Įkrovimo Išardomi Ištraukiama USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis Namų Įkrovimo Išardomi Ištraukiama USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis Namų Įkrovimo Išardomi Ištraukiama USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis Namų Įkrovimo Išardomi Ištraukiama USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis Namų Įkrovimo Išardomi Ištraukiama USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis Namų Įkrovimo Išardomi Ištraukiama USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis Namų

Įkrovimo Išardomi Ištraukiama USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis Namų

€15.39 €10.78
Yra sandėlyje
w1577

Produkto Savybės: USB Įkrovimas
Darbinė Įtampa: 3000V
Vardinė Įtampa: 110-240v
Medžiaga: ABS
Tinklelio Plotis: Kaip Rodyti
Bendras Ilgis: Kaip Rodyti
Akių Stilius: 2-Sluoksnis
Modelio Numeris: USB Įkrovimo Uodai Skristi Tauškutis
Įkrovimo Laikas: 2-4 Valandos
Maitinimo Šaltinis: ELEKTROS
Kilmės: KN(Kilmės)
Su Baterijomis: Taip

  • Ypatybė:

    Su nauja, sulankstomas ištraukiama dizainas, jis gali būti pratęstas iki 90cm ir pasukti 180 laipsnių į priekį arba atgal.Tai lengva būti atliekami ir nebus užima pernelyg daug vietos.

    Pagamintas iš aukštos šviesos aplinkai polimero ABS medžiagos, būti lengvas, kuri yra patogi, patogi rankena, ir tai lengva naudoti.Su 304 nerūdijančio plieno teleskopinis laikiklis stipri apkrova, ji yra atspari slėgiui ir rudenį.

    Su 500MAH švino rūgšties bateriją, ji gali būti naudojama 15 dienų apie vieną mokestį, nereikia pirkti atskiro akumuliatoriaus, nes USB jungtį, kuri yra paprasta ir patogu.

    3000 voltų grotelių naudojamas nužudyti kenkėjų, ir vėliau trijų sluoksnių apsauginis tinklas, apsauga, dizainas, saugumui užtikrinti humen ir augintiniai ir atsisveikinti nuodingų bakterijų purškalai.Jis yra nekenksmingas žmonėms ir aplinkai.

    Dėl to, ištraukiama šio elektrinio uodų tauškutis, jis gali pasiekti aukštį, kad įprastos elektros uodų swatters negaliu.

    Dydis:38x18x4.5cm

    Po pailgėjimas: 90CM

    Raketės: 24x18CM

    Baterijos talpa: 500 mAh

    Įtampa: 2200V

    Išėjimo galia: 1.6 M

    Įkrovimo laikas 2-4 valandos

    Komplektą Sudaro:

    1x Elektros uodų tauškutis

    Žymos: skristi tauškutis mi, žudikas uodų, Šlifuoklis 125 mm, elektros uodai skristi tauškutis, dideli elektros sulenda, įkraunamas elektrinis uodų tauškutis, rc elektros atsiimti lėktuvo, anti uodai 365, uodai raketę usb, uodai raketę.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai