Nešiojamų Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys sofa-Lova Krepšys Lauko Kūdikių Stalo-Lovos Kuprinė Vystyklų ravelio Keitimas Didelės Pagalvėlės H2S3 Nešiojamų Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys sofa-Lova Krepšys Lauko Kūdikių Stalo-Lovos Kuprinė Vystyklų ravelio Keitimas Didelės Pagalvėlės H2S3 Nešiojamų Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys sofa-Lova Krepšys Lauko Kūdikių Stalo-Lovos Kuprinė Vystyklų ravelio Keitimas Didelės Pagalvėlės H2S3 Nešiojamų Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys sofa-Lova Krepšys Lauko Kūdikių Stalo-Lovos Kuprinė Vystyklų ravelio Keitimas Didelės Pagalvėlės H2S3 Nešiojamų Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys sofa-Lova Krepšys Lauko Kūdikių Stalo-Lovos Kuprinė Vystyklų ravelio Keitimas Didelės Pagalvėlės H2S3 Nešiojamų Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys sofa-Lova Krepšys Lauko Kūdikių Stalo-Lovos Kuprinė Vystyklų ravelio Keitimas Didelės Pagalvėlės H2S3

Nešiojamų Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys sofa-Lova Krepšys Lauko Kūdikių Stalo-Lovos Kuprinė Vystyklų ravelio Keitimas Didelės Pagalvėlės H2S3

€12.42 €8.69
Yra sandėlyje
w157392

Stilius: Kuprinė
Dydis: (30cmModelio Tipas: Kietas
Elemento Plotis: 12.2inch
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Ilgio: 15.75cm
Elemento Tipas: Vystyklų Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga: Nailonas
Uždaryti Tipas: užtrauktukas
Prekės Svoris: 0.95kg
Elemento Aukštis: 12.20inch

  • Aprašymas

    1. Lengva Valyti: Pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui Oksfordo audinys, visas nuimamas pamušalas gali būti mašina plauti, stiprios šoninės panelės pagalvės dalys ateiti su ultra-minkštas akių, ir du putų tvoros taip pat pateikti saugos, apsaugos nuo virtimo.

    2. Tinka Mama ir Tėtis: yra stovėti priekyje kišenė, izoliacinės pagalvės, didele saugojimo dėžutę, kuris gali turėti visą reikalingą ir išorės maišai, privatumo kišenė su užtrauktuku, kurie gali būti naudojami, saugomi telefone ir asmeniniai daiktai.Jo didelės talpos, telpa nešiojamieji kompiuteriai ar krūties siurbliai.

    3. Čiužinio Konstrukcija: Daugiafunkcinis lopšys tinka kūdikiams.Kūdikis gali gulėti ir ilsėtis bet kuriuo metu, bet kur, ir į maišą taip pat leidžia greitai pakeisti kūdikiui sauskelnes.

    4. Patogi Struktūra: ergonomiška petį, gali padėti jums tai atlikti lengvai ir krepšys gali būti naudojamas taip pat, kaip pečių maišą, krepšys, rankinė kabinti ant vežimėlio.Tai yra labai patogus naudoti ir leidžia jūsų kelionės lengviau!

    5. Praktikos Maišelis: Jis trunka tik vieną minutę, kurti saugią ir patogią miegojimo vietos jūsų berniukas ar mergaitė.Šis praktiškas dizainas leidžia jūsų mažylio kelionės būtų lengviau ir maloniau.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Daugiafunkcinis Vystyklų Krepšys Sofa-Lova Krepšys

    Medžiaga: vandeniui atsparus nailono audinio

    Dydis: apie 40*31*20cm/15.75*12.20*7.87 colių

    Svoris: apie 0.95 kg

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * Kuprinė

    2 * Kablys

    1 * Keičiasi padas

    Nėra kitų produktų

    Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

    Žymos: mados mumija, pofunuo, katytė naujagimių prop, kuprinė vaikiška lovelė, baby kuprinė lova, kūdikio krepšys lova, kuprinė lovelę, žemės mama, krepšys, lopšys, vystyklų slaugytoja.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai