Nerūdijančio Plieno Bitininkystė Bičių Avilį Rūkalius Rinkinys Šiluminės Apsaugos Grandiklis, Įranga, Įrankiai Rinkinys, Bitininkystės Reikmenys 8 1 Nerūdijančio Plieno Bitininkystė Bičių Avilį Rūkalius Rinkinys Šiluminės Apsaugos Grandiklis, Įranga, Įrankiai Rinkinys, Bitininkystės Reikmenys 8 1 Nerūdijančio Plieno Bitininkystė Bičių Avilį Rūkalius Rinkinys Šiluminės Apsaugos Grandiklis, Įranga, Įrankiai Rinkinys, Bitininkystės Reikmenys 8 1 Nerūdijančio Plieno Bitininkystė Bičių Avilį Rūkalius Rinkinys Šiluminės Apsaugos Grandiklis, Įranga, Įrankiai Rinkinys, Bitininkystės Reikmenys 8 1 Nerūdijančio Plieno Bitininkystė Bičių Avilį Rūkalius Rinkinys Šiluminės Apsaugos Grandiklis, Įranga, Įrankiai Rinkinys, Bitininkystės Reikmenys 8 1 Nerūdijančio Plieno Bitininkystė Bičių Avilį Rūkalius Rinkinys Šiluminės Apsaugos Grandiklis, Įranga, Įrankiai Rinkinys, Bitininkystės Reikmenys 8 1

Nerūdijančio Plieno Bitininkystė Bičių Avilį Rūkalius Rinkinys Šiluminės Apsaugos Grandiklis, Įranga, Įrankiai Rinkinys, Bitininkystės Reikmenys 8 1

€36.82 €25.77
Yra sandėlyje
w154394

Modelio Numeris: Bitininkystės Įrankiai
spalva: SIDABRINĖ
Rūkymas puodą aukštis: 28cm
Bičių valyti ilgis: 41.5 cm
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: metalas + plastikas

  • Žmonės turi žinoti, kad dūmų ramina bitės.Kai bitės kyla dūmai, jie bus pradėti čiulpti medų, jeigu jos turės palikti savo avilį dėl gaisro.

    Bičių vaiko pilvas bus pasipūsti nuo medaus todėl mažiau linkę naudoti savo stinger".

    Tai patvarus avilio rūkalius ramina bitės ir padeda jums gauti į savo avilius, kai jums reikia atlikti įprastų patikrinimų, sujungti kolonija ir derliaus medaus.

    Ji yra įrengta su šiluminės išlaikyti savo rankose kietas.Tvirtinimo kablys leidžia jums pakabinti jį, kai jums reikia naudoti abi rankas.

    Nuimamas, perforuotas pagrindo plokštė su sulankstomas stovi užtikrina gerą oro srautą.Tai puikus rinkinys alsuoja essentials " bitininkystei ir padeda jums pažangą įtraukti kai kurie karalienės gaudyti ir žymėjimo įrankiai.

    Rūkymas puodą aukštis: 28cm

    Bičių valyti ilgis: 41.5 cm

    Spalva: sidabrinė

    Medžiagos: metalas + plastikas

    Pakuotės Turinys: 1* Rūkymu puodą

    1* grandiklis

    1* atidaryti fork

    1* bičių šepetys

    1* korio rėmelį

    1* Karalienė Gaudytojas

    1* Karalienė Žymeklis Įrankis

    1* ratų inserter

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.eatin.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.eatin.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

    Žymos: bičių dūmų, bitininkystės reikmenys motinos, medus uncap, piktžolių rūkalius rinkinys, bitininkystė bitininkystė bičių, rūkalius rinkinys kia, grandiklis, medus, bitininkystės rinkinys, beekeep, bičių avilį.

  • Atsiliepimai (2)

    • Mariareyna74

      Thank you

    • Evlanova Kristyusha

      Poor packaging so product was partially defect (bent out of shape).

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai