Gėlių Dangaus Paukščių 3D Individualų Foto Užuolaidos, Užuolaidų Skydelis Vien Tiulio Už Kambarį, Langą, Duris, Virtuvės, Miegamojo Gėlių Dangaus Paukščių 3D Individualų Foto Užuolaidos, Užuolaidų Skydelis Vien Tiulio Už Kambarį, Langą, Duris, Virtuvės, Miegamojo Gėlių Dangaus Paukščių 3D Individualų Foto Užuolaidos, Užuolaidų Skydelis Vien Tiulio Už Kambarį, Langą, Duris, Virtuvės, Miegamojo Gėlių Dangaus Paukščių 3D Individualų Foto Užuolaidos, Užuolaidų Skydelis Vien Tiulio Už Kambarį, Langą, Duris, Virtuvės, Miegamojo Gėlių Dangaus Paukščių 3D Individualų Foto Užuolaidos, Užuolaidų Skydelis Vien Tiulio Už Kambarį, Langą, Duris, Virtuvės, Miegamojo Gėlių Dangaus Paukščių 3D Individualų Foto Užuolaidos, Užuolaidų Skydelis Vien Tiulio Už Kambarį, Langą, Duris, Virtuvės, Miegamojo

Gėlių Dangaus Paukščių 3D Individualų Foto Užuolaidos, Užuolaidų Skydelis Vien Tiulio Už Kambarį, Langą, Duris, Virtuvės, Miegamojo

€25.34 €15.20
Yra sandėlyje
w157733

Apdorojimo Reikmenys Kaina: Įtrauktas
Kilmės: KN(Kilmės)
modelis: SPAUSDINTI
Diegimo Tipas: Pusę Įrengimas
Prekės Pavadinimas: SPALVINGA KARALIUS
Funkcija: perspektyvos
Technics: Audiniai
Medžiaga: Vienspalviai Voile Užuolaidų
Modelio Numeris: W019012017
Atidarymo ir Uždarymo Metodas: Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Modelio Tipas: Gėlių
Tipas: Tiulis
Stilius: Tradicinė Kinų
Taikoma Langų Tipas: Butas Langą
Formatas: VIRVĖ
Vieta: Langas
Naudoti: Namuose

  • Užuolaidų Pirkimo Vadovas

    1. Į kainą įeina 1 vnt ( 1 grupė ) . 2. Jei tai dydis netinka jums, prašome susisiekti su mumis.Mes priimame Custom-made tvarka . 3, Jei jums reikia suderintos ir pagalvių užvalkalai, ar staltiesė , prašome susisiekti su mumis laisvai. 4. Jei norite, audinys be gydymo , tai yra gerai , taip pat .Prašome susisiekti su mumis .

    tiulis

    Jei jums nepatinka ši prekė , mes turime daugiau gražių daiktų savo funkcijos .Apsilankykite čia

    Nesvarbu, kokios užuolaidos jums reikia, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes esame laimingi galėdami padėti jums.

    1.Užuolaidos plotis=2xA (du kartus lazdele arba bėgių plotis). 2.Užuolaidos ilgis=B/C/D (iki savo lango aukštis). 3.B= užuolaidų ilgis yra virš palangės; C= užuolaidų ilgis yra žemiau slenksčio;D= užuolaidų ilgis beveik pasiekia grindis ( 2 cm virš grindų )

    Žymos: kinijos užuolaidos lambrekenai, ilgai nėrinių užuolaidos, tull už lango, užuolaidų myru, tiulis užuolaidų sijonas, rideau salonas, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, durų užuolaidos temas, koralų užuolaidų.

  • Atsiliepimai (1)

    • Lauti Elmentedemente

      Merci la boutique livraison rapide et de bonne qualité rideaux

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai