Korėjos versija ins šaltas vėjas retro ar senas blizgesio mazgas S925 gryno sidabro žiedas mergina. Korėjos versija ins šaltas vėjas retro ar senas blizgesio mazgas S925 gryno sidabro žiedas mergina. Korėjos versija ins šaltas vėjas retro ar senas blizgesio mazgas S925 gryno sidabro žiedas mergina. Korėjos versija ins šaltas vėjas retro ar senas blizgesio mazgas S925 gryno sidabro žiedas mergina. Korėjos versija ins šaltas vėjas retro ar senas blizgesio mazgas S925 gryno sidabro žiedas mergina.

Korėjos versija ins šaltas vėjas retro ar senas blizgesio mazgas S925 gryno sidabro žiedas mergina.

€15.30 €10.71
Yra sandėlyje
w154402

Stilius: Madinga
Formos\modelis: Nereguliarus
Proga: Vestuvės
Lytis: MOTERIS
Metalų Tipas: SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas: CHOZON
Šalutinis Akmens: NĖRA
CertificateType: Trečiosios Šalies Įvertinimą
Nustatymo Tipas: NĖRA
Žiedų Tipas: Kokteilis Žiedas
Kilmės: KN(Kilmės)
Metalinis Antspaudas: 925,Sterling
Pagrindinis Akmuo: NĖRA

  • [Sidabrinė]

    Yra daug priežasčių, dėl oksidacijos ir spalvos sidabro papuošalai.Daugiau popular science " gali būti ieškoma Internete.

    [įprastas gydymo]

    Sidabro papuošalai reikia mūsų nuolatinės globos, ir kai mes rasti, kad tai nėra taip ryškus, mes turėtų imtis priemonių.Šiuo metu, mes galime imtis šių dviejų būdų:

    Nelieskite vandens 1. naudoti sidabro audinio, ne kartą nuvalykite sidabro papuošalus, nes juoda medžiaga yra blizgus ir nukenksminimo agentas

    2. naudoti mažas šepetėlis panirti į nedidelį kiekį fluorido nemokamai dantų pasta, kritimo šiek tiek vandens, šepečiu, putų ant sidabro, ir nuplaukite vandeniu.

    Specialios sąlygos

    Mes bus rasti, kad kai sidabro papuošalai yra rimtai oksiduoti, poveikis šiuos du metodus, nėra gera.Šiuo metu mes galime naudoti sidabro plovimo vandens spręsti.Silve

    Nors poveikis vandens yra akivaizdus, tačiau atkreipkite dėmesį, kad naudoti:

    1. pamirkykite labai oksiduoti sidabro papuošalai, sidabro plovimo vandenyje 3-5 sekundes (just a moment), nedelsiant pašalinti ir nuplauti su daug vandens, tada nuvalykite su sidabro medžiaga

    2.如果银饰局部氧化,不建议将银饰全部浸泡在洗银水内,建议用小毛刷蘸透洗银水,刷在氧化处,马上就

    Bus veiksmingos, tos pačios iš karto su dideliu kiekiu vandens nuplaukite švariu, su tualetinio popieriaus sausas liekamasis vandens sidabro papuošalai, ir, galiausiai, nuvalykite su sidabro medžiaga

    [Svarbu]

    1. Nors importo iš sidabro plovimo vanduo yra sakoma, kad "neužgauti sidabro", bet sidabro plovimo vanduo yra po visų cheminių medžiagų, mažiau nei būtina, rekomenduojama pasirinkti naudoti.Prieš.

    Etapas priežiūros yra daug geriau, nei naudojant sidabro plovimas vandeniu po sunkių oksidacijos.Stenkitės, kad sidabro papuošalai sausas.Tai geriau imtis juos išjungti, kai maudytis ir miegoti, ir įdėti juos į sandarius maišelius, laikykite juos atokiau nuo oro.

    2. Paauksuoto Sidabro dalys turėtų būti naudojami atsargiai!Nenaudokite senų sidabro papuošalai!

    3. Skalbimo sidabro vandens ant drabužių, bus sugadinti drabužius.Elkitės atsargiai, jei jūs turite kokių nors klausimų, naudojimo metu ir gali susisiekti su mumis tarp Wangwang arba telefonu.

    Žymos: jewelri, mazgas žiedas sidabro, mazgas žiedas, 925 sidabro žiedas, plonas mazgas žiedas, atidaryti mazgas žiedas, fringe mazgas žiedas, 925 sidabro sterl, square mazgas žiedas, 925 sidabras.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai