1MORE E1009 Stūmoklio Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės 1MORE E1009 Stūmoklio Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės 1MORE E1009 Stūmoklio Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės 1MORE E1009 Stūmoklio Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės 1MORE E1009 Stūmoklio Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės 1MORE E1009 Stūmoklio Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės

1MORE E1009 Stūmoklio Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės

€8.26 €7.43
Yra sandėlyje
w162773

Prekės Pavadinimas: 1more
Stilius: Ausis
Komunikacijos: Laidiniu
Kilmės: KN(Kilmės)
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: No
Garso Valdymas: Taip
Valdymo Mygtukas: Taip
Vocalism Principas: Dinamiškas

  • 1MORE Metalo Stereo Ausinės Ausyje Laidinė laisvų Rankų įranga Ausies pumpurai su 3.5 mm Subalansuotas Svaiginančius Bass Ausinės skirtos iPhone, Xiaomi

    Produkto Aprašymas:

    - Dinamišką vairuotojas.

    - Populiariausi Retro - slim versija mūsų apdovanojimai klasikinis stūmoklį.

    - Retro atitinka šiuolaikinius - iPhone suderintos spalvos.

    - Meistriškai Tuned - iki "Grammy" apdovanojimai Garso Inžinierius, Luca Bignardi.

    - Suderinamas su "Apple "" iOS " ir "Android".

    Specifikacija: Xiaomi Bendrovės Partneriai Prekės Pavadinimas: 1More Tipas: In-Ear Svoris:14g Spalva: Sidabrinė, Juoda, Mėlyna, Rožinė Laido Medžiaga: Varinė Emaliuota Viela Vardinė Galia: 5 mW, Kištukas: 3.5 mm

    Pakuotė:

    1 x 1MORE Stūmoklio Fit In-Ear Ausinės

    Daugiau informacijos:

    Stūmoklio, kad Fit yra ergonomiškas versija mūsų apdovanojimai Stūmoklio Klasika.Jame pat pripažintas garso, kartu užtikrinant patogią ir saugią tinka.Mikrofono ir kontrolės, yra suderinama su " iOS " ir "Android", todėl juos puikus didinimo per ausinių, kad atėjo su savo išmaniuoju telefonu.

    Ilgalaikis Patvarumas Anoduoto iPhone spalvos paviršiai yra pirštų atspaudų atsparūs ir paskutinis.Stūmoklio formos kūno yra labai lengvas ir patvarus.Kabelį sudaro interjero emaliuota vario, apvyniotas aplink Kevlaro pluošto, gerokai padidinti ilgaamžiškumą ir padengtas TPE už švelnumą ir komfortą.

    Sonic Balansas Už komfortą, aptemptas tinka padidina garso izoliaciją, pilnatvę, ir ešerys. 1MORE įsipareigojimą natūraliai subalansuotas garsas, be atšiaurių boso ir diskanto skatinimo paplitusi ir su kitais prekės ženklais, gamina visiškai patenkinti klausymo patirtį, be nesveiko garsumo lygius.

    iPhone Suderinta Spalvų Šviesą atitinka šiuolaikinius dizaino su "iPhone", suderinta spalvų aliuminio lydinio kūno.Stūmoklio, kad Fit yra siūlomi 4 unikalių spalvų, kurios susilieja nesenstantis estetinis su jūsų prietaisu.

    Dual Layer Vairuotojo Mūsų patentuota dvigubo sluoksnio vairuotojo susideda iš titano ir PET.PET diafragma nustatyta, gilus baritonas, o titano diafragma užtikrina didesnį reakcijos laikas, pateikti mids, ir karštos aukštumas.

    Aukščiausios Ergonomika Mūsų lengvas Stūmoklis Tinka dizainas tinka saugiai savo ausis.Patogumas yra ištobulinta 45° pasviręs kampu, kad puikiai atitiktų jūsų ausų landas. 3 rinkinius įtraukta ausies patarimai, kaip užtikrinti tinkamą tinka visiems.

    Atitikimo spalvos jūsų įrenginio Atitikimo spalvų variantų, kad eiti su bet kokio įrenginio

    Žymos: hifi bass ausinės, 1more piaton tinka, 1more h1005 usb, Daugiau 1 e1010, airpodspro, 1more, 1more tws, 1536u, mielas rankų įrangos mikrofonas, 1more "bluetooth".

  • Atsiliepimai (2)

    • Teamstorm

      Super!!

    • Azndownlow

      It's the original (>_<) ⠀thank you,,,♡ Korea line only one in China opposite day eight Tianyuan bought four!!! South Korea bought from the living love the sound equally high real genuine fit dont ㅎ ㅎ well writing partner!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai