Daugiafunkcinis Akių Apsauga Stalo Lempos, Sulankstomas Įkrovimo LED Studentų Skaitymo Stalo Lempos staliukas Lempos Daugiafunkcinis Akių Apsauga Stalo Lempos, Sulankstomas Įkrovimo LED Studentų Skaitymo Stalo Lempos staliukas Lempos Daugiafunkcinis Akių Apsauga Stalo Lempos, Sulankstomas Įkrovimo LED Studentų Skaitymo Stalo Lempos staliukas Lempos Daugiafunkcinis Akių Apsauga Stalo Lempos, Sulankstomas Įkrovimo LED Studentų Skaitymo Stalo Lempos staliukas Lempos Daugiafunkcinis Akių Apsauga Stalo Lempos, Sulankstomas Įkrovimo LED Studentų Skaitymo Stalo Lempos staliukas Lempos Daugiafunkcinis Akių Apsauga Stalo Lempos, Sulankstomas Įkrovimo LED Studentų Skaitymo Stalo Lempos staliukas Lempos

Daugiafunkcinis Akių Apsauga Stalo Lempos, Sulankstomas Įkrovimo LED Studentų Skaitymo Stalo Lempos staliukas Lempos

€7.53 €5.65
Yra sandėlyje
w16584

Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Tipas: Staliniai Šviestuvai
Sertifikavimo: BMK
Yra Lemputės Įtraukti: Taip
Prekės Pavadinimas: ICOCO

  • Savybės:

    1. Daugiafunkcinis LED ekranas: produktas yra įrengtas LCD ekranas su data, laikas, žadintuvas ir temperatūros ekranas, ir taip pat galima naudoti kaip žadintuvą.

    2. Palieskite ir tamsos: Per patogus touch kontrolės, tai eye-draugišką LED šviesos su 3 ryškumo lygius suteikia stabilią ir švelnios šviesos šaltinis, tinka skaitymui ar studijuoti.

    3. Sulankstomas ir nešiojamieji: su 180 laipsnių sulankstomas lempos galva, kuri gali būti paversta į tinkamas kampas jums, nešiojamų dizainas gali būti lengvai įdėti į savo lagaminą, portfelį ar kuprinės.

    Aprašymas:

    Šis produktas yra multi-funkcija akių apsauga stalo lempos su įmontuota įkraunama baterija, kurią galima įkrauti KOMPIUTERĮ, mobilųjį galia ir t. t., ir šviesa yra minkštas ir ne skauda akis.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: 78*78*248mm

    Galia: 3.5 W

    Spalva: Balta

    Medžiaga: ABS+PS

    Svoris: 220g

    Pakuotė:

    1* Stalo lempa

    1* USB duomenų kabelis

    1* Instrukcija

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: lempos tabl, daugiafunkcinis lempos disko, lempa led, led 360 laipsnių besisukantis stalo lempa, lempos street, stalo lempa su belaidžio charg, led lampe stalas, stalo lempos led, stalo lempa šiaurės stilius, rgb led lempos, stalas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai