Bohemijos Gėlės Baltos Raudonos Nėrinių Bakas Vestuvių Suknelės Dviejų Dalių Paplūdimio Vestuvių Suknelės, Vestuvių Suknelė Romantiška Mygtuką Bohemijos Gėlės Baltos Raudonos Nėrinių Bakas Vestuvių Suknelės Dviejų Dalių Paplūdimio Vestuvių Suknelės, Vestuvių Suknelė Romantiška Mygtuką Bohemijos Gėlės Baltos Raudonos Nėrinių Bakas Vestuvių Suknelės Dviejų Dalių Paplūdimio Vestuvių Suknelės, Vestuvių Suknelė Romantiška Mygtuką Bohemijos Gėlės Baltos Raudonos Nėrinių Bakas Vestuvių Suknelės Dviejų Dalių Paplūdimio Vestuvių Suknelės, Vestuvių Suknelė Romantiška Mygtuką Bohemijos Gėlės Baltos Raudonos Nėrinių Bakas Vestuvių Suknelės Dviejų Dalių Paplūdimio Vestuvių Suknelės, Vestuvių Suknelė Romantiška Mygtuką Bohemijos Gėlės Baltos Raudonos Nėrinių Bakas Vestuvių Suknelės Dviejų Dalių Paplūdimio Vestuvių Suknelės, Vestuvių Suknelė Romantiška Mygtuką

Bohemijos Gėlės Baltos Raudonos Nėrinių Bakas Vestuvių Suknelės Dviejų Dalių Paplūdimio Vestuvių Suknelės, Vestuvių Suknelė Romantiška Mygtuką

€107.50 €96.75
Yra sandėlyje
w154862

Longitud del vestido: Longitud Del Suelo
Tikrasis Vaizdai: Taip
Traukinys: Valymo/ Šepetys Traukinys
Built-in Liemenėlė: Taip
Iškirpte: O-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
Elemento Tipas: Vestuvių Suknelės
Elemento de moda: Haliucinacijos
kilmės vieta: Decoraciones
Modelio Numeris: 022011
Nėščioms Moterims,: Taip
Apdaila: Nėriniai
Po dizainas: Cremallera
Estilo de la manga: Manga Casquillo
Rankovės Stilius: bakas
Kilmės: KN(Kilmės)
Atgal Dizainu: užtrauktukas
Vestuvinė Suknelė Audinys: Tiulis
Talėja: Natūralus
Prekės Pavadinimas: WUDANGSHAN
Suknelės Ilgis: Arbata-Ilgis
Siluetas: A-LINE
Escote: Cuello redondo
Mados Elementas: musulmonas

  • Sveiki atvykę į mano vestuvinė suknelė

    1 Oem turėti prieigą prie Pirkėjas etiketės priėmimo

    Puslapis: 1 Patikimumas El fideicomiso eilėje

    3. Joks minimalus užsakymo kiekis

    4 pašarams, Kai baigsite užsakymo, jei nesate standartinio dydžio, parašykite išsamios kodas aiškiai.Jei jums yra standartinio dydžio, patikrinkite mūsų pjaustymo lentelės, mes suknelė dydis, pagal mūsų drožyba lentelė.

    Dažnai Užduodami Klausimai:

    Man reikia kitos spalvos ir asmeninį dydis, bet aš negaliu pasirinkti, kada I vieta tokia tvarka.Ką turėčiau daryti?

    Mūsų dydžio ir spalvos yra nemokama pašarų galite užsisakyti su savo prašymą, Mes bus padaryti drabužius, pagal jūsų naują informaciją

    Du galiu padaryti kai kurių pakeitimų originalus dizainas, ar gali savo gamyklos projektavimo ji pati?

    Absolutamente bien pašarų, Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

    Trys galiu pasirinkti įvairių spalvų ir dydžių?

    Seguro de que Pažvelgti į šiuos duomenis

    4. Skubiai prašymu skubiai

    taip pat Imtis rush užsakymus pašarų, Prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti datą ir užpildyti formą, prieš jums prašymą.Ačiū.

    5. tarifo

    daugeliu atvejų Kartais, kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnams gali būti griežtas.Mes ne už kokią nors pareigą Patikrinti, muitų politikos save

    Pastabos:

    Vienas sąžiningas pardavėjas Mes garantuojame, kad šis drabužis yra 90% iki 95% tas pats, kaip originalaus vaizdo. .Jei norite būti 100% identiški, prašome, atleisk man.Mes negalime garantuoti, kad, tad jei jūs vis dar laikosi 100% panašumo, jūs negalėsite įgyvendinti šį reikalavimą.Ačiū už jūsų supratimą.

    Vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, šydas, pirštinės, apatiniai ir kt.Tai tik suknelė jums!Jei norite priedus, susisiekite su mumis.

    Trys rekomenduojame pasirinkti Nėriniai yra geriausias būdas prisitaikyti prie jūsų kūno.

    Keturios jums rasti šį komentarą naudinga?Rasti profesionalių pritaikyti priemonę kruopščiai pagal individualų priemonių Prieš perkant drabužius internetu.

    5 be rūbų pasirengę Visi drabužiai turi būti pritaikyti!Visą personalizavimo procesą (nuo jos gavimo dienos mokėjimo ir veiksmų) bus 8 iki 15 darbo dienų. (išskyrus skubius prašymus) .

    Šešių Komentarą daugiau nei prieš mėnesį Skaityti mūsų sąraše atsargiai, Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

    Nes kompiuterio ekrane spalvos skirtumas, ypač spalvų skirtumas tarp CRT ir LCD ekrane, mes negalime išvengti spalvų skirtumo, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva, kad mūsų produktas yra toks pats, kaip ir vaizdas, kurį matote.Prašome suprasti, kad jei turite labai griežtas spalva, prašome įdėti ją.Susisiekite su mumis, prieš pateikiant užsakymą.Ačiū

    Puiki drabužių pradėti su puikus priemonių Prieš užsakant drabužiai, pagaminti www.eatin.lt mes primygtinai rekomenduojame jums rasti vietos profesionali siuvėja padės jums išmatuoti tiksliau.Čia, mes pasakyti jums tai, ko jums reikia ir kaip imtis šių priemonių, teisingai.Tai daug sunkiau, kad įspėtų savo šeima apie tai, matavimo, nei jūs manote.Norint gauti geriausius rezultatus, visada leiskite savo priemones, kurių turi imtis vietos profesionali siuvėja.

    Yra daug būdų, kaip sumokėti www.eatin.lt pašarų, kredito kortelės, bankas perveda pinigus realiu laiku ir be ryšio (banko pavedimu, ir "Western Union").Galite pasirinkti, geriausias būdas jums, kad, siekiant apsaugoti savo interesus, www.eatin.lt bus laikinai sustabdyti savo mokėjimo ir mes nebus išleistas, kol gausite tvarka ir atitikti tai

    Pristatymas: spustelėkite pristatymas ir apmokėjimas skirtuką produkto informacijos puslapyje ir pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų, įvesdami reikiamą informaciją.

    Du Tranzito laikas: tranzito laikas skiriasi priklausomai skirtingais transporto būdais.

    3. Laikas proceso elementus: laiko procesas konkrečių užsakymų skiriasi priklausomai nuo elemento tipo ir inventoriaus būklė.Dauguma apdirbimo trukmė gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.

    Vienas turite penkias dienas nuspręsti, ar šie straipsniai yra jums tinka

    Galite grąžinti arba pakeisti, bet nepanaudotų, unwashed, nemodifikuotas, nepažeisti prekės originalioje pakuotėje, įskaitant savo užsakymo numerį.

    Trys pirkėjas apmoka grąžinimo krovinių.

    Siekiant išspręsti jūsų problemą kuo greičiau, pirmiausia susisiekite su mumis ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną.

    5 gavusi grįžti paketą ir sekimo numerį.Mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3 iki 10 darbo dienų

    Atsiprašau, jei straipsnis jums gauti yra ne tai, ką jūs tikrai norite, ar yra ne taip, kaip parodyta paveikslėlyje arba svetainės aprašymą.

    Visi drabužiai yra kopijos, interneto puslapis, ne visai tas pats.Bet mes padarysime viską, ką galime gauti, kad ši suknelė arti nuotrauką, protinga, Nors tai pigus

    Žymos: romantiška vestuvinė suknelė, gėlės, romantiška suknelė, šalies girl style vestuvių suknelės, demin nėrinių suknelė, suknelė wed, baltoji arbata ilgis vestuvinė suknelė, rosegold vestuvių suknelės, nuotakos suknelė raudona, sluoksniuotos rankovėmis vestuvių suknelė, nuimamas suknelė traukinio raudona.

  • Atsiliepimai (2)

    • Pensif27

      Dress is perfect. I'm fast. Best seller on aliexpress. Thank you very much I'm happy

    • Threestardiamond

      I do not know what to say. This seller was excellent. Great communication. The fastest shipping. Great Great Great

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai