Profesionalus Virėjas Peilis Damasko Plieno Virtuvės Peiliai Japonijos 8 colių VG-10 67 Sluoksnių Mėsos Pjaustymo Peilis Pjovimo Įrankis Medienos Rankena Profesionalus Virėjas Peilis Damasko Plieno Virtuvės Peiliai Japonijos 8 colių VG-10 67 Sluoksnių Mėsos Pjaustymo Peilis Pjovimo Įrankis Medienos Rankena Profesionalus Virėjas Peilis Damasko Plieno Virtuvės Peiliai Japonijos 8 colių VG-10 67 Sluoksnių Mėsos Pjaustymo Peilis Pjovimo Įrankis Medienos Rankena Profesionalus Virėjas Peilis Damasko Plieno Virtuvės Peiliai Japonijos 8 colių VG-10 67 Sluoksnių Mėsos Pjaustymo Peilis Pjovimo Įrankis Medienos Rankena Profesionalus Virėjas Peilis Damasko Plieno Virtuvės Peiliai Japonijos 8 colių VG-10 67 Sluoksnių Mėsos Pjaustymo Peilis Pjovimo Įrankis Medienos Rankena

Profesionalus Virėjas Peilis Damasko Plieno Virtuvės Peiliai Japonijos 8 colių VG-10 67 Sluoksnių Mėsos Pjaustymo Peilis Pjovimo Įrankis Medienos Rankena

€51.27 €45.11
Yra sandėlyje
w156502

Medžiaga: Damasko Plieno
Prekės Pavadinimas: shuangmali
Peilio Tipas: Chef Peiliai
Tipas: Peiliai
Sertifikavimo: SGS
Funkcija: Įžuvinti
Modelio Numeris: 3

  • Aprašymas Damasko plieno sluoksnis: 67 sluoksnių Rankenos medžiaga: Medinė rankena, Ašmenų medžiaga: VG10 damasko plieno Peilis rankenos dizainas: sulenkta rankena Kietumas: 60-62HRC Funkcijos : 1. Nuo 8 iki 12 laipsnių pjovimo briauna per pusę rockwell kietumo 60-62. aštrus ir lengvas. 2. Branduolys yra pagamintas iš Japonijos VG10 virtuvės plieno,Tai yra labai ašmenys pagaminti iš aukso standartas peiliu plieno.garsėja savo krašto saugojimo ir kietumas.Buvimas kobalto mūsų plieno sudėtį, yra ženklas, puiki kokybė 3. Kietumas ir kietumas gali egzistuoti kartu mūsų Japonų VG10 nerūdijančio plieno.o tai reiškia, ryškumą ir funkcija nereikia galandimo egzistuotų. 4. Mūsų 8-colių, profesionalus virėjas peilis yra puikus desmitcīņnieks, kad tinka dicing svogūnai, kapojimo svogūnėliai, kapoti žolės, sutraiškytos česnakų, mėsos pjaustymo ir smulkinimo kopūstai.Pakuotė 1 vnt damasko plieno peilis(pakavimo, dovanų dėžutės)

    Mes iš Yangjiang,Kinija.Mūsų bendrovė, įkurta 2010 m., Mes turime savo gamyklą ir daugiau nei 20 darbuotojų,specializuojasi virtuvės Peiliai ir Aparatūros.Sveiki atvykę į paieškos prekės SHUANGMALI .

    Mes galime padaryti lašas laivybos ir siųsti, kad jūsų kliento adresu po to, kai jūs atlikti mokėjimą, siuntinių nebus ateina su sąskaitomis faktūromis ar skatinimas apie mūsų parduotuvėje.Mes bus rodyti muitinės formalumų vertinami mažiau nei 5usd ant siuntinių už vieną elementą,2 elementai bus mažiau nei 10usd,jei turite kokių nors reikalavimas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 1), Kinija Postas yra mūsų pagrindinis laivybos metodą.(Jei norite, kad greičiau laivybos metodą,pls rašykite mums) 2) perdirbimo metu bus 1-2 dienas po apmokėjimo patikrinimą. 3) Mes tik laivas www.eatin.lt patvirtino, kad adresai.Jei norite pakeisti adresą,pls rašykite mums PRIEŠ VEŽIMĄ. 4) TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas ir gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5) Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis per 24 valandas. 1) Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kažkas negerai, arba sugadintas daiktas, kurį gavote,mes išsiųsti ar grąžinti jį jums patvirtinę. 2) Prašau, nepalikite mūsų, bet neigiamų atsiliepimų ar darbo ginčų mums,mes padarysime viską, kad padėti išspręsti visas problemas.

    Žymos: doner peilis, knive, virėjo peilis, virtuvės peilis, findking peilis, Virėja damasko peilis, peiliai, damasko plieno, 7cr17 plieno peilis, vg 10 duonos peilis, damaske "pasidaryk pats" folding.

  • Atsiliepimai (5)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai