Rondaful Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS Rondaful Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS Rondaful Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS Rondaful Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS Rondaful Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS Rondaful Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS

Rondaful Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS

€9.82 €3.93
Yra sandėlyje
w155600

Vocalism Principas: Elektrostatinių
Funkcija: Bendra Ausinių
Kodekai: LDAC
Paramos PROGRAMĄ: No
Earcups Tipas: Uždaromos
Yra bevielis: Taip
Varžos Diapazonas: iki 32 Ω
Dažnių Diapazonas Diapazonas: 8-25000Hz
Maksimali Galia: 0.001 mW
Belaidžio Tipas: NĖRA
Linijos Ilgis: 1,0 m
Vairuotojas Skersmuo: 0.0 mm
Modelio Numeris: Ausinių
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga: Silikono
Atsparus vandeniui: No
"Bluetooth" Versija: Kita
Atsparumas: 150Ω
Įkrovimo Būdas: Belaidžio
Valdymo Mygtukas: Taip
Su Mikrofonu: Taip
Jungtys: USB
Komunikacijos: Belaidžio
Jautrumas: 108.0 dB
Parama Atminties Kortelės: No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Magnetas Tipas: Neodimio
Stilius: Neckband
Paketų Sąrašas: Naudotojo Vadovas
Garso Valdymas: Taip
Kištuko Tipas: NĖRA
Skaičius Vairuotojai: 1
Prekės Pavadinimas: Rondaful
Savybės: Atsparus vandeniui
Bendras Harmoninis Iškraipymas: 1.0%

  • 2020 m. Nauja Universali Verslo laisvų Rankų įranga, USB, Ausinės Lengvas, Patogus, Su Lankstus Mikrofonas Kompiuteris, Nešiojamas KOMPIUTERIS

    Aprašymai:

    1. Aukšta Garso Kokybė: laisvų rankų įrangos yra sukurta siekiant geresnės komunikacijos.Ji teikia aukštos kokybės bendravimą ir yra stabilūs ir ilgaamžiai ilgą laiką.Lengvai paversti savo telefono laisvų rankų įrangos idealus office laisvų rankų įranga, patirtis, puiki garso kokybė bet kuriuo paros metu, ir susisiekti su savo verslo partneriais. 2. Nutildymo ir Garsumo Reguliavimas: mikrofono nutildymo ir garsumo reguliavimas yra įdiegtas į rankinį jungiklį, ir garsumą galima reguliuoti, kad būtų lengva išgirsti.Ji taip pat turi išjungimo mygtuką, todėl jūs galite sustabdyti mikrofono įvestis. 3. Lengvas ir Patogus: laisvų rankų įrangą naudoja lengvas neckband, kuris tinka jūsų kaklo, todėl jums patogu nešioti.Be to, kadangi jis yra pagamintas iš minkštos kempinės, ji gali būti patogi, net jei ji yra dėvėti ilgą laiką. 4. Sukasi Mikrofonas: sukasi mikrofonas su maždaug 240 laipsnių sukimosi gali būti įdiegta į kairę ir į dešinę.Triukšmo mažinimo mikrofonas technologija yra naudojama siekiant sumažinti triukšmo poveikis. 5. Platus Pritaikymas: USB kabelis tinka PC, Android, iPhone ir kt.Jūs galite lengvai naudoti žaidimai, balso pokalbių, programos "Skype", anglų kalbos ir kt.

    Techniniai duomenys:

    Tipas: laidinė Vokalo principas: hibridinė technologija garso valdymas: taip Dažnių diapazonas diapazonas: 8-25000Hz Varža: 150 omų Vandeniui: ne Produkto tipas: USB skambučių centro laisvų rankų įranga su mikrofonu Prijungti: USB Mikrofonas: taip Pritaikomumas: kompiuterių, telefonų, kompiuterių ir kt.Spalva: juoda

    Pakavimo Sąrašas

    1*USB Laidinė laisvų Rankų įranga

    Mokėjimo būdai:

    Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

    Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.eatin.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

    Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.eatin.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

    Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

    Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

    Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

    Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

    Siųsti ir grąžinimas:

    Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

    Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

    Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

    Žymos: mp3 grotuvas be wifi, už "SKYPE", vpk meizu, hifi op amp, tėtis anekdotas, ekrano užsklandą pc, fb1, headphon pc, csr8675, ausines usb.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai