BMBY-2vnt Dirbtinių Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda, Patalpų Lauko Židiniu Apdaila Žiemos, Kalėdų, Naujų Metų BMBY-2vnt Dirbtinių Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda, Patalpų Lauko Židiniu Apdaila Žiemos, Kalėdų, Naujų Metų BMBY-2vnt Dirbtinių Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda, Patalpų Lauko Židiniu Apdaila Žiemos, Kalėdų, Naujų Metų BMBY-2vnt Dirbtinių Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda, Patalpų Lauko Židiniu Apdaila Žiemos, Kalėdų, Naujų Metų BMBY-2vnt Dirbtinių Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda, Patalpų Lauko Židiniu Apdaila Žiemos, Kalėdų, Naujų Metų BMBY-2vnt Dirbtinių Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda, Patalpų Lauko Židiniu Apdaila Žiemos, Kalėdų, Naujų Metų

BMBY-2vnt Dirbtinių Raudonųjų Uogų Kalėdinė Girlianda, Patalpų Lauko Židiniu Apdaila Žiemos, Kalėdų, Naujų Metų

€11.00 €8.91
Yra sandėlyje
w164148

Kilmės: KN(Kilmės)

  • [Kiekį & Size]2VNT Dirbtinės Kalėdų Raudonųjų Uogų Girlianda.Tai yra apie 5.74 ft/VNT ilgai. [Aukščiausios kokybės Medžiagos ]raudonos Uogos yra pagamintas iš putų kamuolys, lapai yra pagaminti iš šilko,girliandą stiebai yra pagaminti iš plastiko.

    [Tikroviška Ieškote]Šie red holly uogos yra šviesus ir gražus, atrodo kaip tikra, holas uogos, mielas uogos bus, kad žmonės jaučia būdami gamtoje.

    [Tiesiog Ekranas] Šis tradicinis Kalėdų gėlės, kabo vynuogių yra puikus dekoro pamušalas jūsų mantija arba kabinti aplink savo duris ar langą.Ši žavinga girliandą tiesiog ekrane ir saugoti naudoti metai po metų.

    [Kalėdų Dekoracijos]Kiekvienas turi uogų girliandą savo šventės dekoracijas.Tai yra tradicinė Kalėdinė girlianda, kad bus eiti su bet atostogų tema jums papuošti.Raudonųjų uogų girlianda yra puikus dekoro Kalėdų, padėkos, šventės Puošmena.Tai puošmena per mantels, "windows", arba naudoti kaip stalo runner.

    Šių Kalėdų girliandas puikus būdas pritraukti kai kurie sezoniniai floros į savo erdvę.Pakabinti ją, kaip jums patinka, apvyniotas aplink Kalėdų eglutė, prie židinio, pasukti aplink ją bannisters laiptai arba į vainiką kabinti bet kur.

    [Christmas Garland]

    Derinys Žalia Holly Lapai ir Raudonos Uogos

    dydis:Bendras ilgis yra apie 175cm

    Medžiagos:Šilko audiniai, porolonas, plastikas

    spalvos:Žalia, Raudona

    Pakuotės Turinys:

    2 x Dirbtinių Raudonųjų Uogų Garliava

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: baldai židinys, kalėdinė girlianda žalia, židinys viryklė, etanolis lauko židinys, elektros židinys led, balta berrys, dekoro elektros židinys, girlianda medis, false židinys, dirbtiniais židinys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai