Anti Rūko Purškimo Stiklo Švaresnis už Skydeliai, Akiniai, Windows Stiklo apsauginiai Akiniai Slidinėjimo, Nardymo Kaukės Anti Rūko Purškimo Stiklo Švaresnis už Skydeliai, Akiniai, Windows Stiklo apsauginiai Akiniai Slidinėjimo, Nardymo Kaukės Anti Rūko Purškimo Stiklo Švaresnis už Skydeliai, Akiniai, Windows Stiklo apsauginiai Akiniai Slidinėjimo, Nardymo Kaukės Anti Rūko Purškimo Stiklo Švaresnis už Skydeliai, Akiniai, Windows Stiklo apsauginiai Akiniai Slidinėjimo, Nardymo Kaukės Anti Rūko Purškimo Stiklo Švaresnis už Skydeliai, Akiniai, Windows Stiklo apsauginiai Akiniai Slidinėjimo, Nardymo Kaukės Anti Rūko Purškimo Stiklo Švaresnis už Skydeliai, Akiniai, Windows Stiklo apsauginiai Akiniai Slidinėjimo, Nardymo Kaukės

Anti Rūko Purškimo Stiklo Švaresnis už Skydeliai, Akiniai, Windows Stiklo apsauginiai Akiniai Slidinėjimo, Nardymo Kaukės

€3.76 €3.01
Yra sandėlyje
w154670

Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
Modelio Pavadinimas: Automobilių stiklai anti-rūko purkštuvu
Elemento Ilgio: 0cm
Elemento Tipas: Dažai Siurblys
Parama: Dropshipping
Prekės Skersmuo: 0cm
Specialios Funkcijos: Anti-rūkas
Elemento Plotis: 0cm
Prekės Tomas: 80ml
Prekės Pavadinimas: Goxfaca
Elemento Aukštis: 0cm
Medžiagos Tipas: /
Talpa: Maždaug.80ML
Prekės Svoris: 90g

  • Parametras:

    Talpa: Apytiksl.80ML

    Savybės:

    1. Šis produktas yra sudėtinis anti-rūko danga nano " anti-rūko aktyvus veiksnys, ir nano-kvarcas.Jis gali adsorb paviršiaus stiklo ir dervos pasiekti ilgalaikį anti-rūko efektas.Poveikis trunka apie 20 dienų.

    2. Gali būti plačiai naudojami įvairiose stiklo gaminiai, automobilių stiklai, vonios kambarys stiklo, akiniai, akiniai, šalmai, kt.

    Palaiko regėjimo laukas aiškus net ir rūkas sąlygas.

    3. Didelio efektyvumo stabdžių-rūko purškimo gali gaminti hidrofilinis hidroksilo grupių, ant jo paviršiaus.Dar svarbiau, kad filmas jau akyto paviršiaus, kuris gali labai pagerinti savo hydrophilicity, turi mažai atspindžio, ir turi aukštas šviesos pralaidumo.Kai stiklo paviršiaus adsorbs vandens, tai yra vienodai sugeria micropores kino ir tada išgaruoja.

    4. Po naudojimo, anti-rasos valymas purškimo laikosi arčiau nano-polimero veidrodis anti-rūko valymo purškalas, kuris yra pranašesnis hydrophilicity ir sukibimą.Jis gali tapti super-hidrofilinis nano plėvele, sandariai ant veidrodžio paviršiaus, ir kad rūkas susisiekti su juo sudaro žemos užšalimo temperatūros mišinį, siekiant padidinti šviesos ir šviesos pralaidumo.

    5. Formavimo ultra-plona vandens plėvelė pašalinti refrakcija vandens lašelių.Anti-rūko valymo purškalas mažina paviršiaus įtempimą vandens lašelių, todėl, kad rūko karoliukai ant veidrodžio paviršius yra visi suplotos formos skaidri, itin plona vandens plėvelė.Pašalinti refrakcija vandens lašeliai, visiškai pašalinti kartos veidrodėliai rūko, ir išlaikyti aiškią nuomonę visais laikais.

    Sąrašas:

    Anti-rūko purkštuvu*1

    Žymos: kaukė skate, RBworld, automobilių dažų purškimo, akinių spray, Medūza, gumos apsauginiai akiniai, automobilių keramikos spray, lauke prancūzijos, nanotechnologijos purškimo batai, belgijos vėliava.

  • Atsiliepimai (1)

    • Gmadrigalgutierrez

      It is effective

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai