BISAER 12 Constellation Series 925 Sterlingas Sidabro Zodiako Pakabukas Karoliai Moterų Grandinės Nuorodą Karoliai BISAER 12 Constellation Series 925 Sterlingas Sidabro Zodiako Pakabukas Karoliai Moterų Grandinės Nuorodą Karoliai BISAER 12 Constellation Series 925 Sterlingas Sidabro Zodiako Pakabukas Karoliai Moterų Grandinės Nuorodą Karoliai BISAER 12 Constellation Series 925 Sterlingas Sidabro Zodiako Pakabukas Karoliai Moterų Grandinės Nuorodą Karoliai BISAER 12 Constellation Series 925 Sterlingas Sidabro Zodiako Pakabukas Karoliai Moterų Grandinės Nuorodą Karoliai BISAER 12 Constellation Series 925 Sterlingas Sidabro Zodiako Pakabukas Karoliai Moterų Grandinės Nuorodą Karoliai

BISAER 12 Constellation Series 925 Sterlingas Sidabro Zodiako Pakabukas Karoliai Moterų Grandinės Nuorodą Karoliai

€14.27 €7.85
Yra sandėlyje
w157875

Grandinės Tipas: Nuorodą Grandinės
Dovana: Meilužis Moterų, Mergaičių Draugai Motina Dukra
Metalų Tipas: SIDABRINĖ
Occassion: Vestuvių Dalyvavimo Šalies Klubas Šventė Kasdieniame Gyvenime
Pagrindinis Akmuo: Cirkonis
Stilius: Madinga
Kilmės: KN(Kilmės)
Šalutinis Akmens: NĖRA
spalva: Rožė
Karoliai Tipas: Grandinės Karoliai
Drop laivyba: Drop Laivyba Priimti
Modelio Numeris: GAN015
Svoris: 2.5 g
Metalinis Antspaudas: 925,Sterling
Formos\modelis: Žvaigždė
Proga: Dalyvavimas
Express Nemokamas Pristatymas: Kad>150usd Nemokamai DHL\EMS (nuotolinio išskyrus)
Formos: Dvyniai
Pažymos Tipą: GDTC
Prekės Pavadinimas: BISAER BS
Pažymėjimo Numeris: originalaus dizaino Karoliai
Pakabukas Dydis: 1.1*2.4 cm
Dydis pakabukas: 1.1*2.4 cm
Ilgis Grandinės: 45cm
Medžiaga: Rose Auksą, Padengtą
Lytis: MOTERIS
Bauda ar Mados: Bauda

  • Avinas (Kovo 21 – Balandžio 20)

    Labai pirmasis Zodiako Ženklas Avinas.Ir, kiek ant tos pačios linijos, tie, gimę po šiuo Ženklu laiko save kaip pirmasis.Avinas yra žinomas dėl savo ugningą aistrą ir energingumas.Labiausiai įspūdinga yra savo lyderio savybes ir optimizmą.Labiausiai Avinas yra karštas noras pradėti ko ne, ir kad viskas atsitiktų.

    Jautis (Balandžio 21 – Gegužės 21)

    Jautis, 2-asis Zodiako Ženklas, yra Žemės Ženklas.Ji sunkiai dirba, roko kieta, stabili ir praktiška.Valdo Venera, Jautis, tačiau taip pat labai jausmingi malonumai.Taigi, ar tai būtų fiziniai malonumai ar medžiagos patogumais, Jautis-gimė meilės atsiduoti į kraštutinumus.Ir jie nedvejodama, vyksta mylią rasti šiuos malonumus.

    Dvyniai (Gegužės 22 – Birželio 21)

    Dvyniai asmenys, mėgsta bendrauti su kitais, ir yra nustatyta, kad labai bendraujantis žmonės.Taip pat, yra intelektualiai linkę, Dvyniai gimsta meilė surinkti kuo daugiau informacijos, kaip jie galbūt gali, ir jie bus taip pat, be abejo, pasidalinti šia informacija su savo artimaisiais, nes tai suteikia jiems daug malonumo.Labiausiai Dvyniai-gimęs yra universalus, judrus, greitas-sumanūs ir entuziastingi žmonės, kurių bendrovė yra retai nuobodu.

    Vėžys (Birželio 22 – Liepos 22)

    Vėžys yra Vandens Ženklas ir stovi 4 Zodiako ženklas.Mėgėjams namų ir šeimos, Vėžiai ar Krabai yra jautrus, emocingas, darnią, skirta dar nustatytas.Dauguma Vėžio-gimė vertė savo namus, artimuosius ir guodžia labiau nei bet kas kitas.Dauguma Vėžio gimęs, labiausiai kilnus tikslas yra prieglobstis ir teikti visais patogumais jų artimuosius.Raminantis ir rūpestingas Vėžys yra taip pat greitai, siūlanti padėti kitiems.

    Liūtas (Liepos 23 – Rugpjūčio 23)

    Leo, daug, kaip ir jų vardas, pavardė, yra stipri, aštri, drąsus, narsus ir didingas, savo gyvenimo būdą, būdai ir išraiškos.Nuostabiai kūrybos beveik visose srityse savo gyvenimą, Leo asmenys yra nepriklausomi ir dominuojanti.Žinoma, kad labiausiai patikima, be visų Zodiako Ženklų, Leo ar Liūtai dažnai drąsus-širdyse, ir savo pasitikėjimą, ambicijų ir teigiamas mąstymas yra pavyzdinis ir nepakartojama.

    Mergelė (Rugpjūčio 24 – Rugsėjo 22)

    Mergelė taip pat yra kruopštus perfekcionistas.Labiausiai Mergelė-gimė išeivių yra nuoširdūs ir rūpestingi kaltės – į savo šeimas, draugus ir artimuosius.Tačiau, jie taip pat linkę būti worriers ir naggers iki tam tikro laipsnio.Svarstyklės (Rugsėjo 23 – Spalio 23)

    Natūralu, kad buzzword čia yra "Pusiausvyros".Nenuostabu, kad dauguma Svarstyklės asmenys yra balansavimo – įvairaus.Taip pat, kadangi pora Svarstyklės visada turi du aspektus, dviejų pusių – Svarstyklės-gimė taip pat turi dvi puses jo/ jos asmenybė ir mąstymas.

    Skorpionas (Spalio 24 – Lapkričio 22)

    "Scorpions" yra stiprus, įtaigus, stiprus, aistringas ir uolus.Nuvežti, atsidavę ir lojalūs, jie taip pat yra ambicingas ir saugumo mylintis.Smalsus ir pasirengęs mokytis, Skorpionas asmenys yra protingi, motyvuotų žmonių, kurie gali prisidėti gausiai į bet kokį projektą.

    Šaulys (Lapkričio 23 – Gruodžio 21)

    Šaulys asmenys yra įdomus mylintis ir gera kompanija.Daugelis iš jų yra filosofinis į išlenktas, ir jų dvasia tyrimo yra praktiškai nuolatinis ir nesibaigiantis.Neramus, smalsus ir visada pasirengę ištirti, kartais jie gali baigtis pernelyg iš anksto, garrulous.Atsižvelgiant į jų beieškant tiesos ir galutinio išminties, dauguma Šaulys neturi imtis dalykų, jų nominaliąja verte.

    Ožiaragis (Gruodžio 22 – Sausio 20)

    Ožiaragis-tai Ženklas, atstovaujantis darbo, gyvenimo pusę.Dažnai ramus, laipsnį pasirodo šiek tiek šalta, kruopštus ir aršus jų patvarumą, kokybę ir produktyvumą, Ožiaragis asmenys dažnai yra žingsniu pirmiau savo kolegomis.

    Vandenis (sausio 21 – vasario 18) Vandenis yra žinomas kaip Ženklas, atradėjus, išradėjai, nuotykių ir vizionierių.Draugiškas ir linksmas pagal disponavimo, Vandenis-gimė linkę turėti daug socialinių žavesio.

    Žuvys (Vasario 19 – Kovo 20)

    Ši svajinga ir romantiška Ženklas yra žinomas dėl savo žavinga kūrybos pusę, kuris, kai kurių, yra kaip birūs poezija, o kitiems yra panašus į šviežių gėlių žiedų.Daugelis mano, dosnus ir gailestingas Žuvys turi būti nesavanaudiška, o kiti gali jausti, kad jie (Žuvys-gimęs) tad standūs ar ilgalaikio.

    Žymos: sidabras 925 zodiako karoliai, 925 sidabras, amuletas jade, 925 zodiako ženklas, mėnulio horoskopas karoliai, sidabro nustato karoliai, nekilnojamojo aukso karoliai, 14 k aukso papuošalai, barzda papuošalai, horoscop.

  • Atsiliepimai (2)

    • Singh Piyush2810

      Cute, but I thought it would be bigger in size. I took it for a gift, put a velvet bag with a logo in the kit. Came a new mail in a package with a navel. There was a month. The test is on the counterweight

    • Sninwadee

      Igual que en la imagen. El pedido ha llegado en el plazo previsto.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai