Drone 4k HD Dual Camera Vaizdo Nustatymo 1080P WiFi Fpv Drone Aukštis Išsaugojimo Rc Quadcopter S62 Pro Tranai Žaislai Drone 4k HD Dual Camera Vaizdo Nustatymo 1080P WiFi Fpv Drone Aukštis Išsaugojimo Rc Quadcopter S62 Pro Tranai Žaislai Drone 4k HD Dual Camera Vaizdo Nustatymo 1080P WiFi Fpv Drone Aukštis Išsaugojimo Rc Quadcopter S62 Pro Tranai Žaislai Drone 4k HD Dual Camera Vaizdo Nustatymo 1080P WiFi Fpv Drone Aukštis Išsaugojimo Rc Quadcopter S62 Pro Tranai Žaislai Drone 4k HD Dual Camera Vaizdo Nustatymo 1080P WiFi Fpv Drone Aukštis Išsaugojimo Rc Quadcopter S62 Pro Tranai Žaislai Drone 4k HD Dual Camera Vaizdo Nustatymo 1080P WiFi Fpv Drone Aukštis Išsaugojimo Rc Quadcopter S62 Pro Tranai Žaislai

Drone 4k HD Dual Camera Vaizdo Nustatymo 1080P WiFi Fpv Drone Aukštis Išsaugojimo Rc Quadcopter S62 Pro Tranai Žaislai

€24.38 €14.63
Yra sandėlyje
w163307

Modelio Numeris: S62
Ryšiai: Nuotolinio Valdymo Pultas
Kilmės: KN(Kilmės)
Kamera Integracijos: Kamera Įtraukti
Valdymo Kanalai: 4 Kanalai
Kameros Savybės: 4K HD Vaizdo Įrašymas
Aerofotografija: Taip
Nuotolinio Valdymo Atstumas: 150m
Sertifikavimo: NĖRA
Skrydžio Laikas: 12min
Jutiklio dydis: NĖRA
Prekės Pavadinimas: MLLSE

  • 1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės, aplinkai nekenksmingas, ABS antipireno savybių medžiagos, aukštos kietumas kūno dizaino ir gera anti-rudenį ir anti-susidūrimo rezultatus.

    2. Išvaizda dizainas, mados ir technologijų, ir 4-ašis, sulankstomos kėbulo dizainas yra lengva laikyti ir nešiotis.

    3. Aukštos klasės versija yra įrengtas 4K HD plataus kampo WIFI, dual fotoaparatai, puikios, aukštos raiškos vaizdo kokybę, pažangų ir lengva naudoti.Remti dual-objektyvo perjungimo funkcija, platesnį oro fotografija.

    4. Su funkcija oro slėgio fiksuoto aukščio ir aukščio palaikymo režimu, skrydžio yra stabili ir efektyviai apsaugo ekraną drebulys, kai fotografuoti ir filmuoti.Su WiFi funkcija, jis gali būti prijungtas prie taikomosios programos, ir imtis nuotraukas ir vaizdo įrašus per kameros vaizdą mobiliuoju telefonu, ir perduoda jį į mobilųjį telefoną realiu laiku.Paramos pakrovimo muzikos, FPV funkcija (reikia įsigyti atskirai), palaiko balso operacija, paramos gestas kameros ar fotografijos funkcija.

    5. Naudojant coreless stiprus magnetinis variklis, galia yra tęstinis.

    6. Paramos gravitacijos jutimo funkcija, kuri gali atlikti pasikėlimas, nusileisti, pirmyn, atgal, į kairę ir į dešinę plaukioja, avarinio stabdymo, 360° roll ir kitas funkcijas, paramos trajektorija skrydžio režimą, tinka pradedantiesiems veikti.Paramos WIFI ryšį, mobilųjį telefoną nuotoliniu valdymu, vienas raktas) kilimo ir tūpimo, vienas pagrindinių grįžti į namus ir kitas funkcijas, saugiai ir lengvai valdyti.Šešių ašių giroskopas leidžia skrydžio stabilesnis ir valdyti patogiau.

    7. Lygiosios skrydžio trajektorijos ekrane, ir drone bus skristi savarankiškai kartu paskirta keliu.Po aktyvavimas begalvis režimas, priekyje drone visada ta pačia kryptimi, kaip kontrolės, todėl nėra reikalo nerimauti kryptimi.

    8. Įrengta 3.7 V, 1000mAh, modulinės baterija yra pagaminti iš didelio tankio ličio, su įkrovimas ir iškrovimas apsaugos funkcijas.

    9. Tai yra vienas-elektros versiją ir rankinės paketą.Baterija yra lengva pašalinti ir įdiegti, ir jis yra saugus naudoti.

    Gamintojas: YLRC

    Modelis: S62

    Žymos: drone launch pad, kamera drones, anglies drone rėmelį, quadcopt, drugelis drone, hd vandeniui drone, pasaulio drone 6k, drone su 4k vaizdo kameros ir gps, olis quadcopter, fpv 3.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai