Elektra Vietoje Suvirintojas 230V Nešiojamas Delninis Suvirinimo Patarimas Ginklą 2.0 +2.0 mm Elektra Vietoje Suvirintojas 230V Nešiojamas Delninis Suvirinimo Patarimas Ginklą 2.0 +2.0 mm Elektra Vietoje Suvirintojas 230V Nešiojamas Delninis Suvirinimo Patarimas Ginklą 2.0 +2.0 mm Elektra Vietoje Suvirintojas 230V Nešiojamas Delninis Suvirinimo Patarimas Ginklą 2.0 +2.0 mm Elektra Vietoje Suvirintojas 230V Nešiojamas Delninis Suvirinimo Patarimas Ginklą 2.0 +2.0 mm Elektra Vietoje Suvirintojas 230V Nešiojamas Delninis Suvirinimo Patarimas Ginklą 2.0 +2.0 mm

Elektra Vietoje Suvirintojas 230V Nešiojamas Delninis Suvirinimo Patarimas Ginklą 2.0 +2.0 mm

€367.19 €330.48
Yra sandėlyje
w153026

Ore Skleidžiamo Triukšmo Lygis:
Dydis: 440 x 100 x 185mm
Maksimali Spaudimo Jėga:
Projekcijos Ginklų:
Max Vietoje Siūlės Storis:
Modelio Numeris: HJSBJPJ230VDHQ001V2
Min.poilsio laikas Tarp Siūlių:
Įtampa: 230V
Atidėtas Elektros Saugikliai:

  • Produkto Aprašymas

    230V Elektrinis Vietoje Suvirintojas

    Puikiai patikimas profesinės asortimentą vietoje, suvirintojų, ji suteikia greitą, nuosekliai vietoje siūlių, su minimaliomis operatoriaus nuovargį.Įspūdingas sąrašas bendrų savybių, įskaitant pilnai reguliuojama patarimas slėgis, šviesa ir labai gerai subalansuota konstrukcija.Patvarus Suvirinimo Patarimai, Kaip Atskiras Valdymo Pultas Antgalio Suvirinimo Patarimai Kompaktiškas Dydis

    Techniniai duomenys: Įtampa: 230V Max Vietoje Siūlės Storis: 2.0 +2.0 mm Ore skleidžiamo Triukšmo Lygis: Projekcija Ginklų: 120mm Atidėtas Elektros Saugikliai: 25A Min.poilsio laikas Tarp Siūlių: 20seconds Didžiausia Įtempimo Jėga: 120kg Dydis: 440 x 100 x 185mm

    Pakuotės Turinys: 1x Electic Vietoje Suvirintojas 1x Priedų Rinkinys pagrindinės Savybės

    Patvarus Suvirinimo Patarimai

    Suvirinimo patarimai yra pagamintos iš aukštos kokybės plieno, kad gauti geriausią suvirinimo, Tai lengvai prie metalinių medžiagų suvirinimo kartu su naudojama vietoje, suvirinimo storis 2,0 +2,0 mm.

    Atskiras Valdymo Pultas

    Su skiriasi skydelis, jums bus veikti be problemų.Yra poros rūšių jūsų pasirinkimas, lengva ir paprasta naudoti.

    Nešiojamų Rankena

    Įrengta nešiojamų rankena.Kai naudojant aparatas, rankena padeda jums laikyti jį griežtai ir be jokių pastangų, kad siūlo tikslumo ir stabilumo.

    Antgalio Suvirinimo Patarimai

    Vietoje suvirintojas ateina su papildomų poros suvirinimo patarimai, keli naudoja.Tiesiog pasukti patarimai išjungti, kai jie yra pasirengę būti pakeistas ir įsukami į naują.

    Kompaktiškas Dydis

    Jis yra pakankamai didelis, kad galėtų atlikti suvirinimo darbus, ir taip pat, kompaktiškas laikyti, kai nenaudojamos; neužima daug vietos.

    Kabo Dirželis

    Yra kabantys dirželis, sąrašą,taip pat.Jūs galite pakabinti aplink jūsų kaklo, jei norite naudoti ar nešioti mašina, todėl jums nereikia laikyti jį visą laiką.

    Savybės ir Informacijos 【SUVIRINIMO STORIS:2.0 +2.0 mm】- Suvirinimo patarimai yra pagamintos iš aukštos kokybės plieno, kad gauti geriausią suvirinimo, Tai lengvai prie metalinių medžiagų suvirinimo kartu su naudojama vietoje, suvirinimo storis 2,0 +2,0 mm. 【ATSKIRAS VALDYMO PULTAS】- Su atskira skydelis, jums bus veikti be problemų.Yra poros rūšių jūsų pasirinkimas, lengva ir paprasta naudoti. 【ANTGALIO SUVIRINIMO PATARIMAI】 Vietoje suvirintojas ateina su papildomų poros suvirinimo patarimai, keli naudoja.Tiesiog pasukti patarimai išjungti, kai jie yra pasirengę būti pakeistas ir įsukami į naują. 【KOMPAKTIŠKAS DYDIS】- Jis yra pakankamai didelis, kad galėtų atlikti suvirinimo darbus, ir taip pat, kompaktiškas laikyti, kai nenaudojamos; neužima daug vietos. 【KABINTI DIRŽELIS】- yra kabinti dirželis, sąrašą,taip pat.Jūs galite pakabinti aplink jūsų kaklo, jei norite naudoti ar nešioti mašina, todėl jums nereikia laikyti jį visą laiką.

    Žymos: mašina suvirinimo mini, suvirinimo, suvirintojas, sunkko, lazerinio suvirinimo mašina, vietoje suvirinti, inverter suvirinimo aparatas, dantų vietoje suvirintojas, taškas suvirintojas, plastiko suvirinimo aparato komplektas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Shinpwnsj00

      Beautiful product. Better than expected.

    • Branfordd

      Very happy with purchase. First day I get it, I start useing it. It works perfect. After 20 spor welings it heat up and start beeping. After cool down it works further. Thanks seller.

    • Tammy 12 3

      Works. If it lasts its perfect.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai