PASIDARYK pats"

€61.20 €39.78
Yra sandėlyje
w166027

Tipo 14: Bi-LED Žibintai
9 tipą: Projektoriaus Objektyvas "PASIDARYK pats" Bi-led
Tipas 4: Bi-led Projektorius, Objektyvas, priekinis žibintas
Įveskite 15: Automobilių Reikmenys
13 modelis: Bi-led Projektoriaus Objektyvo Keitimas
Spalvos Temperatūra: 5000k
Nupjaukite Tipas: LHD/RHD
Prekės Pavadinimas: BRITUNE
Tipas 8: Bi-led Projektoriaus Objektyvas Automobilių
6 tipas: Projektoriaus Objektyvas LED Žibintai
Sertifikavimo: NĖRA
3 tipas: Auto LED Projektoriaus Objektyvas
Tipas 1: Lęšiai, Skirti Žibintai
Tipo 10: Bi-led Projektoriaus Objektyvas Asamblėja
Naudojimas: Modifikavimas
Elemento Tipas: Šviesos Gavimas
Galia: 30W/pcs, 60W/pair
7 tipas: Bi-led Žibintų Objektyvai
Led Šviesos Tipas: Vietoje
Tipas 2: LED Auto
Tipas 12: "PASIDARYK pats" Bi-led Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Įtampa: 12V
Automobilių Prekės Ženklas: Universalus
16 tipo: Modifikavimas Stilius
Tipas 11: Bi-led Projektoriaus Objektyvo Rinkinys
Kilmės: KN(Kilmės)
Automobilio Modelis: H1 H4 H7 9005 9006
Tipas 5: LED Žibintai Skirti Projektoriaus Objektyvas
Katalogas: Išoriniai Žibintai
Dydis: 2.5 inch
Ypatingas: Bi-LED Objektyvas

  • Bi-led Objektyvas Projektorius priekinis žibintas Lęšiai TX-7 2.5" LED Žibintai H7, H4, H1 9005 9006 Auto Automobilių Optikos Reikmenys, Mokymai "PASIDARYK pats"

    Featuring tokių privalumų, kaip greitai išjungti, labai matosi baltas švytėjimas, "long-life", ir mažas energijos suvartojimas, bi-led projektorius lęšiai yra ypač saugus ir aplinkai draugiškas šviesos šaltinis.

    Objektyvas: Su dideliu aiškiai objektyvas, ribinės linijos yra gražus ir ryškus.Aiškumo objektyvas yra puikus.Solenoido: Stiprus ir galingas magnetinis solenoidinis leisti daugiau šviesos pro objektyvą, pagerina objektyvo veiklos ir apšviesti toliau žemyn kelio.Reflektorius: reflektorius dubenys turi puikiai metalizuotu apdaila.Metalo atspindys taurės ir su aukšta temperatūra, suteikia bi-led objektyvas su ilgesnis tarnavimo laikas.LED Lustai: Priėmė advanced optics, tiesiai nukirpimas shield, ir aukštas šviesos chipset ateiti kartu sukurti tinkamai paskirstyti ir plataus spindulio modelis.Turbo Gerbėjai: integruotas ventiliatorius yra įleistas į šilumos kriaukle, saugojimo vietos iki minimumo neprarandant gebėjimas sustabdyti atvėsti.Aušinimo Sistema: aukštos kokybės aušinimo ventiliatorius ir aliuminio šilumos išsklaidymo modulis, aukšto efektyvumo šilumos išsklaidymo ir su daug tyliau skamba.Puikus Spindulio Kampas: --artimąsias: Su akivaizdžiai tiesaus, plataus kampo dizaino,tikslios fokusavimo taško. --Didelis Šviesos: Tiksliai fokusavimo ilgis, ilgai akiratyje, nr. astigmatizmas.Išėjimo šviesos: Puiki pluošto modelis be aklas zona ir tamsių dėmių.Įmontuoti:H4/H7/9005/9006 automobiliai nė vienas, ar minimaliais pakeitimais.Spalvos Temperatūra: 5000K (nesvarbu, Ar ji yra saulėta/lietaus/rūkas dienų, šviesos galia yra labai šviesus vairuoti.) Cut-off Pluošto Funkcijos: LHD(Numatytoji)/RHD Galia: 30W/vnt, 60W/pora Įtampa: 12V

    Komplektą Sudaro: 1 vnt arba 1 Pora 2.5 Bi-LED Projektoriaus Objektyvas(Pagal jūsų pasirinkimą) 1 vnt arba 1 Pora Vairuotojai(Pagal jūsų pasirinkimą) Montavimo Adapteriai

    Pastaba: Šis projektoriaus objektyvas yra be canbus sistema, siekiant išvengti prietaisų skydelio problemos, prašome įtraukti canbus LED dekoderis ne mano žemiau esančią nuorodą.

    Taip rinkinys "1 vnt Objektyvas":

    Taip rinkinys "1 Pora Objektyvas":

    1. Prašome patikrinti, ar aiškiai nuotraukos, aprašymas ir atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos monitoriaus rezoliuciją ir aplinkos, nuotrauka, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo materialus objektas. 2. Pagreitinti jūsų užsakymą, prašome leiskite mums žinoti, jūsų duomenys prašymą, tokių kaip spalva, temp, lemputės tipą ir kt., ir palikti mums jūsų duomenys kontaktinis vardas, pavardė, adresas, telefonas/mobilusis telefonas numerį, pašto kodą. 3. Prašome suprasti, kad muitinės, mokesčių priklauso nuo teisės į savo didžiosios šalies, tai yra iš mūsų kontrolės.Jokių papildomų mokesčių generuoja muitinės formalumus, turi apmoka pirkėjas. 4. Prašome laikytis visų produktų etiketes iš pradžių kaip palaikyti sertifikatą. 5. Išvesties balasto yra aukštos votage linija, prašome nenutraukite jį rejoint, tai nėra saugu, ir negali gauti išlaikymo.

    1. Užsakytas prekes bus per 3 darbo dienas nuo mokėjimas patvirtino. 2. Mes galime laivas, kurį Kinija Paštu, HK Post, EMS, DHL, " FEDEX, TNT, klientų paskirtas, arba, kaip už mūsų prekybos sąlygos.Laivybos laikas nuoroda: UPS & DHL: 4-8 darbo dienas (priklauso nuo šalies pristatytas): EMS: 10-20 darbo dienų (priklauso nuo šalies pristatytas) Kinija Paštu: 10-40 3 darbo dienų. Jei jūs cann ' t gauti prekes per 30 dienų po mokėjimo padaryta, pls leiskite mums žinoti, laiku, ir mes pasistengsime padėti. 1. Visi gaminiai yra išbandyti prieš pristatant užtikrinti, kad pirkėjas gaus gerą kokybės ir teisę prekes. 2. Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekės, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

    1. Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų. 2. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) atgalinis adresas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

    Žymos: angel pagalvė, h4 led, h7 led, mini projektorius, mingben led objektyvas, galaxi projektorius, nagų perdavimas, 12 led žibintai, led h1 2, h4.

  • Atsiliepimai (5)

    • Babek Nasirov 83

      obiektyw można polecić super efekt

    • Fred Brothers

      Pretty cool shine, I think that I will Waszym regular customer

    • Sima Strelok

      Packed perfectly. It's worth your money. It reached Astrakhan in 18 days. In the photo before and after. Shine chic.

    • Alla Stock

      все нормально, поставил, светят

    • Anna Antonova 1313

      The lights are amazingly bright, ridiculous how bright they are. I compared them to an identical car (both are 2020 VW UP) and the difference is massive. I recommend them 100% and I might install them on my Mercedes S class as well!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai