Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Cleaner Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Cleaner Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Cleaner Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Cleaner Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Cleaner Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Cleaner

Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Cleaner

€3.93 €3.73
Yra sandėlyje
w16337

Elemento Ilgio: 25cm
Specialios Funkcijos: automobilių valymo šepetys
Elemento Aukštis: 12cm
Elemento Tipas: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Prekės Svoris: 98g
Medžiagos Tipas: Plastiko (ABS+PP)
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: AUMOHALL
Elemento Plotis: 3cm
Prekės Skersmuo: 12cm

  • Automobilių Oro Angos Mini Šepetys Śmietniczka Šluota Duster Dulkių Šepetys Prietaisų Skydelio Klaviatūra, Kompiuterio Valymas Švaresnis Specifikacija: 1.Būklė : Visiškai Naujas 2.Medžiaga : Plastikas (ABS+PP) 3.Dydis:25*12*3cm 4.Spalva:Balta + Mėlyna Savybės: 1.Multi-funkcija: valymo darbalaukio, prietaisų skydelis, kompiuteris, klaviatūra, sofa-lova, įranga, automobilis ir kt.Dirbtiniais šerių yra pakankamai pasiekti užkampis ir diafragmos. 2.Nešiojamų ir šviesos svorio, patogu nešiotis. 3.Tai patogu ir praktiška jūsų automobilio oro Angos ir kompiuteris. 4.Išlaikyti jūsų Stalas, Stalai ir Worktops švarus visą laiką su šia patogia Mini Śmietniczka & Teptukų Rinkinys. 5.Featuring miniatiūrinės Śmietniczka ir Teptuku tai tvarkingas valymo rinkinys leidžia jums greitai nušluoti. 6.Nereikia gauti vakuume arba didelis šepečiai iš mažai clean-up.dulkės, purvas ir trupiniai.Paketą Sudaro: 1 x Automobilio Valymo Šepetėlis 1 xDustpan Įrankiai Klientų Pasitenkinimą

    Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

    Mokėjimo

    Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.eatin.lt pavyzdžiui, Alipay, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.eatin.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

    Pristatymas

    1).Pristatymo kaina: Spustelėkite Laivybos Apverstas trikampis tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

    2).Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

    Vežėjo Pavadinimas Numatomas Laikas, Tranzitu vežamos iš Kinijos į JAV Sekimo Paslauga 2-4 dienas www.dhl.com 2-4 dienos www.fedex.com 2-4 dienos www.ups.com 2-4 dienos www.tnt.com 5-10 dienų www.ems.com.cn

    7-15 dienų

    www.hongkongpost.com

    3).Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

    4 ).Muitinės formalumai: Visų sklypų bus teigė kaip "Dovaną", ir mes visada stengiamės viską, kad Teisiškai Sumažinti savo importo muitus (arba GST ar V. A. T. ar kiti Mokesčiai).Daugeliu atvejų, nėra nė vieno muito sumą.Tačiau jokių papildomų mokesčių generuojamos už muitinės formalumų atlikimo turi padengti klientas.

    Grąžinimo Politika

    Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

    Atsiliepimai

    Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

    Žymos: oro duster belaidžius, elektros oro duster", oro kondicionierius duster", vktech elektriniai valymo šepetys, nailono audiniu oro, elektros energijos valymo šepetys, belaidžiu duster", šluota, oro kompresorius spray, oro duster".

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai