Aventik Naudojami CNC Cut Centras-Pin Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Ritės Aukštos Kojų Lašišos Steelhead Plūduriuojantis Skristi Ritės Super lengvas Ritės NAUJAS Aventik Naudojami CNC Cut Centras-Pin Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Ritės Aukštos Kojų Lašišos Steelhead Plūduriuojantis Skristi Ritės Super lengvas Ritės NAUJAS Aventik Naudojami CNC Cut Centras-Pin Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Ritės Aukštos Kojų Lašišos Steelhead Plūduriuojantis Skristi Ritės Super lengvas Ritės NAUJAS Aventik Naudojami CNC Cut Centras-Pin Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Ritės Aukštos Kojų Lašišos Steelhead Plūduriuojantis Skristi Ritės Super lengvas Ritės NAUJAS

Aventik Naudojami CNC Cut Centras-Pin Plūduriuojantis Skristi Žvejybos Ritės Aukštos Kojų Lašišos Steelhead Plūduriuojantis Skristi Ritės Super lengvas Ritės NAUJAS

€74.43
Yra sandėlyje
w156978

Ranka Priimti: Į dešinę ar į Kairę-Handed
Žuvų Rūšys: Lašišos ir steelhead
Žvejybos Ritės Tipas: Musė Varantys
Masalo Tipas: Pranešk Apie Netikrą Masalas
Žvejybos Metodas: Musė
spalva: kavos
Naudojami CNC: Taip
Pozicija: EŽERAS
Rutuliniai Guoliai: Japonijos importuotų rutuliniai guoliai
Linijos Pajėgumas (lb-yds.): 200 metrų 8 lb atitinka 50 metrų 20 lb pagrindo
Svoris (oz.): 6.70
Prekės Pavadinimas: Aventik
Modelio Numeris: Kintama skristi ritės Centre-Pin ritės

  • Aprašymas: Aventik 2-os Kartos Plūduriuojantis Centras Pin Ritės yra Puikus Pasirinkimas lašišų ir plieno galvą centras-pin žvejų. 2-os kartos ritės yra aukštos kojų pozicija dizainas, leidžiantis laisvai judėti linija per juos.

    Du Pagamintas Japonijoje padėties nustatymo rutuliniai guoliai, ir puikiai subalansuotas ritės su kompiuteriu, optimizuotas dizainas, pasiekti lengvas nugara be jokių kliūčių.

    Šalto kalimo ir grūdinto iš Kosmoso-grynas aliuminis T6061 aukščiausios stiprumo ir standumo.CNC apdirbti.Specialių II tipo kietojo anoduoto paviršiaus apsauga ir atsparumas korozijai.

    Dydis specifikaciją

    Išorinis Diametras: 4.8 colių, 122mm

    Vidinis Skersmuo: 3.8 colių, 115mm

    Ritės plotis: 0.7 colių, 18.2.

    Svoris: 6.7 unciją, 190g

    Linijos pajėgumas yra apie 200 metrų 8 lb atitinka 50 metrų 20 lb pagrindo.

    Spalvų variantai: Kavos Pakavimo medžiagos: Ritės maišelį ir popieriaus box Pristatymas:

    Prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

    Visame Pasaulyje Siunta:

    Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

    Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.

    Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

    Kartu pristatymas:

    Norėdami išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

    Grįžti aprašymas:

    1. Trijų mėnesių garantija.

    2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

    3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

    4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

    Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

    Geros dienos!

    Žymos: žvejybos replės pesca, žvejybos ir velkamosiomis, nugara ritės, de peche, big karpis ritės, centerpin ritės, medienos skristi dėžės, cnc skristi ritės, jitai ritės, masalas lašiša.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai