Pasirinktinius Nuotraukų Moterų Žavesio Apyrankę, Nuotrauką iš Savo Kūdikio, Vaiko Mama, Tėtis, Seneliai Mylėjo Vienas Dovana Šeimos Nariui Pasirinktinius Nuotraukų Moterų Žavesio Apyrankę, Nuotrauką iš Savo Kūdikio, Vaiko Mama, Tėtis, Seneliai Mylėjo Vienas Dovana Šeimos Nariui Pasirinktinius Nuotraukų Moterų Žavesio Apyrankę, Nuotrauką iš Savo Kūdikio, Vaiko Mama, Tėtis, Seneliai Mylėjo Vienas Dovana Šeimos Nariui Pasirinktinius Nuotraukų Moterų Žavesio Apyrankę, Nuotrauką iš Savo Kūdikio, Vaiko Mama, Tėtis, Seneliai Mylėjo Vienas Dovana Šeimos Nariui Pasirinktinius Nuotraukų Moterų Žavesio Apyrankę, Nuotrauką iš Savo Kūdikio, Vaiko Mama, Tėtis, Seneliai Mylėjo Vienas Dovana Šeimos Nariui

Pasirinktinius Nuotraukų Moterų Žavesio Apyrankę, Nuotrauką iš Savo Kūdikio, Vaiko Mama, Tėtis, Seneliai Mylėjo Vienas Dovana Šeimos Nariui

€3.94
Yra sandėlyje
w158336

Modelio Numeris: ZDY0028
Apyrankės Tipas: Žavesio Apyrankės
Elemento Tipas: Apyrankės
Užsegimas Tipas: OMARAS
Kilmės: KN(Kilmės)
Nustatymo Tipas: Įtampos Nustatymas
Metalų Tipas: cinko Lydinys
Stilius: derliaus
Formos\modelis: ROUND
Medžiaga: Stiklas
Grandinės Tipas: Nuorodą Grandinės
Prekės Pavadinimas: XUSHUI XJ
Lytis: Unisex
Bauda ar Mados: Mados

  • 1. 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės. 2. Medžiaga: Lydinys,Stiklas 3. Spalva: Bronza 4. Apyrankės Ilgis:17+5cm (Pratęsti grandinę), 6.7 colių+ skirti 1,96 colių, 5. Perlas skersmuo: 20mm Mieli draugai, prašome siųsti savo nuotraukas į jav po jūsų užsakymą, prašome įsitikinkite, kad nuotrauka su viso kūno, mes galime tai padaryti, ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

    Žymos: amuletas virvė, Santykiai dovanos, teisės, apyrankė pasirinktinis nerūdijančio plieno, king baby apyrankė, spidometras apyrankę derliaus, mp mama apyrankė, juostinių pjūklų lentelė, apyrankė pasirinktinius nuotraukų, vaikas akimirksniu žavesio apyrankę.

  • Atsiliepimai (2)

    • Serg Samusev

      Very very beautiful

    • Jamie 2 Fabulous

      even better than expected. I gave the seller a long list of requests and was afraid it wouldn't be as desired, but it's perfect. also shipping was surprisingly fast.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai