HDTV Antena Super Plonas Indoor Mini HD Skaitmeninis TV Antena DVB-T2 aukštos kokybės Greitą Pristatymą Paramos Lašas Laivybos HDTV Antena Super Plonas Indoor Mini HD Skaitmeninis TV Antena DVB-T2 aukštos kokybės Greitą Pristatymą Paramos Lašas Laivybos HDTV Antena Super Plonas Indoor Mini HD Skaitmeninis TV Antena DVB-T2 aukštos kokybės Greitą Pristatymą Paramos Lašas Laivybos HDTV Antena Super Plonas Indoor Mini HD Skaitmeninis TV Antena DVB-T2 aukštos kokybės Greitą Pristatymą Paramos Lašas Laivybos HDTV Antena Super Plonas Indoor Mini HD Skaitmeninis TV Antena DVB-T2 aukštos kokybės Greitą Pristatymą Paramos Lašas Laivybos HDTV Antena Super Plonas Indoor Mini HD Skaitmeninis TV Antena DVB-T2 aukštos kokybės Greitą Pristatymą Paramos Lašas Laivybos

HDTV Antena Super Plonas Indoor Mini HD Skaitmeninis TV Antena DVB-T2 aukštos kokybės Greitą Pristatymą Paramos Lašas Laivybos

€3.97 €2.86
Yra sandėlyje
w152748

Prekės Pavadinimas: Rondaful
Modelio Numeris: DA03690
Tipas: Patalpų
Dažnio Diapazonas: 47-230MHz
Pakuotė: Taip

  • Aprašymas:

    Super Plonas Patalpų HDTV Antena: Mūsų super plona antena yra specialiai skirta žiūrėti skaitmeninę over-the-air (OTA) TELEVIZIJOS transliacijas iš visų savo vietos televizijos stotys.Taigi, niekada mokėti labai brangus kabelis arba palydovinio ryšio mokesčius, dar kartą ir gauti visas savo vietos kanalais crystal clear kokybės, visiškai nemokamai.

    Patalpų HDTV antenos savybės:

    1) Puikus priėmimas visi FM/VHF/UHF kanalų.

    2) Gali būti saugiai nudažyti, kad atitiktų bet kurios namų puošybai nepažeidžiant priėmimo arba dėl signalo nuostolių.

    3) super minkštas, kukliai plonas dizainas ir galingas priėmimo pajėgumus, kad ši antena viršų pasirinkimas, bet namuose.Kambarinė TV Antena techniniai duomenys: Dažnių diapazonas: 47-230MHz, 470-862MHzReceiving diapazonas: FM/VHF/UHFGain: 28dBOutput Lygis: 100dBµVImpedance: 75ΩNoise skaičius: ≤3dB

    4. Antenos kabelio ilgis:3.3 M

    Nustatyti Vadovas

    1 žingsnis: Prijunkite pabaigoje pridedamas bendraašius kabelius į SKRUZDĖ/IN jungties atgal

    TELEVIZIJOS arba Digital Converter Box,Prijunkite USV kištuką į USB prievadą TV ar Digital Converter Box.

    2 žingsnis: Rankiniai antenos, netoli lango, tai vieta, horizontaliai arba vertikaliai.

    Žingsnis 3: TELEVIZORIAUS arba STB 's sąrankos meniu nustatykite parametro imtuvo režimą "Antena" arba " Air "daugiau išsamias instrukcijas rasite TELEVIZORIAUS naudojimo instrukcijoje.

    4 žingsnis: TV' s arba STB 's sąrankos meniu nustatykite TV į "nuskaitymo" kanalų.Kartais tai gali būti išvardytos kaip auto-programa,auto-scan,kanalų paiešką arba kanalų skenavimas.Pasikonsultuokite su TELEVIZIJOS vadovą arba išsamias instrukcijas.

    5 žingsnis: Jei gaunamas signalas yra atsitiktinis, pabandykite perkelti anteną į kitą vietą ir rescanning TELEVIZIJOS, kol optimalus pozicija yra rasti.

    6 žingsnis: Nustatyti antenos optimalus pozicija jums rasti.

    Savybės:

    1. Nemokama Full HD Kanalai: Aukštos kokybės naujos kartos oro žmogus gali atsikratyti dideli mokesčiai, skirtas žiūrėti skaitmeninės TV.Ši antena suderinamas su TV konverteris dėžės ir šimtai skaitmeninės televizijos aparatūrai/4K itin aukštos raiškos (4K UHD) Televizorius, pavyzdžiui, ABC, CBS, NBC, TSK, Fox.įskaitant vietos naujienų, vaikas ir sporto, orų prognozė, filmukai ir švietimo programas ir kt.Paprasta ir nemokama priemonė gyvybės gauti kanalą, be mėnesio sąskaitą.

    2. Lengva Naudoti: TV antenos šviesos, kaip plunksna, ir leidžia jums įdėti tai beveik visur ir ne galios reikia.Su unikaliu plastiko apvalkalo ir sidabro srutų, importuotų iš JAV, visais priedais, yra visos gryno vario užtikrinti kontaktai prarasti.Skaitmeninis HDTV antenos 16.5 ft koaksialinis kabelis, stiprintuvas, signalo stiprintuvas, atsarginės 3M lipdukas.Įrenginys yra vėjas, tik 3 veiksmus: unwrap, prijunkite jį ir nuskaityti kanalus.Jūs galite įdėti, kad jis labai ant langų (rekomenduojama).

    3. Atnaujintas Stiprintuvo ir 960 KM Ilgio Diapazonas: priėmimo šio HDTV Antenos yra optimizuotas pagal labiausiai pagrįstą būklės, įtraukti nuimamas Stiprintuvą susitvarko signalus per didžiausias 960 km diapazone.kurios nauda stiprintuvo paprastai yra didesnis negu 2-4DB.Priėmimo ši Antena gali būti teigė, kad Naujausios Technologijos 2018 m., kuri priėmimo atnaujintas 5-10% už paskutinę versiją.

    4. Full HD Crystal Clear TV: naujasis aplinkai draugiškas liepsną PC minkšta medžiaga ir aukštos kokybės ultra-plonas dizainas pareikšti drėgmės ir apsaugos nuo žaibo mūsų patalpų HDTV antenos.Mūsų smart TV antenos priimti atnaujintas Stiprintuvo Signalo Stiprintuvas su built-in smart IC chip naujos kartos ir krištolo skaidrumo filtro technologija susitvarko signalus per 960 km diapazone.Naujos technologijos filtrai iš ląstelių ir FM signalus, todėl aiškesnį vaizdą, mažai triukšmo

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Antenos

    Pastabos:

    1. Už flatscreen Hdtv, patikrinkite, ar TV instrukciją, įsitikinkite, kad TELEVIZORIUS turi įmontuotą imtuvą gauti over-the-air transliacijos, ir įsitikinti, kad ši imtuvas gali priimti signalus HD ar dar ji negalės priimti ir žiūrėti HD kanalus.

    2. Retune jūsų TV ir/arba skaitmeninių dėžutės, laikas nuo laiko, siekiant užtikrinti, jūs gaunate visas prieinamas paslaugas.Pakartotinė trunka tik keletą minučių, naudodamiesi nuotolinio valdymo pultu.3.Signalo kokybė lemia vaizdo kokybę ir kiek kanalų, jums gali gauti.Kai jūs gaunate antenos, kablys jį prie TELEVIZORIAUS, ir pabandykite perkelti jį, savo namuose rasti darbą geriausias signalas.Jūs galite būti nustebinti, kaip daugelis HD kanalų, jums gali gauti!

    3. Tai amplifikuotas antenos.Jei signalas, negali būti gauta naudojantis išorinis stiprintuvas, pašalinti stiprintuvas ir pabandyti ir iš naujo.Kai kuriais atvejais stiprintuvas gali sukelti savarankiškai virpesių.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

    Žymos: antenos t2, wifi antenos rotator, antena dvb t2, po pristatymo, 30dbi antena, dvb t2 imtuvas, sat tv antenos, dvb t, antenos rotator "pasidaryk pats", asus pristatymas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai