NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh

NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh " Qi "Belaidžio Įkrovimo Palaikomų Baterijų Kroviklis Atveju "Samsung" s20+ 5G

€48.79 €41.47
Yra sandėlyje
w158408

S20 plus atveju dydis: 6.55 x 3.09 x 0.84 in(L x W x H)
Medžiaga: TPU+PC
Prekės Pavadinimas: NEWDERY
Baterijos talpa: ≥8000mah
spalva: juoda
Galia: 5 V/1,5 A
Funkcija: Galia Atveju
Kilmės: KN(Kilmės)
Įėjimas: 5V/1.8 A
paramos belaidžio gauti funkcija: Taip
Suderinamos Prekės: "Samsung"
Talpa: Už S20 plius 10000mAh

  • NEWDERY Baterija Atveju Galaxy S20 Plus10000mAh, " Qi " Belaidžio Įkrovimo Remiamos Elektros Išplėsta Baterijos Kroviklis Atveju Galaxy S20+ 5G

    PASTABA: šiuo atveju NE Remti Tipas-C laidinio ausinės, NFC ("Samsung" Sumokėti), "Android" Auto ir Greitai Įkrauti.veikia tik su S20 Plius 5G mobiliuoju telefonu.Techniniai duomenys: Baterija Įėjimas: 5V/1.8 A (Max) Baterijos Išėjimas: 5V/1.5 Atveju Matmenys: 6.55 x 3.09 x 0.84 in(L x W x H) Sudarė: 1*Baterija atveju, 1*vartotojo instrukcija, 1*dovanų dėžutė ★【TIK Galaxy S20+】: Eco-friendly " Samsung S20+ apmokestinimo atveju.Pagaminta, su aukštos kokybės ir tvirtos silikoninės medžiagos.Puikus dydžio ir 360 ° silikono padas aplink padidins buferis gali apsaugoti mobiliojo telefono pat.Itin plonas ir lengvas, patogus laikyti rankoje arba kišenėje, jūs galite mėgautis įdomus įkrauti bet kada, bet kur. ➤【1000mAh Didelės Talpos Ilgiau】Įrengta galinga 10000mAh integruota ličio polimerų baterija chip, daugiau nei dvigubai savo S20+s baterija ir niekada nerimauti dėl jūsų iPhone pritrūko baterija kasdieniame gyvenime.tai nešiojamas įkrauti bet kuriuo metu ir bet kur.puikiai tinka kelionės, kempingas, verslo kelionės ar kitos lauko progoms. ★【Lengva Įdiegti ir Pašalinti】: pristatymas jūsų S20 Plius į apmokestinimo uosto, iš viršaus į apačią, tada švelniai paspauskite, kad telefonas po įkrovimo lizdas buvo įdėta, galiausiai paspauskite mygtuką"power", kad įjungti, po indikatorius šviečia, bus pradėti, apmokestinimo.kai išmontavimas baterija atveju, prašome don ' t deformuoti jūsų telefoną didžiulis kampas, arba jungtis baterijos atveju bus pažeistas.Prašome patikrinti mūsų instrukcijoje išsamiai. ➤【Saugaus Įkrovimo ir Apsaugos Dizainas】Sertifikuota pagal CE, FC ir pavojingų medžiagų.Smart apmokestinimo atveju su naujais atnaujinta Iškėlė bezel dizainas, Kamera, apsaugos ir aukštos kokybės backplate yra ne tik nuimamas atsarginės nešiojamų įkroviklis, bet taip pat papildomų apsaugos atveju už telefoną nuo įbrėžimų, dėvėjimosi, skilimo ir kitas kasdienio naudojimo.Palaiko pass-through charging, vidaus žetonų apsaugoti savo išmanųjį telefoną, nuo perkaitimo, trumpo jungimo, per įkrovimas ir iškrovimas. ✔️【, KĄ JŪS GAUNATE,】 Newdery 6.7 colių 10000mAh Baterijos dėklą Samsung Galaxy S20 Plus su naudojimo Instrukcija.Mes siūlome 24 valandas paslaugos kasdien, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis. ⚡Duomenų perdavimo, laidinė laisvų rankų įranga, ir NFC funkcijos nepalaiko.

    Lengva Įdiegti & Šalinti Prašome lenkimo minkšta viršutinė dalis, tada stumti savo "iPhone" arba mažinimas.

    Muzika Remti belaidžio ryšio Ausinių.Laidinių Ausinių NĖRA palaikomas.

    Išplėstinė Sync & Įkrovimo Technologiją galite sinchronizuoti savo telefono MacBook, PC arba nešiojamas be išimdami bateriją, atveju.

    * Greičiau ir saugiau įkrovimo su savo S20 PLIUS baterija, kroviklis atveju. * Lengvas montavimas ir šalinimas. * Mokestis ir sinchronizuoti savo telefoną, o pripildymo savo bateriją tuo pačiu metu. * Integruota perkrovos, perkaitimo ir trumpojo jungimo apsauga.Saugos pirmą kartą. * LED indikatorius rodo, kiek sulčių prieš jums eiti.(25%--50%--75%--100%) * Idealiai tinka sunkiai darbo dieną, tolimojo kelionės ir verslo kelionės.

    "Google ""Android" Auto Pritarė "Android" Auto programa yra skirtos, kad jūsų vairavimo patirtį geriau, o jūs padaryti savo telefono geriausias savybes.

    "Samsung" Dex APP " Palaikomos Su šia baterija atveju, jūs galite vis dar įdomus ir patogus Samsung Dex APP atneša.

    Žymos: drone s20, k350, nova 3i belaidžio įkrovimo atveju, tinklelis mediniai, nmiz s20 baterija, baterija atveju s20, i10 belaidžio įkrovimo atveju, neng įkroviklis atveju, baterija atveju iphon x, baterija atveju "samsung".

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai