WiFi 1080P HD HDMI TV Stick Ezcast Airplay, DLNA Miracast Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Imtuvą, Wi-fi TV Garso Adapteris WiFi 1080P HD HDMI TV Stick Ezcast Airplay, DLNA Miracast Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Imtuvą, Wi-fi TV Garso Adapteris WiFi 1080P HD HDMI TV Stick Ezcast Airplay, DLNA Miracast Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Imtuvą, Wi-fi TV Garso Adapteris WiFi 1080P HD HDMI TV Stick Ezcast Airplay, DLNA Miracast Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Imtuvą, Wi-fi TV Garso Adapteris WiFi 1080P HD HDMI TV Stick Ezcast Airplay, DLNA Miracast Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Imtuvą, Wi-fi TV Garso Adapteris WiFi 1080P HD HDMI TV Stick Ezcast Airplay, DLNA Miracast Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Imtuvą, Wi-fi TV Garso Adapteris

WiFi 1080P HD HDMI TV Stick Ezcast Airplay, DLNA Miracast Belaidžio WiFi Ekranas Dongle Imtuvą, Wi-fi TV Garso Adapteris

€6.93 €4.09
Yra sandėlyje
w161750

Garso Takelio: Dvigubas
WIFI Standartą: 2.4 G
Parama Atminties Kortelės: No
Prekės Pavadinimas: Rondaful
Paramos Apt-x: No
Pakuotė: Taip
Aukštos Raiškos Palaikymo: 1080p
Modelio Numeris: -
Funkcija: DLNA
Parama AAC: No
Belaidžio Tipas: Wifi
Sąsaja: HDMI
Kiekis: Garso Ir Vaizdo Įrašai

  • Aprašymai: 1. Patobulinta Versija: Su RAM dual-core chipsetu, H. 265/HEVC dekoderis ir 1080P rezoliucija, bevielio ryšio ekranas imtuvo nereikia perjungti.Jis gali belaidžiu ryšiu veidrodis visą ekraną mobiliųjų įrenginių ("IOS" ir "Android" įrenginiuose) ant HDTV, projektorius ir ekranas.

    2. Setup " IOS "Vartotojams: Prijungti Anycast per WiFi sąrašą įrenginys, skirtas "IOS".Gauti IP adresą 192.168.203.1 per naršyklę ir prisijungti prie wifi Interneto, ir patvirtinti, kad jūsų telefonas yra prijungtas prie to paties WI-fi".Įjunkite prietaisą Airpaly ir projekto ekrano, skirtų " IOS " belaidžiu ryšiu ant TV.Dabar jūs galite pamatyti, kas yra rodoma įrenginyje, skirtų " IOS " dėl TELEVIZIJOS.

    3. Parametrai "Android" Vartotojams: Atidaryti funkciją, Miracast apie prietaisą "Android", tada pasirinkite "Bet Transliacijos" mesti savo prietaisą prie TV.Jei jūs nežinote, prietaisas Miracast, galite atsisiųsti programėlę nuskaitymo QR kodą, ekrane, dabar atidaryti app prisijungti prie prietaiso Anycast ir tai bus aprūpinti jus su vadovavimo.Dabar savo mažame ekrane bus dubliuojami į didįjį ekraną.

    4. Platus Suderinamumas: "belaidžio ekrano imtuvas palaiko už Miracast, už "Airplay" ir DLNA.Tinka Android 4.4+, IOS 9.0+, MacOS 10+", " Windows 8.1+ (prietaisas Miracast turi būti įjungtas, prašome patikrinti pirmas).Galite belaidžiu ryšiu dalintis nuotraukomis, vaizdo įrašus ar filmus iš savo mobiliojo telefono ar planšetinio kompiuterio į didįjį ekraną per draugo ar šeimos šaliai.Dalis pristatymą arba failą, didelis ekranas, susitikimą ar klasėje.Nėra suderinama su programomis, su protokolo apsaugos, tokios kaip prašymų dėl Netflix, Amazon, Vaizdo, dėl HBO, už "Hulu", Plius, "Sky", skirtą Eiti, už DIRECTV ir kt.

    5. Bendras Sistemos Naujinimas: Mes atnaujinti firmware reguliariai pridėti funkcijas ir pagerina suderinamumą.Prijunkite šį raktą prie savo wifi, ji bus automatiškai atnaujinta, todėl raktą, gali būti suderinama su naujausia versija iš jūsų įrenginių, skirtų "IOS", "Android" ir " Windows bet kuriuo metu.

    Techniniai duomenys:

    Ekrane sutartį: už Ezcast, dėl DLNA, už Miracast, už "Airplay"

    Sistemos palaikymas: IOS, MAC, Android, Windows

    Palaikomas turinys: vaizdo, garso, nuotraukų, dokumentų, internetinių vaizdo įrašų,

    Port HDMI: 1*HDMI Male

    DC: 1*Micro USB

    Dokumento formatas: PDF/MS Word/MS Excel/MS

    Signalo perdavimas: 2.4 GHz

    Rezoliucija: 1080P

    Spalva: juoda

    Dydis: apie 6,5*2.5*1cm/2.56*0.98*0.39 į

    Pakavimo Sąrašas:

    Display Adapter*1

    Imtuvas*1

    Instrukcija*1

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: apple airplay 2 imtuvas, audiocast m5, anycast, ezcast mac, energijos hd, internetas wifi radijas, miracast, wifi garso imtuvas mesti, lauke tv, smart tv.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai