VIENETO UT658 USB Testeris Telefono, Kompiuterio Įkrovos Jutiklis Įtampa Srovės Matuoklis Talpa Ekranas VIENETO UT658 USB Testeris Telefono, Kompiuterio Įkrovos Jutiklis Įtampa Srovės Matuoklis Talpa Ekranas VIENETO UT658 USB Testeris Telefono, Kompiuterio Įkrovos Jutiklis Įtampa Srovės Matuoklis Talpa Ekranas VIENETO UT658 USB Testeris Telefono, Kompiuterio Įkrovos Jutiklis Įtampa Srovės Matuoklis Talpa Ekranas VIENETO UT658 USB Testeris Telefono, Kompiuterio Įkrovos Jutiklis Įtampa Srovės Matuoklis Talpa Ekranas

VIENETO UT658 USB Testeris Telefono, Kompiuterio Įkrovos Jutiklis Įtampa Srovės Matuoklis Talpa Ekranas

€8.36 €7.10
Yra sandėlyje
w163683

Tikslumo Klasė: Įtampa
Maitinimo Šaltinis: DC
Darbinė Temperatūra: 0 ~ 40C
Ekrano Tipas: Skaitmeninės Tik
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Prekės Pavadinimas: VIENETAS
Matmenys: 84X29X12 mm
Modelio Numeris: UT658
Matavimo Diapazonas: 3V-9V , 0A~3A

  • VIENETO UT658 USB Testeris Telefono, Kompiuterio Įkrovos Jutiklis Įtampa Srovės Matuoklis Talpa Ekranas

    Produkto pristatymas : UT658 USB testeriai yra 3C produkto įkroviklis, mobiliųjų galia ir kiti krovimo įrangos kokybės bandymai ir naujos įrangos.Daugiausia 3C produktų krovimo įranga išėjimo įtampa, išėjimo srovė, išėjimo galia išėjimo įtampos stabilumą, pvz., visas bandymai, daugiau mokslinis vadovas vartotojus naudoti elektroninius gaminius imti ir pratęsti tarnavimo elektroninių produktų.Vykdant šią priemonę, galite aptikti įkrovimo srovę skirtingų apmokestinimo linijos, ir leidžia jums pasirinkti geriausias įkrovimo linija, taupyti savo įkrovimo laikas.Savybės: Testai, USB jungtis kokybės Rezultatų įtampa, srovė, ir energetikos (mAh) Bandymo USB kabeliai 10 atminties nustato energijos vartojimo Neįprasta įtampa signalizacijos bandymų Fuction Diapazonas Tikslumas UT658 DC Įtampos 3.0 V-9.0 V Taip DC Srovė 0.0 A-3.0 Taip Energijos 0-9999mAh Taip Atmintis 10 Rinkiniai Taip LCD Ekranas Taip Žemos Įtampos Indikacija Taip, Veikimo Temperatūra 0-50°C Drop-įrodymas, 1 metro Taip Bendras Bruožas Produkto Spalva Balta Svoris 28g Dydis 84x29x12 mm Paskirtis: USB įkroviklis kokybės kontrolės DIY mėgėjų, Galia banko vertinimo USB jungtis vertinimo USB įrenginio energijos naudojimo apskaičiuojant Pakuotės turinys: 1 x UNIT UT658 USB Testeris

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, ir T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    3. Pažymėti: pirkėjas Brazilija / Argentina , Turi būti nurodyta, kad CNPJ (CPF) /PVM Nėra.kai kad jav, rusijos pirkėjai, turėtų būti " siūlo Visą gavėjo Pavadinimas, be to, jeigu įmonės pavadinimas nėra ir vien asmeninio verslo, sklypo bus turėjo pristatyti iki EMS TIK į Rusiją.

    4. Atkreipkite dėmesį, kad: Siuntą iš Kinijos į kitas šalis, nėra įtrauktos į vietos muitinės ir mokesčių.Išlaidos muitinės formalumai yra nusprendė savo vietos muitinės.Mes išvežti, deklaruota vertė gali būti užpildyti mažą kainą, siekiant sumažinti savo muitų mokesčio mokestis.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Paprastai, mes atsiųsime jums prekes per 2 - 5 darbo dienos

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

    2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

    3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

    1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.eatin.lt!

    Žymos: matuoklis usb, srovės matuoklis usb, mc1556, storio matuoklis, automobiliu, UT15C, dažų matuoklis, bandymo asus išmanųjį telefoną, usb testeris registratorius, uni t usb, saugojimo krepšys vandens įrodymas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai