Vyriškos Piniginės,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana vyrams Gimtadienio,Valentino Diena,Kalėdos. Vyriškos Piniginės,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana vyrams Gimtadienio,Valentino Diena,Kalėdos. Vyriškos Piniginės,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana vyrams Gimtadienio,Valentino Diena,Kalėdos. Vyriškos Piniginės,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana vyrams Gimtadienio,Valentino Diena,Kalėdos. Vyriškos Piniginės,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana vyrams Gimtadienio,Valentino Diena,Kalėdos. Vyriškos Piniginės,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana vyrams Gimtadienio,Valentino Diena,Kalėdos.

Vyriškos Piniginės,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana vyrams Gimtadienio,Valentino Diena,Kalėdos.

€16.53
Yra sandėlyje
w159270

Elemento Tipas: piniginės
Prekės Svoris: 100g
Apdaila: Laiškas
Pinigų Klipas: kortelės atveju
Lytis: VYRAI
Elemento Plotis: 3.7in
Uždaryti Tipas: Ne Užtrauktukas
dovana vyrams: vyras piniginės
Natūralios Odos Tipas: Karvės Oda
Pagrindinė Medžiaga: Natūralios Odos
Elemento Aukštis: 0.1inch
Piniginės: Standartinis Piniginės
Elemento Ilgio: 4.5inch
Stilius: Normcore/Minimalistinio
Medžiagos Sudėtis: Oda
Modelio Numeris: G3
odos piniginės: graviruotas piniginės vyras
Pamušalas: Natūralios Odos
Piniginės Ilgis: Trumpas
Interjeras: Kortelės Turėtojas
Modelio Tipas: Laiškas

  • Piniginės vyrams,Graviruotas Odos RDA Biflod Minimalistinio Priekiniai Kišenėje, Rankinėje Dovana Vyrui Gimtadienio,Jubiliejaus,Chrimast Dieną.

    Renkantis unikali ir ypatinga dovana jam

    Asmeninį graviruotas odos piniginės funkcijas mąstantis žodžiais, tai daro dauguma ypatingą dovaną savo mylimam žmogui, kuris gali jį visur, kur jis eina.

    Pagaminti iš geriausių odos su sustiprinta susiuvimo, "piniginė" yra stipri ir patvari, kad gali būti ir būna su jumis labai ilgai.Naudojant puikus kokybės odos paviršiaus, iš mūsų piniginėje yra labai minkštas ir sklandžiai.Derliaus išvaizdą atrodo dar geriau su amžiaus, niekada blukimas.Paprastas ir elegantiškas dizainas suteikia jums patogesnis ir lengvesnis patirtis.

    Pastabos:

    Piniginė yra pagaminta iš odos, faktinis spalvos piniginė yra šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos rodomi, nes aplinkos šviesos ir skirtingų rezoliucija ekranas.

    Išsamiai:

    2 pinigų kišenės

    4 kortelių lizdai ir 1 ID lizdai

    DYDIS: ilgis:11,5 cm/4.53 į

    plotis:9.5 cm/3.74 į

    aukštis:1cm/0.39 į

    PAKUOTĖ: 1 piniginės

    1 dovanų dėžutėje

    Žymos: lomg piniginės vyrams, paslėptas kišenėje piniginės, goyard, vakarų piniginės vyrams, priekiniai piniginės, gimtadienio dovana vyrams, vyriškas piniginės, įrašą pinigų, odinis vyrų piniginės, striukė piniginės vyrams.

  • Atsiliepimai (1)

    • Krispaul 1221

      A good, quality purse, everything is like in the description.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai