Bijūnų eterinis aliejus AKARZ Top Brand kūno, veido odos priežiūros spa pranešimą kvepalų lempos Aromaterapija Bijūnas aliejus Bijūnų eterinis aliejus AKARZ Top Brand kūno, veido odos priežiūros spa pranešimą kvepalų lempos Aromaterapija Bijūnas aliejus Bijūnų eterinis aliejus AKARZ Top Brand kūno, veido odos priežiūros spa pranešimą kvepalų lempos Aromaterapija Bijūnas aliejus Bijūnų eterinis aliejus AKARZ Top Brand kūno, veido odos priežiūros spa pranešimą kvepalų lempos Aromaterapija Bijūnas aliejus Bijūnų eterinis aliejus AKARZ Top Brand kūno, veido odos priežiūros spa pranešimą kvepalų lempos Aromaterapija Bijūnas aliejus Bijūnų eterinis aliejus AKARZ Top Brand kūno, veido odos priežiūros spa pranešimą kvepalų lempos Aromaterapija Bijūnas aliejus

Bijūnų eterinis aliejus AKARZ Top Brand kūno, veido odos priežiūros spa pranešimą kvepalų lempos Aromaterapija Bijūnas aliejus

€12.97 €7.78
Yra sandėlyje
w15949

Naudojimas 1: Spa , Masažas , Aromaterapija
Pažymėjimo Numeris: ISO/9842_2005_08898
Komponentas: Natūralūs Augalų Ekstraktai Bijūnas Eterinis Aliejus
Sertifikavimo: Tarptautinės Eterinis Aliejus Asociacija
NET WT: 10ML,30ML,100ML
Veiksmingumo: drėgmės sulaikymo Odos balinimo Išvalyti oro antioksidantas Hidratuotas Išnyks
Modelio Numeris: AD103
Šalis/Regionas Gamyba: Prancūzija
Eterinis Aliejus Tipas: Grynas Eterinis Aliejus
Eterinių aliejų Kokybė: Aukščiausios kokybės prekes
Taikyti ant odos: Visiems Odos
Kilmės: KN(Kilmės)
Priežiūra: Veido priežiūra, Odos priežiūra, Kūno priežiūros
Naudojimas 2: Eterinių aliejų aromaterapija difuzoriai
Prekės Pavadinimas: AKARZ

  • Poveikis

    Antioksidantas: Bijūnai polifenolių Bijūnas eterinis aliejus yra stiprūs antioksidantai ir gali taip pat išplėsti kiti antioksidantai (pvz., vitamino C, vitamino E).

    Laikas organizme atitolinti odos senėjimo.Tuo pačiu metu, slopina spalvų dėmės, senatvės dėmės, prevencijos ir gydymo spuogai, aišku, odos kokybę.

    Jautriai odai: aukštos drėgmės sulaikymo, gali skatinti ląstelių atsinaujinimą, stiprina odos gyvybingumą, veiksmingai reguliuoti sausą ir jautrią odą, sumažinti odos slėgiui, balansas, odos spalva ir padidinti odos elastingumą ir blizgesį.

    Juodos spalvos akių, juodos spalvos akių yra dėl akių venų kraujo srautas yra per lėtas, trūksta deguonies, sukelia akių, odos, masažas gali greitai prasiskverbti į odą ir skatina kraujo apytaką aplink akis, kompaktiškas akių odą, saugo akis elastingumą ir gyvybingumą, veiksmingai praskiesti juodų akių, sugriežtinti maišelis, kad akys atrodo šviesus ir gražus.

    Odos priežiūra: bijūnai esmė mažos molekulės gali įsiskverbti į kraujo ir limfos, padėti kraujo apytaką, liks kūno iškritų anglies dioksido ir medžiagų apykaitą, savo antibakterinių ir imunomoduliacinis savybes, skatinti remonto ir regeneruoti odos ląsteles, kad oda lygi ir švelni balta.

    Kompaktiškas odos: gerinti mikro kraujagysles, skatina normalaus limfos sistemą, pašalinti riebalų perteklių ir toksinus, padidinti odos kompaktiškumas ir detoksikacijos galimybes žmogaus kūną, padaryti kūno kreivės daugiau gražus, sklandus ir smulkias raukšleles ir suteikia odai daugiau visiškai ir blizga.

    Psichologinis poveikis emocinių padarinių, ypač tada, kai nervų, dūsta aplinkos, gali veiksmingai pagerinti įtampą, stresą, gali padaryti žmonės, ramus veidas gyvenimą ir darbą.Gali būti labai geras, kad sumažinti smegenų, nervų, gali padaryti žmonės energingi, pabusti smegenis.

    Fiziologinis poveikis: Bijūnai eterinis aliejus yra natūralus augalinis hormonas, kuris subalansuoja hormonų sekreciją moterims, reguliuoja menstruacijų ciklą, ir efektyviai pagerina seksualinio abejingumo.Tai puikus papildas, skirtas gimdos.Namų dezinfekavimo bijūnas esmė unikalių antibakterinių, antivirusinių medžiagų, su nedideliu kiekiu aliejaus purškimo dėl spinta grindys, baldai gali ne tik sterilizacija, taip pat galite atsikratyti uodų, ir nuslėpti blogas kvapas, oro gryninimui.

    Pagrindiniai tikslai: šiurkšti oda, sausa oda ir tamsios odos

    Poveikis juodos spalvos akių: bijūnai ir įvairių natūralių eterinių aliejų, labai mažos molekulės, labai lengva įsisavinti, subalansuoti odos ir vandens ir naftos valstybės, sutraukiantis poras, išvalyti odos paviršiaus.Teisingas masažas, galite greitai pasiekti odą, skatina regeneraciją, odos ląsteles, pagerina odos nuobodu.

    Naudojimas: po valymo veido, jis naudojamas dažų ir emulsijos / kremo pakeisti iš esmės.Pagal masažas, eterinio aliejaus galima prasiskverbia greitai, pagreitinti medžiagų apykaitą, skatina kraujo apytaką ir limfos detoksikacija, efektyviai drėkina odą ir skatina ląstelių regeneraciją.

    Naudojimo būdas

    1. odos priežiūros produktai: grynas augalų veido kremo, emulsijos ir kaukę į du lašai vienašališkai eterinio aliejaus, po naudojimo galite pagerinti problema su oda.

    2. karštas kompresas: pridėti tinkamą kiekį eterinio aliejaus į karštą vandenį, mirkymas medvilninio audinio, ant odos gali skatinti vazodilatacija, gerina kraujotaką ir limfos apytaką, medžiagų apykaitą ir skatina vietos.

    3., šaltas kompresas: įtraukti kai kurie eteriniai aliejai į šaltą vandenį, kreiptis medvilninio audinio, odos, ir, kad kraujagysles susitraukti ir sumažinti vietos perkrovos, valdymo kraujavimas veiksmingai ir atleisti edema ir skausmas.

    4. Aromaterapija: eterinio aliejaus lašus į aromaterapija įranga, šildymo out, gali išgryninti orą, nuraminti atsipalaidavimo dvasia.

    cheminė sudėtis

    Pagrindinės sudedamosios dalys yra alkoholiai, alkanai, esterių, ketonų, aromatiniai angliavandeniliai ir jų dariniai ir jų taip pat yra nedidelis kiekis aldehidai, Piran, alkenų ir fenoliai.Jų plaukai yra iš esmės sudaro benzilo alkoholis ir linalolis oksidas.Aldehidai, ketonai, esteriai ir į eterinis aliejus turi didelį antioksidantų aktyvumą.

    Dalykai, kuriems reikia dėmesio

    1. didelės koncentracijos eterinio aliejaus ir neturi tiesioginio kontakto su akimis

    2. siūlau naudoti ne per didelė dozė, paprastai naudoti santykinai mažos dozės, trunkantis tam tikrą laiką, tai leis pasiekti gerų rezultatų.

    3., šviesai jautrus odos, pabandykite nenaudoti vieta, kur jis gali būti veikiamas saulės spindulių.Kai kurių eterinių aliejų sudėtyje yra jautrus šviesai ingredientų.Po saulės spindulių poveikio, oda bus patamsinti ir net sukelti odos vėžį.Tačiau citrusinių vaisių eteriniai aliejai, citrinų, bergamočių, apelsinų, saldžiųjų apelsinų, kalkių, šaknis Europos angelica, citrinos verbena ir kalendra yra visų šviesai jautrių eteriniai aliejai, kurių reikia atkreipti dėmesį į procesą, naudojant.

    Žymos: aromaterapinis eterinio aliejaus, veido aliejus, massag aliejus, pakalnutės aliejus, neem aliejus, augalų, aromaterapija difuzinis, cyperus aliejus, usb pro v2, maca šaknis, veido spa.

  • Atsiliepimai (1)

    • Kmarich13

      I 've tried it on massages and fine.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai